3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Εκσκαφές - Χωματουργικά Νέα Ερυθραία

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


Δημήτριος Ζούμης - Εκσκαφές - Χωματουργικά

Εκσκαφές - Χωματουργικά - Νέα Ερυθραία Αττική 146 71

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για τις χωματουργικές εργασίες σας. Δραστηριοποιούμαστε στον ανάλογο χώρο επί σειρά ετών, με αποτέλεσμα να γνωρίζουμε τις μικρές λεπτομέρειες που θα φέρουν τη μεγάλη διαφορά. Τα δομικά μηχανήματα και τα φορτηγά που διαθέτουμε είναι όλα καινούρια και τελευταίας τεχνολογίας. Επιλέξτε μας για αποτελεσματικές και οικονομικές εργασίες!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΡΗΣ ΣΑΡΡΗΣ - Εκσκαφές - Χωματουργικά

Εκσκαφές - Χωματουργικά - Νέα Ερυθραία Αττική 146 71

Η εταιρεία μας με πολυετή εμπειρία στον οικοδομικό χώρο, αναλαμβάνει χωματουργικές εργασίες, παντός τύπου. Ασχολείται με εργασίες οικιακών και επαγγελματικών χώρων, καταφέρνοντας να ικανοποιήσει και τις ανάγκες των πιο απαιτητικών πελατών. Προσφέρουμε εγγυημένη ποιότητα εργασιών και χαρακτηριζόμαστε από εμπειρία και αξιοπιστία. Ζητήστε παροχή δωρεάν προσφοράς για την εργασία που θέλετε να υλοποιηθεί στο χώρο σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γεώργιος Παναγιώτου - Εκσκαφές - Χωματουργικά

Εκσκαφές - Χωματουργικά - Νέα Ερυθραία Αττική 146 71

Η επιχείρηση δραστηριοποιείται από το 1978 στον κλάδο των οικοδομικών και χωματουργικών εργασιών, έχοντας συμμετάσχει σε πολλά μεγάλα έργα τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα σε συνεργασία με μεγάλες Ελληνικές κατασκευστικές εταιρίες. Επιλέξτε μας για παροχή επαγγελματικών και ποιοτικών εργασιών στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ