6 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ψυκτικός Νέα Φιλαδέλφεια

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρτε προσφορά από επαγγελματίες Ψυκτικούς


Αντωνακάκης Ηλίας & Ευτυχία Ο.Ε - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Νέα Φιλαδέλφεια Αττική 143 41

Ονομάζομαι Ηλίας Αντωνακάκης και εκπροσωπώ την επιχείρηση Αντωνακάκης Ηλίας & Ευτυχία Ο.Ε., που ειδικεύεται στον Κλιματισμό.Έχουμε αναλάβει με μεγάλη επιτυχία πληθώρα έργων που σχετίζονται με την εγκατάσταση, συντήρηση και επισκευή όλων των κλιματιστικών, οικιακών και επαγγελματικών.Παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και οι πελάτες μας είναι οι καλύτεροι διαφημιστές μας στα 15 χρόνια της πορείας μας. Η απαραίτητη και συνεχώς εξελισσόμενη τεχνογνωσία, η συνέπεια, η άμεση εξυπηρέτηση, με τις πολύ καλές τιμές έχουν ως σκοπό το σεβασμό στις ανάγκες του πελάτη και την καλύτερη ανταπόκρισή μας σε αυτές.Αν αναζητάτε εγγυημένη εργασία και σίγουρα αποτελέσματα, επιλέξτε μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΠΑΤΡΩΝΑΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Νέα Φιλαδέλφεια Αττική 143 41

Είμαι έτοιμος οποιαδήποτε στιγμή να σας δώσω λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου. Με οικονομικές τιμές και λειτουργικές λύσεις αναλαμβάνω όλα τα μοντέλα επαγγελματικών ψυγείων και φροντίζω άμεσα να εξυπηρετώ κάθε ανάγκη του πελάτη. Διαθέτω πολυετή εμπειρία στο χώρο και τον κατάλληλο εξοπλισμό για να ανταποκριθώ σε οποιοδήποτε μοντέλο. Στοχεύω σε ευχαριστημένους πελάτης και σε επαγγελματικά αποτελέσματα που θα αντικατοπτρίζουν και μένα τον ίδιο!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ Α. ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Νέα Φιλαδέλφεια Αττική 143 41

Αναλαμβάνω την επιδιόρθωση και την εγκατάσταση κάθε μοντέλου μονάδος κλιματισμού, οικιακού ή μη, δείχνοντας επαγγελματισμό και αφοσίωση σε κάθε έργο. Αναγνωρίζω την διαφορετικότητα της κάθε περίπτωσης και αφουγκράζομαι τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη.Χαρακτηριστικά μου οι χαμηλές τιμές, η άμεση εξυπηρέτηση και η γρήγορη ολοκλήρωση του έργου, που αναλαμβάνω να φέρω εις πέρας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΠΥΡΟΣ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Νέα Φιλαδέλφεια Αττική 143 41

Δίνω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου άμεσα και αποτελεσματικά. Έχοντας πολυετή εμπειρία στο χώρο διαθέτω τον κατάλληλο εξοπλισμό για να ανταποκριθώ σε οποιοδήποτε μοντέλο. Σκοπός μου είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη προσοχή στην καθαριότητα του χώρου του πελάτη και τον σεβασμό του χρόνου του. Συνδυάζω αξιόπιστα αποτελέσματα με τιμές ανταγωνιστικές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΥΦΑΝΤΗΣ Α.Ε. - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Νέα Φιλαδέλφεια Αττική 143 41

Αναλαμβάνω να ολοκληρώσω με επιτυχία και επαγγελματισμό οποιαδήποτε εργασία μου ανατεθεί που σχετίζεται με την ομαλή λειτουργία, της μονάδας κλιματισμού σας. Ανταγωνιστικά μου πλεονεκτήματα είναι οι σύγχρονοι μέθοδοι εγκατάστασης,οι χαμηλές τιμές και ότι λειτουργώ πάντα εντός προσυμφωνημένου χρονοδιαγράμματος.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΑΓΚΟΓΕΩΡΓΑΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Νέα Φιλαδέλφεια Αττική 143 41

Προσφέρω λύσεις οικονομικές και λειτουργικές στην επισκευή και εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου. Αναλαμβάνω όλα τα μοντέλα επαγγελματικών ψυγείων και φροντίζω άμεσα κάθε ανάγκη του πελάτη. Είμαι εξοπλισμένος με τα κατάλληλα εργαλεία και τα κατάλληλα υλικά που μου δίνουν άριστα αποτελέσματα. Σκοπός μου είναι να προσφέρω υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους για να έχω ικανοποιημένους πελάτες!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ψυκτικός Νέα Φιλαδέλφεια - 6 επαγγελματίες ψυκτικοί