6 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ψυκτικός Μοσχάτο

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρτε προσφορά από επαγγελματίες Ψυκτικούς


ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΓΚΕΚΑΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Μοσχάτο Αττική 183 45

Αναλαμβάνω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση επαγγελματικού ψυγείου γρήγορα και αποτελεσματικά. Έχω χρόνια πείρα στον χώρο και συνεχώς φροντίζω να ενημερώνομαι για τις εξελίξεις έτσι ώστε να μπορώ να χειριστώ όλα τα μοντέλα επαγγελματικών ψυγείων. Στόχος μου είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στην μεθοδικότητα και την οργάνωση για να έχω άμεσα αποτελέσματα. Συνδυάζω συνέπεια και εμπειρία με τιμές και αποτελέσματα που αξίζουν!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΨΥΚΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΟΕ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Μοσχάτο Αττική 183 45

Η επιχείρησή μας αναλαμβάνει ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση επαγγελματικού ψυγείου με άμεσο και αποτελεσματικό τρόπο. Διαθέτουμε άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό το οποίο σε καθημερινή βάση αναλαμβάνει να εξυπηρετήσει τους πελάτες ανεξαρτήτως τα μοντέλα ψυγείων που διαθέτουν. Σκοπός μου είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στην λεπτομέρεια και την συνέπεια. Αντιμετωπίζω με σεβασμό το χώρο του πελάτη διότι θέλω να νιώθει ικανοποιημένος με τις υπηρεσίες που του πρόσφερα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΟΤΑΚΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Μοσχάτο Αττική 183 45

Αναλαμβάνω εργασίες σχετικές με την μονάδα κλιματισμού σας, επιδιόρθωσης, εγκατάστασης και συντήρησης. Εξυπηρετώ κάθε τύπο και μοντέλο κλιματιστικού, οικιακού και επαγγελματικού.Διακρίνομαι για τον επαγγελματισμό μου, τις ολοκληρωμένες λύσεις που παρέχω, τις προσιτές τιμές και την άμεση εξυπηρέτηση.Ζητήστε δωρεάν προσφορά, για το έργο που θέλετε να εκτελέσετε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΤΥΛ. Β. ΤΣΙΡΟΥΚΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Μοσχάτο Αττική 183 45

Αναλαμβάνω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση επαγγελματικού ψυγείου άμεσα και οικονομικά. Διαθέτω πολυετή εμπειρία στο χώρο και χρησιμοποιώ εξοπλισμό και υλικά υψηλής ποιότητας που έχουν δοκιμαστεί και αποδώσει σε πολλές εργασίες που έχω αναλάβει. Στόχος μου είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στην οργάνωση, την μεθοδικότητα και την ικανοποίηση του πελάτη. Δίνω ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια και στο χώρο του πελάτη διότι θέλω να νιώθει ικανοποιημένος απ'όλες τις απόψεις και να με εμπιστευτεί στο μέλλον!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΧΡΗΣΤΟΣ Α. ΑΓΓΕΛΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Μοσχάτο Αττική 183 45

Δραστηριοποιούμαι στο χώρο της επιδιόρθωσης και εγκατάστασης κλιματιστικών μονάδων με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια. Έχω ολοκληρώσει με επαγγελματισμό πληθώρα έργων οικιακών και μη και έχω ένα ευχαριστημένο και πιστό πελατολόγιο. Ανταγωνιστικό μου πλεονέκτημα είναι ότι θέτω στο κέντρο τις ανάγκες του πελάτη και τις σέβομαι μέχρι το τέλος κάθε εργασίας, συνδυάζοντας τις πάντα με τις δικές μου ιδέες, που προέρχονται από την εμπειρία μου.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΓΚΕΚΑΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Μοσχάτο Αττική 183 45

Δραστηριοποιούμαι στον κλάδο του κλιματισμού, με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια.Ολοκληρώνω εργασίες επισκευής και εγκατάστασης επαγγελματικών και οικιακών μονάδων κλιματισμού γρήγορα και με άκρως επαγγελματικό αποτέλεσμα.Ζητήστε δωρεάν προσφορά, για την εργασία που επιθυμείτε να μου αναθέσετε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ψυκτικός Μοσχάτο - 6 επαγγελματίες ψυκτικοί