Μεταφράσεις Νέα Φιλαδέλφεια

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες μεταφραστές και διάλεξε την καλύτερη τιμή

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

5 συμβουλές από επαγγελματικά μεταφραστικά γραφεία για την διαδικασία της μετάφρασης

Τα μεταφραστικά γραφεία, καθημερινά έρχονται αντιμέτωπα με το δύσκολο έργο της μετάφρασης κειμένων.

Η μετάφραση είναι μία ιδιαίτερα δύσκολη διαδικασία καθώς υπάρχει η δυσκολία της αποτύπωσης των εννοιών και του ύφους ενός κειμένου που έχει γραφτεί σε άλλη γλώσσα.

Ρωτήσαμε τα εξειδικευμένα μεταφραστικά μας κέντρα και μας έδωσαν 5 συμβουλές για την διαδικασία της μετάφρασης:

  • Ιδιαίτερη προσοχή στο ύφος του κειμένου: Το ύφος του κειμένου, ίσως αποτελεί ένα ιδιαίτερα σημαντικό σημείο προσοχής, καθώς είναι πολύ εύκολο κατά την διαδικασία της μετάφρασης να αλλάξει το ύφος του κειμένου. Είναι πολύ σημαντικό να έχετε στο νου σας ότι μεταφράζετε και δεν διασκευάζετε ένα κείμενο.
  • Οι ιδιωματικές εκφράσεις: Αφορούν τις εκφράσεις που εάν γίνει ακριβής μετάφρασή τους, μπορεί να χαθεί το νόημά τους. Σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να χρησιμοποιείτε τις αντίστοιχες φράσεις στην ελληνική γλώσσα που έχουν το ίδιο νόημα.
  • Οι ειδικοί όροι: Όταν περιέχονται στο κείμενο ειδικοί όροι, τότε πρέπει να παρατίθενται με την ορολογία που υπάρχει στο πρωτότυπο κείμενο ώστε να μην χαθεί ή αλλοιωθεί το νόημά τους.
  • Κρατήστε σημειώσεις: Στις μεταφράσεις, έχετε το δικαίωμα να παραθέσετε τις δικές σας σημειώσεις στα σημεία που θεωρείτε ότι δεν θα γίνουν κατανοητά από τον Έλληνα αναγνώστη.
  • Σε περιπτώσεις μετάφρασης βιβλίου ή άρθρου: Είναι πολύ σημαντικό όταν πρόκειται για βιβλίο ή άρθρο να βεβαιωθείτε ότι έχετε την άδεια και την σύμφωνη γνώμη του συγγραφέα.

Οι μεταφραστικές εταιρείες της πλατφόρμας μας, διαθέτουν την εμπειρία και την τεχνογνωσία να αναλάβουν την εξειδικευμένη μετάφραση του κειμένου σας.

Εάν λοιπόν, νιώθετε ότι οι μεταφραστικές σας δυνατότητες δεν είναι πολύ καλές, τότε εμπιστευθείτε τα έμπειρα και εξειδικευμένα μεταφραστικά κέντρα της πλατφόρμας μας και θα έχετε αποτελέσματα που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Μεταφραστές για το 2017

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

"Μεταφραστική" Αθηναϊκό κέντρο μεταφράσεων
1 Αξιολόγηση
Άμεση απόκριση, άψογος επαγγελματισμός!
Νικόλαος Κορφιάτης
1 Αξιολόγηση
Άμεση ανταπόκριση, ευγένεια και εξυπηρετικότητα!
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΤΣΟΥΛΗ
5 Αξιολογήσεις
Πολύ καλή εμπειρία! Τη συστήνω ανεπιφύλακτα!
Σχετικά άρθρα
Είτε είσαι ένας επιχειρηματίας που έχει ήδη παρουσία στο διαδίκτυο, είτε τώρα σκέφτεσαι να ξεκινήσεις να δουλεύεις στο ίντερνετ
Η αναζήτηση και η εύρεση λογιστή που θα σου λύσει τα χέρια όσον αφορά τις λογιστικές καταστάσεις και τις φορολογικές δηλώσεις