3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Οπτικοακουστικά Συστήματα Μεταμόρφωση

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


Γιαννης Κατωποδης - Οπτικοακουστικά Συστήματα

Οπτικοακουστικά Συστήματα - Μεταμόρφωση Αττική 144 52

Η εταιρεία cooling & electrical, δραστηριοποιείται στον χώρο των οπτικοακουστικών συστημάτων, αναλαμβάνοντας να επισκευάσει οποιαδήποτε ηλεκτρολογική βλάβη προκύψει αλλά και την ολοκλήρωση των εργασιών με συνέπεια και επαγγελματισμό. Το πλέον εξειδικευμένο και καταρτισμένο προσωπικό μας και η πολυετής εμπειρία είναι οι κύριοι παράγοντες που συντέλεσαν στην ανάπτυξη της επιχείρησης και της προσέδωσαν ανταγωνιστικό ρόλο στην αγορά.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Cleaning POWER - Οπτικοακουστικά Συστήματα

Οπτικοακουστικά Συστήματα - Μεταμόρφωση Αττική 144 52

Αναλαμβάνω με την έμπειρη ομάδα μου την εγκατάσταση του οπτικοακουστικού συστήματος σας, στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Διαθέτω 40 χρόνια εμπειρίας στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις και έχω τη δυνατότητα να σας καλύψω σε μία μεγάλη γκάμα εργασιών. Εξυπηρετώ άμεσα στην Αθήνα και με φιλικές τιμές. Οι άριστες τεχνικές γνώσεις που κατέχω, σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία μου, φέρνουν πάντα τα καλύτερα αποτελέσματα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

PROELECTRO LTD - Οπτικοακουστικά Συστήματα

Οπτικοακουστικά Συστήματα - Μεταμόρφωση Αττική 144 52

Προσφέρουμε υπηρεσίες εγκατάστασης και ρύθμισης οπτικοακουστικών συστημάτων άμεσα και με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές. Η εμπειρία μας στον χώρο των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων μετράει πολλά χρόνια, έχοντας καταφέρει να ολοκληρώσουμε μία μεγάλη γκάμα διαφορετικών εργασιών, τόσο σε οικίες όσο και σε επαγγελματικούς χώρους. Επιλέγουμε και χρησιμοποιούμε υλικά υψηλής ποιότητας και παρακολουθούμε στενά τις ανάγκες των πελατών μας. Μας χαρακτηρίζει η επιμονή για την επίτευξη ενός άριστου αποτελέσματος.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ