20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Μερεμέτια Νέα Ερυθραία

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι καλύτεροι επαγγελματίες για μερεμέτια του {}


Γιάννης Αγγελιδάκης - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Νέα Ερυθραία Αττική 146 71

Είμαι επαγγελματίας υδραυλικός και αναλαμβάνω επισκευές υδραυλικών βλαβών, ενώ μπορώ να τοποθετήσω και το σύστημα ενδοδαπέδιας θέρμανσης του χώρου σας, άμεσα και οικονομικά. Μαζί με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μου, φέρνουμε πάντα τα καλύτερα αποτελέσματα σε οποιαδήποτε εργασία αναλάβουμε. Διαθέτουμε άρτιο εξοπλισμό και με αυτόν τον τρόπο, καταφέρνουμε επιτόπια επίλυση βλάβης στο μεγαλύτερο αριθμό των περιπτώσεων. Είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε άμεσα και αποτελεσματικά σε οποιαδήποτε ανάγκη έχετε για την οικία ή την επιχείρηση σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιάννης Αγγελιδάκης - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Νέα Ερυθραία Αττική 146 71

Είμαι επαγγελματίας υδραυλικός και αναλαμβάνω επισκευές υδραυλικών βλαβών, ενώ μπορώ να τοποθετήσω και το σύστημα φυσικού αερίου του χώρου σας, άμεσα και οικονομικά. Μαζί με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μου, φέρνουμε πάντα τα καλύτερα αποτελέσματα σε οποιαδήποτε εργασία αναλάβουμε. Διαθέτουμε άρτιο εξοπλισμό και με αυτόν τον τρόπο, καταφέρνουμε επιτόπια επίλυση βλάβης στο μεγαλύτερο αριθμό των περιπτώσεων. Είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε άμεσα και αποτελεσματικά σε οποιαδήποτε ανάγκη έχετε για την οικία ή την επιχείρηση σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ιωάννης Πάντζαλης - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Νέα Ερυθραία Αττική 146 71

Η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για την εγκατάσταση ή την επισκευή του τζακιού σας. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των οικοδομικών εγκαταστάσεων, διαθέτοντας ομάδα καταξιωμένων επαγγελματιών, έτοιμη να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας. Εργαζόμαστε με συνέπεια και υπευθυνότητα απέναντι στον πελάτη μας και τις απαιτήσεις του, έχοντας πάντοτε ως στόχο την επίτευξη ενός άριστου αποτελέσματος!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γεώργιος Παναγιώτου - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Νέα Ερυθραία Αττική 146 71

Η επιχείρηση δραστηριοποιείται από το 1978 στον κλάδο των οικοδομικών και χωματουργικών εργασιών, έχοντας συμμετάσχει σε πολλά μεγάλα έργα τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα σε συνεργασία με μεγάλες Ελληνικές κατασκευστικές εταιρίες. Επιλέξτε μας για παροχή επαγγελματικών και ποιοτικών εργασιών στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΩΡΙΝΟΣ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Νέα Ερυθραία Αττική 146 71

Εξειδικευόμαστε σε εργασίες που σχετίζονται με την τοποθέτηση γυψοσανίδων στους επαγγελματικούς και προσωπικούς σας χώρους. Σεβόμαστε πάντα το χώρο και το πρόσωπο του πελάτη, λαμβάνοντας πάντοτε υπ' όψιν τις ιδιαιτερότητες του κάθε έργου.Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας, έτοιμοι να ακούσουμε τις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για τη δημιουργία ενός άριστου αποτελέσματος, με εγγυημένα υλικά και προσιτή τιμή!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Χωρινός - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Νέα Ερυθραία Αττική 146 71

Αναλαμβάνω παντώς είδους ελαιοχρωματισμούς σε παλιές ή νέες επιφάνειες, σε επαγγελματικούς και οικιακούς χώρους με εγγυημένο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα, που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του πελάτη. Επιπρόσθετα ασχολούμαι με φρεσκαρίσματα κατοικιών, τεχνοτροπίες όλων των ειδών, πλαστικά, σπατουλαριστά, μπετά, βαψίματα επί τοίχου, μονωτικές, υδρόφοβες βαφές.Οι χαμηλές τιμές και η εμπειρία μου θα σας ικανοποιήσουν. Επικοινωνήστε μαζί μου για παροχή δωρεάν προσφοράς.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

STAR TRADING COMPANY - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Νέα Ερυθραία Αττική 146 71

Αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένες λύσεις ανακαίνισης και άρα μπορούμε να ασχοληθούμε και με την τοποθέτηση πλακιδίων, πάντα σύμφωνα με τις επιθυμίες και ανάγκες του πελάτη. Διαθέτουμε μεγάλη ομάδα συνεργατών οι οποίοι περιμένουν να σας εξυπηρετήσουν. Η ποιότητα της δουλειάς μας επιθυμούμε να είναι εξαιρετική γιατί βασική μας αρχή είναι να κάνουμε δουλειές με επαγγελματισμό, Συνδυάζουμε καλές τιμές με ποιοτικά υλικά και είμαστε έτοιμοι να σας εντυπωσιάσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Νέα Ερυθραία Αττική 146 71

Παρέχω καθημερινά λύσεις στην συναρμολόγηση των επίπλων σας άμεσα και αποτελεσματικά. Μπορώ να ολοκληρώσω με επιτυχία και επαγγελματισμό και υπηρεσίες που σχετίζονται με την συναρμολόγηση των επίπλων σας. Τα στοιχεία που με χαρακτηρίζουν είναι η υπευθυνότητα, η συνέπεια και η ευγένεια στον χαρακτήρα. Σέβομαι τον πελάτη εγγυώμαι ότι τα χρήματα που διαθέτει θα του εξασφαλίσουν μεταφορές υψηλών προδιαγραφών. Η τιμή για τις υπηρεσίες μου είναι ιδιαίτερα χαμηλή!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Γ. Παπαδόπουλος - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Νέα Ερυθραία Αττική 146 71

Προτείνω επαγγελματικές λύσεις για τις ξυλουργικές σας εργασίες με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές.Δραστηριοποιούμαι στον τομέα των ξυλουργικών εργασιών και έχω τη δυνατότητα να αναλάβω παντός τύπου εργασίες για κάθε χώρο, εσωτερικό ή εξωτερικό. Τα κύρια χαρακτηριστικά μου είναι η εντιμότητα, η πειθαρχία και ο σεβασμός προς τον πελάτη. Αναλαμβάνω να διεκπεραιώσω κάθε εργασία με επαγγελματισμό και συνέπεια. Περιμένω ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσω!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΟ ΤΖΑΚΙ ΜΟΥ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Νέα Ερυθραία Αττική 146 71

Ο καθαρισμός των τζακιών είναι ο τομέας ειδίκευσής μας και εγγύηση της ποιότητας της δουλειάς μου αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μου. Βρισκόμαστε πολλά χρόνια στον κλάδο των τεχνικών εργασιών και μαζί με την εξειδίκευση, την εμπειρία αλλά και τη συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού μας, εξασφαλίζουμε την επιτυχή ολοκλήρωση του κάθε έργου. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε εξατομικευμένες τεχνικές λύσεις και συμβουλές, προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τις προσδοκίες κάθε πελάτη!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΑΒΔΑΣ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Νέα Ερυθραία Αττική 146 71

Δίνουμε οριστικές λύσεις στις εργασίες σοβατίσματος που χρειάζεστε.Διαθέτουμε επαγγελματικότητα, προσφέρουμε κλειδωμένη τιμή, οικονομία, εγγύηση ποιότητας και άριστη εξυπηρέτηση για έργα που αφορούν σοβατίσματα. Σκοπός μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας. Είμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά να σας εξυπηρετήσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Νέα Ερυθραία Αττική 146 71

Δίνουμε εξειδικευμένες και οριστικές λύσεις στον καθαρισμό των τζακιών σας με εντυπωσιακής καθαρότητας αποτελέσματα. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο για πολλά έτη, παρέχοντας πλήρες πακέτο τεχνικών εργασιών που περιέχει εκπόνηση μελέτης, εκτέλεσης και συντήρησης τζακιών και ενεργειακών τζακιών. Η σωστή, ομοιόμορφη και ασφαλής θέρμανση του χώρου σας, είναι ο στόχος μας και την εξασφαλίζουμε με εγγυημένο αποτέλεσμα στις πιο προσιτές τιμές. Είμαστε στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γκαρμπίς Δογραματζιάν - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Νέα Ερυθραία Αττική 146 71

Αναλαμβάνω ελαιοχρωματισμούς και τοποθετήσεις ταπετσαριών, παντός τύπου σε σπίτια, γραφεία, καταστήματα και όπου αλλού θελήσετε. Χαρακτηρίζομαι απο οικονομικές λύσεις στα μέτρα σας σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες, άμεση εξυπηρέτηση σε λογικές τιμές και άριστο αποτέλεσμα.Ζητήστε δωρεάν προσφορά για την εργασία που θέλετε να ολοκληρώσετε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

STARFIRE ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Νέα Ερυθραία Αττική 146 71

Η εταιρεία μας διαθέτει έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, χάρη στο οποίο η εργασία μας διακρίνεται για τον επαγγελματισμό και την ποιότητά της. Αναλαμβάνουμε όλες τις εργασίες που σχετίζονται με τα τζάκια των προσωπικών και επαγγελματικών σας χώρων. Επιδίωξή μας είναι να σας παρέχουμε πιστοποιημένα επώνυμα προϊόντα και υπηρεσίες πρώτης ποιότητας, τα οποία χαρακτηρίζονται από την άριστη κατασκευή και τη μεγάλη αντοχή τους στο χρόν

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτριος Ζούμης - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Νέα Ερυθραία Αττική 146 71

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για τις χωματουργικές εργασίες σας. Δραστηριοποιούμαστε στον ανάλογο χώρο επί σειρά ετών, με αποτέλεσμα να γνωρίζουμε τις μικρές λεπτομέρειες που θα φέρουν τη μεγάλη διαφορά. Τα δομικά μηχανήματα και τα φορτηγά που διαθέτουμε είναι όλα καινούρια και τελευταίας τεχνολογίας. Επιλέξτε μας για αποτελεσματικές και οικονομικές εργασίες!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Στυλιανός Αποστόλου - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Νέα Ερυθραία Αττική 146 71

Ως έμπειρος επαγγελματίας του χώρου προσφέρω ολοκληρωτικές λύσεις για την ολική μόνωση της ταράτσας του σπιτιού σας. Δραστηριοποιούμαι στον κλάδο αρκετά χρόνια και έχω ικανοποιημένους πελάτες.Κύριος σκοπός μου είναι η παροχή ποιοτικών και ολοκληρωμένων τεχνικών υπηρεσιών στους πελάτες μου. Το εξειδικευμένο προσωπικό και η τεχνογνωσία που έχει αποκτηθεί με το πλήθος των έργων που έχω υλοποιήσει, μου δίνουν τη δυνατότητα να ανταποκριθώ, άμεσα,ποιοτικά και οικονομικά, σε οποιαδήποτε απαίτηση του πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

atladas. com - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Νέα Ερυθραία Αττική 146 71

Αναλαμβάνω την τοποθέτηση περίφραξης με κάγκελα. Βρίσκομαι στον χώρο επί σειρά ετών και γνωρίζω τις ανάγκες και τις ανησυχίες του πελάτη. Συνδυάζω πολυετή εμπειρία με υψηλή τεχνογνωσία και εγγυημένη ποιότητα υλικών. Χτίζω μακροχρόνιες σταθερές επαγγελματικές σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μου, ανταποδίδοντάς τους την συνεργασία μου με ευθύνη και δέσμευση στην άριστη εξυπηρέτησή τους. Περιμένω να σας εξυπηρετήσω άμεσα και με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΚΡΙΤΖΙΛΗΣ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Νέα Ερυθραία Αττική 146 71

Δίνω εξειδικευμένες λύσεις στην συναρμολόγηση των επίπλων σας με γνώμονα την πλήρη ικανοποίησή σας. Το πάθος για την τελειότητα, η συνέπεια στον πελάτη και το αίσθημα ευθύνης για την ποιοτική εργασία, αποτελούν την κύρια φιλοσοφία της επιχείρησης. Στόχος μου είναι η ανάπτυξη σχέσεων μακροχρόνιας συνεργασίας. Επιλέξτε μας γιατί το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, θα δώσει την λύση σε κάθε σας ανάγκη!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΠΙΛΟΣ ΜΠΑΤΖΑΚΑΣ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Νέα Ερυθραία Αττική 146 71

Παρέχω υπηρεσίες τοποθέτησης ή επισκευής σκεπής, για τους χώρους που θέλετε. Δραστηριοποιούμαι για πολλά χρόνια στον χώρο των αλουμινοκατασκευών και των οικοδομικών εργασιών. Η μακρόχρονη πορεία της επιχείρησης, μαζί με το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό μας, εγγυάται την παροχή αξιόπιστων υπηρεσιών. Κτίζουμε μακροχρόνιες σταθερές επαγγελματικές σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Θα χαρούμε να έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας και να σας εξυπηρετήσουμε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΣ ΚΟΤΖΑΜΑΝΗΣ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Νέα Ερυθραία Αττική 146 71

Ονομάζομαι Νίκος Κοτζαμάνης και αναλαμβάνω την επισκευή και τη συντήρηση του ανελκυστήρα του κτιρίου σας. Είμαι Πολιτικός Μηχανικός και μπορώ να ανταποκριθώ και στις πιο δύσκολες εργασίες. Η εταιρεία, έχοντας πολυετή παρουσία στον χώρο, είναι πλαισιωμένη από έμπειρα στελέχη με άρτια τεχνογνωσία και ειδίκευση. Λειτουργούμε με σεβασμό στις ανάγκες σας και την επένδυση σας, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας για άμεσα και λειτουργικά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Μερεμέτια Νέα Ερυθραία