3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ξύλινο Πάτωμα Νέα Ερυθραία

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι διαθέσιμοι επαγγελματίες στην κατηγορία Πατώματα


ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ & ΣΙΑ ΟΕ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Νέα Ερυθραία Αττική 146 71

Η ομάδα έμπειρων και άρτια καταρτισμένων τεχνιτών μας αναλαμβάνει μια γκάμα τεχνικών εργασιών και συγκεκριμένα την τοποθέτηση των πατωμάτων και των δαπέδων σας με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές. Διαθέτουμε επαγγελματικότητα, προσφέρουμε κλειδωμένη τιμή, οικονομία, εγγύηση ποιότητας και άριστη εξυπηρέτηση για έργα που αφορούν πατώματα & πλακάκια. Χρησιμοποιούμε υλικά και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και εγγυόμαστε άριστα και ποιοτικά αποτελέσματα. Περιμένουμε ανά πάσα στιγμή το αίτημά σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

VERNIKOS LINES WORLD TIMBER - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Νέα Ερυθραία Αττική 146 71

Η εταιρεία μας προτείνει οριστικές λύσεις στην τοποθέτηση και επισκευή των πατωμάτων σας με συνέπεια και επαγγελματισμό. Προσφέρουμε στους πελάτες μας ένα άριστο αποτέλεσμα εργασίας, σε πολύ λογικές τιμές. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι η συνέπεια, η οργάνωση και η χρήση υλικών εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής στην φθορά του χρόνου και όλα αυτά με τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Νέα Ερυθραία Αττική 146 71

Προτείνω ολοκληρωμένες λύσεις τοποθέτησης και επισκευής πατωμάτων και δαπέδων με γνώμονα την ικανοποίηση των επιθυμιών των πελατών. Με τους συνεργάτες μου χρησιμοποιούμε υλικά εγγυημένης ποιότητας και εξοπλισμό που μπορεί να ανταποκριθεί σε όλες τις εργασίες. Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας, έτοιμοι να ακούσουμε τις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για τη δημιουργία ενός άριστου αποτελέσματος με εγγυημένα προϊόντα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Πατώματα Νέα Ερυθραία - 3 επαγγελματίες