3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Κηπουρός Μεταμόρφωση

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες & συνεργεία και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από τους ειδικούς! Οι καλύτεροι επαγγελματίες για τον κήπο


TERRA PLANTA - Κηπουροί

Κηπουρός - Μεταμόρφωση Αττική 144 52

Έπειτα από πολυετή εμπειρία, εργαζόμενοι σε εταιρείες πρασίνου και απολυμάνσεων αποφάσισαν να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση με βασικές δραστηριότητες την αρχιτεκτονική τοπίου, τα έργα πρασίνου (καθώς και εφαρμογές απολυμάνσεων, απεντομώσεων και μυοκτονιών. Γνώμονας κάθε δραστηριότητας είναι ο σεβασμός στη φύση, στις αρχές της Γεωπονικής Επιστήμης και στην οικολογική διαχείριση του αστικού περιβάλλοντος. Είμαστε απόλυτα ευαισθητοποιημένοι με τις περιβαλλοντικές αλλαγές, παρακολουθούμε συνεχώς τις νέες τεχνολογίες και προτείνουμε τις πιο κατάλληλες ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε ανάγκη!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΗΠΕΥΣΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Κηπουροί

Κηπουρός - Μεταμόρφωση Αττική 144 52

Η επιχείρησή μας ασχολείται, την τελευταία δεκαετία, με ιδιαίτερη επιτυχία στην αρχιτεκτονική τοπίου, την κατασκευή και συντήρηση χώρων πρασίνου, κήπων, την κατασκευή πράσινων δωμάτων (ταρατσόκηποι), βεραντών και τη διακόσμηση του χώρου σας με φυτά εσωτερικού χώρου. Επιλέξτε μας για επαγγελματικά αποτελέσματα, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας, στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς. Η επιστημονική μας γνώση σε συνδυασμό με την εμπειρία μας και τη σωστή οργάνωση είναι η εγγύηση για άριστα αποτελέσματα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ευάγγελος Τζώλος - Κηπουροί

Κηπουρός - Μεταμόρφωση Αττική 144 52

Είμαι έμπειρος επαγγελματίας κηπουρός, με πολύχρονη εμπειρία και παρέχω υπηρεσίες, κατασκευής, συντήρησης, περιποίησης κήπων, αλλά και αυτόματο πότισμα, ψεκάσματα, φύτευση γκαζόν και μεταφυτεύσεις. Η επιστημονική μου γνώση σε συνδυασμό με την εμπειρία μου και τη σωστή οργάνωση είναι η εγγύηση για άριστα αποτελέσματα! Επιλέξτε με για όμορφα αισθητικά και επαγγελματικά αποτελέσματα εργασιών, άμεσα και οικονομικά.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Κηπουρός Μεταμόρφωση - Οι 3 καλύτεροι Κηπουροί