3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Διοργάνωση εκδηλώσεων Νέα Ερυθραία

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


ΝΑΜΑ - ΤΑΜΑ Α.Ε. - ΜΑΥΡΟΣ Γ. ΙΩΑΝΝΗΣ - Διοργάνωση εκδηλώσεων

Διοργάνωση εκδηλώσεων - Νέα Ερυθραία Αττική 146 71

Η διοργάνωση εκδηλώσεων είναι ο τομέας που εξειδικευόμαστε και προτείνουμε ολοκληρωμένες ιδέες που ταιριάζουν με το προσωπικό σας γούστο. Πλαισιώνουμε τις ιδιαίτερες στιγμές σας, προσωπικές και επαγγελματικές με αποτελεσματικότητα, εξαιρετική αισθητική και αίσθημα ευθύνης. Ο άρτιος και σύγχρονος εξοπλισμός μας, οι έμπειροι και υπεύθυνοι συνεργάτες αλλά και η πιστοποίηση ISO, σε Συστήματα Διαχείρισης της Ασφάλειας Τροφίμων, αποτελούν την εγγύηση για υψηλά standards υπηρεσιών. Σκοπός μας είναι η ευχαρίστηση των πελατών μας με παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

EXPERIANCE ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Διοργάνωση εκδηλώσεων

Διοργάνωση εκδηλώσεων - Νέα Ερυθραία Αττική 146 71

Η εταιρεία μας δίνει ολοκληρωμένες λύσεις στην διοργάνωση εκδηλώσεων άμεσα και με συνέπεια. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της μαζικής εστίασης πολλά χρόνια διαθέτοντας μεγάλη γνώση και εμπειρία για τη σωστή διεξαγωγή της εκδήλωσης. Έχουμε στη διάθεση μας πολυχώρους σε ολόκληρη την Αττική και ειδικά στα νότια προάστια, ενώ μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε και στο δικό σας χώρο. Είμαστε στην διάθεσή σας για να σας προσφέρουμε την εκδήλωση των ονείρων σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SWEET MEMORIES - Διοργάνωση εκδηλώσεων

Διοργάνωση εκδηλώσεων - Νέα Ερυθραία Αττική 146 71

Η επιχείρησή μας ασχολείται με τον τομέα της διοργάνωσης εκδηλώσεων και μέχρι στιγμής διαθέτουμε πολλούς ικανοποιημένους πελάτες στο ενεργητικό μας. Έχοντας πολυετή εμπειρία σε κάθε στάδιο οργάνωσης αλλά και ολοκλήρωσης του γεγονότος, βρισκόμαστε κοντά σας από την αρχή μέχρι και το τέλος. Αναλαμβάνουμε μία ευρεία γκάμα οργανώσεων, από γάμους μέχρι απλές υπηρεσίες catering. Η ομάδα μας αποτελείται από πολύ εξειδικευμένους και έμπειρους επαγγελματίες. Είμαστε στη διάθεση σας, έτοιμοι να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Διοργάνωση εκδηλώσεων Νέα Ερυθραία