4 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Marketing Μεταμόρφωση

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


Manos Fergadis - Marketing

Marketing - Μεταμόρφωση Αττική 144 52

Αναλαμβάνουμε την δημιουργία ιστοσελίδων και την κατασκευή του ηλεκτρονικού καταστήματος, που έχει ανάγκη η κάθε επιχείρηση. Μελετάμε την εταιρία και τους στόχους σας, βρίσκουμε μαζί τους κατάλληλους τρόπους προώθησης της σελίδας σας και στήνουμε την διαδικτυακή σας καμπάνια σε Google ή Social Media, ενώ παράλληλα μπορούμε να αναλάβουμε και την προώθηση της εταιρείας σας, μέσω email marketing καμπάνιας. Είμαστε πιστοποιημένοι συνεργάτες από την Google για διαφήμιση στο διαδίκτυο. Επιλέξτε μας για να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένη μάρκετινγκ καμπάνια και να αναδειχθείτε διαδικτυακά σε προσιτές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SCG ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ & ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ - Marketing

Marketing - Μεταμόρφωση Αττική 144 52

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες marketing για την εταιρείας σας. Δραστηριοποιούμαστε στον εν λόγω κλάδο, διαθέτοντας καταξιωμένους επαγγελματίες του κάθε τομέα. Προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με στόχο το χτίσιμο μακροχρόνιων σχέσεων με τους πελάτες μας. Χαρακτηριζόμαστε από την ευγένεια και τον σεβασμό που δείχνουμε απέναντι στους πελάτες μας και τις επιθυμίες τους.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

DEPEND LTD - Marketing

Marketing - Μεταμόρφωση Αττική 144 52

Είμαι Προγραμματιστής με εμπειρία στην κατασκευή ιστοσελίδων και native mobile εφαρμογών, ενώ μέσω της συνεργασίας μου με επαγγελματία μαρκετίερ παρέχεται και η δυνατότητα πρόσθετων marketing υπηρεσιών. Αναλαμβάνω και την επιτυχημένη και άκρως επαγγελματική δημιουργία διαδικτυακών υπηρεσιών προώθησης της εταιρείας σας, μέσω e-mail marketinh καμπανιών, με στόχο την αύξηση της αναγνωρισιμότητας της εταιρείας σας και των πιστών πελατών σας. Οι υπηρεσίες που προσφέρω είναι εξατομικευμένες, όμορφες αισθητικά και λειτουργικές, πάντα όμως σε προσιτές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

GROWING DOMESTIC VALUE AE - Marketing

Marketing - Μεταμόρφωση Αττική 144 52

Η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες προτάσεις για την marketing στρατηγική της εταιρείας σας. Δραστηριοποιούμαστε για χρόνια στον εν λόγω χώρο, με αποτέλεσμα να γνωρίζουμε τις καλύτερες μεθόδους διαφήμισης, ώστε το μήνυμα που θέλετε να περάσετε, να βγαίνει "προς τα έξω" με τον σωστότερο τρόπο. Βρισκόμαστε κοντά στον πελάτη και καλύπτουμε τις ανάγκες του με την καλύτερη δυνατή υποστήριξη κατά την διάρκεια όλης της συνεργασίας μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ