3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Σκεπές Νέα Φιλαδέλφεια

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


Παναγιώτης Κολοκοτρώνης - Σκεπές

Σκεπές - Νέα Φιλαδέλφεια Αττική 143 41

Η ομάδα μου και εγώ, έχοντας πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας στον χώρο των τεχνικών εργασιών αναλαμβάνουμε με απόλυτη υπευθυνότητα κάθε είδους εργασία όπως τοποθέτηση μαρμάρων, πλακάκια, πατητή τσιμεντοκονία. κατασκευή σκεπής. Χαρακτηριζόμαστε απο πολυετή εμπειρία, συνέπεια σε αυτά που έχουμε συμφωνήσει με τους πελάτες μας, αλλά και συνεχής ενημέρωση και εκμάθηση σε νέες τεχνοτροπίες.Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας, και να μας δώσετε την ευκαιρία να σας εξυπηρετήσουμε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κataskevastikh .gr - Σκεπές

Σκεπές - Νέα Φιλαδέλφεια Αττική 143 41

Η εταιρία μας, Kataskevastikh.gr, αναλαμβάνει ένα μεγάλο φάσμα εργασιών με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση σας και μπορούμε να επισκευάσουμε και την σκεπή σας, άμεσα και αποτελεσματικά. Έχουμε πολύχρονη εμπειρία και αναλαμβάνουμε κάθε είδους κατασκευής για τον οικιακό αλλά και τον επαγγελματικό σας χώρο. Χρησιμοποιούμε υλικά άριστης αντοχής και ποιότητας σε κάθε μας κατασκευή. Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Άρης Κουτούζος - Σκεπές

Σκεπές - Νέα Φιλαδέλφεια Αττική 143 41

Προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις για τις εργασίες που επιθυμείτε για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους και μπορώ να αναλάβω και την επισκευή της σκεπής σας. Έχοντας πολυετή εμπειρία στα ξυλουργικά, και μαζί με τους εξειδικευμένους μου συνεργάτες, βρισκόμαστε σε θέση να μπορούμε να καλύψουμε απόλυτα τις ανάγκες σας. Σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε, τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι οι άριστες γνώσεις μας, η πολυετής πείρα μας. Είμαστε στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή να αναλάβουμε την εργασία σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ