3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Υπηρεσίες Catering Νέα Ερυθραία

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


Papaspirou CATERING - Υπηρεσίες Catering

Υπηρεσίες Catering - Νέα Ερυθραία Αττική 146 71

Είμαστε η εγγυημένη λύση στις υπηρεσίες catering που χρειάζεστε για τις εκδηλώσεις σας. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τις υπηρεσίες catering για την εκδήλωση σας. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της μαζικής εστίασης πολλά χρόνια , διαθέτοντας μεγάλη γνώση και εμπειρία για τη σωστή διεξαγωγή της εκδήλωσης. Έχουμε στη διάθεση μας πολυχώρους σε ολόκληρη την Αττική και ειδικά στα νότια προάστια, ενώ μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε και στο δικό σας χώρο.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

EXPOAID CATERING - Υπηρεσίες Catering

Υπηρεσίες Catering - Νέα Ερυθραία Αττική 146 71

Η εταιρεία μας εδώ και χρόνια παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες catering με γνώμονα την πλήρη ικανοποίηση των επιθυμιών σας. Έχοντας πολυετή εμπειρία σε κάθε στάδιο οργάνωσης αλλά και ολοκλήρωσης του γεγονότος, βρισκόμαστε κοντά σας από την αρχή μέχρι και το τέλος. Αναλαμβάνουμε μία ευρεία γκάμα οργανώσεων, από γάμους μέχρι απλές υπηρεσίες catering. Η ομάδα μας αποτελείται από πολύ εξειδικευμένους και έμπειρους επαγγελματίες. Είμαστε στη διάθεση σας, έτοιμοι να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

DELITOPIA CATERING - Υπηρεσίες Catering

Υπηρεσίες Catering - Νέα Ερυθραία Αττική 146 71

Οι υπηρεσίες catering υψηλών προδιαγραφών είναι ο τομέας ειδίκευσής μας και εγγύηση της ποιότητας της δουλειάς μας αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μας. Πλαισιώνουμε τις ιδιαίτερες στιγμές σας, προσωπικές και επαγγελματικές με αποτελεσματικότητα, εξαιρετική αισθητική και αίσθημα ευθύνης. Ο άρτιος και σύγχρονος εξοπλισμός μας, οι έμπειροι και υπεύθυνοι συνεργάτες αλλά και η πιστοποίηση ISO, σε Συστήματα Διαχείρισης της Ασφάλειας Τροφίμων, αποτελούν την εγγύηση για υψηλά standards υπηρεσιών. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και ποιοτικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Υπηρεσίες Catering Νέα Ερυθραία