3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Διατροφολόγοι Μοσχάτο

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Επαγγελματίες Διαιτολόγοι και Διατροφολόγοι


ΞΕΝΙΑ ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Μοσχάτο Αττική 183 45

Το κέντρο μας, εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα αξιολόγησης του οργανισμού, μπορεί να προσεγγίσει απόλυτα τις ανάγκες του ενδιαφερόμενου και να προτείνει ένα πρόγραμμα διατροφής προσαρμοσμένο στις ανάγκες του. Σεβόμενοι λοιπόν πάντα τις προτιμήσεις και ανάγκες του κάθε ατόμου, η εξατομικευμένη προσέγγιση της απώλειας βάρους και η κάλυψη διατροφικών αναγκών αποτελούν εύκολες και αποτελεσματικές διαδικασίες, χωρίς στέρηση. Επιλέξτε μας για ευεξία και βελτίωση της ζωής σας, με εξατομικευμένες υπηρεσίες, ανάλογα με τις ανάγκες σας σε προσιτές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΙΟΝ. ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Μοσχάτο Αττική 183 45

Δίνουμε άμεσες και ολοκληρωμένες λύσεις στο πρόγραμμα διατροφής σας. Αντιμετωπίζουμε την παχυσαρκία ενηλίκων και παιδιών, δίνουμε διατροφικές συμβουλές για κλινικές και καρδιοαγγειακές παθήσεις, σακχαρώδη διαβήτη, εγκυμοσύνη κ.α. Παρέχουμε υπηρεσίες λιπομέτρησης και εξατομικευμένες διατροφικές προτάσεις, ανάλογες των αναγκών και των προτιμήσεων του καθενός. Επιλέξτε μας για σίγουρη ευεξία και υγεία!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΜΑΛΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Μοσχάτο Αττική 183 45

Είμαι η Αμαλία Φιλίπου και εδώ και χρόνια αναλαμβάνω εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής άμεσα και οικονομικά. Διαθέτω εμπειρία στον τομέα της διατροφής, με βασική αρχή:«Τρέφομαι σωστά, αθλούμαι και είμαι υγιής». Συνδυάζω πολυετή εμπειρία με άριστο επίπεδο γνώσεων και μεράκι για την δουλειά μου. Είμαι στην διάθεσή σας για ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Διαιτολόγος Μοσχάτο - 3 +1 επαγγελματίες διατροφολόγοι