3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Διατροφολόγοι Νέα Ερυθραία

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Επαγγελματίες Διαιτολόγοι και Διατροφολόγοι


DIETSTORIES - ΜΑΡΚΟΥΣΗ ΜΑΡΙΕΤΤΑ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Νέα Ερυθραία Αττική 146 71

Το κέντρο μας εδώ και χρόνια στέκεται δίπλα στους πελάτες παρέχοντας ολοκληρωμένες προτάσεις για προγράμματα διατροφής. Σεβόμενοι λοιπόν πάντα τις προτιμήσεις και ανάγκες του κάθε ατόμου, η εξατομικευμένη προσέγγιση της απώλειας βάρους και η κάλυψη διατροφικών αναγκών αποτελούν εύκολες και αποτελεσματικές διαδικασίες, χωρίς στέρηση. Επιλέξτε μας για ευεξία και βελτίωση της ζωής σας, με εξατομικευμένες υπηρεσίες, ανάλογα με τις ανάγκες σας σε προσιτές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

RELATE ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Νέα Ερυθραία Αττική 146 71

Το διαιτολογικό μας κέντρο διαθέτει πολυετή εμπειρία στον κλάδο και ασχολείται με τη ρύθμιση βάρους και τη διατροφική συμπεριφορά των πελατών της και έχει αναπτύξει ένα πιστό και ικανοποιημένο από τις υπηρεσίες τις πελατολόγιο. Διαθέτει εμπειρία στον τομέα της διατροφής, με βασική αρχή:«Τρέφομαι σωστά, αθλούμαι και είμαι υγιής». Σκοπός μας είναι η πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας με προγράμματα υγιεινά και προσαρμοσμένα στις ανάγκες τους.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

NUTRIMED ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Νέα Ερυθραία Αττική 146 71

Στο κέντρο μας παρέχουμε εξαιρετικές λύσεις στα προγράμματα διαιτολογίας με γνώμονα την ικανοποίηση των επιθυμιών και αναγκών των πελατών. Στόχος μας είναι η παροχή υπηρεσιών που θα σας κάνουν ευτυχισμένους και υγιείς. Αντιμετωπίζουμε την παχυσαρκία ενηλίκων και παιδιών, δίνουμε διατροφικές συμβουλές για κλινικές και καρδιοαγγειακές παθήσεις, σακχαρώδη διαβήτη, εγκυμοσύνη κ.α. Παρέχουμε υπηρεσίες λιπομέτρησης και εξατομικευμένες διατροφικές προτάσεις, ανάλογες των αναγκών και των προτιμήσεων του καθενός. Επιλέξτε μας για σίγουρη ευεξία και υγεία!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Διαιτολόγος Νέα Ερυθραία - 3 +1 επαγγελματίες διατροφολόγοι