6 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ψυκτικός Μελίσσια

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρτε προσφορά από επαγγελματίες Ψυκτικούς


ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΕΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Μελίσσια Αττική 151 27

Ονομάζομαι Άγγελος Μπέης και προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση επαγγελματικού ψυγείου. Διαθέτω πολυετή εμπειρία στο χώρο και μπορώ να αντεπεξέλθω σε οποιαδήποτε δυσκολία γρήγορα και οικονομικά. Στοχεύω σε άμεσες λύσεις και σε αποτελέσματα που με αντιπροσωπεύουν ως επαγγελματία. Συνδυάζω ποιότητα και τιμή και ανταποκρίνομαι στην στιγμή σε οτιδήποτε χρειαστείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Μελίσσια Αττική 151 27

Ονομάζομαι Γιώργος Καλατζής και αναλαμβάνω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση επαγγελματικού ψυγείου. Με πολυετή εμπειρία στο χώρο διαθέτω την τεχνογνωσία και τον εξοπλισμό να χειριστώ οποιοδήποτε μοντέλο με αποτελεσματικό τρόπο. Στόχος μου είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών με ιδιαίτερη βαρύτητα στον προγραμματισμό. Δίνω ιδιαίτερη βαρύτητα στην ολοκλήρωση των εργασιών με συνέπεια και σε πολύ καλές τιμές για τον πελάτη!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΘΑΛΑΣΣΕΛΗ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Μελίσσια Αττική 151 27

Ονομάζομαι Βικτωρία Θαλασσέλη και προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση επαγγελματικού ψυγείου. Έχω χρόνια εμπειρία στον τομέα και φροντίζω συνεχώς να εκπαιδεύομαι ώστε να μπορώ να προσφέρω λύσεις στους πελάτες μου. Συνδυάζω ποιότητα υπηρεσιών με τιμές που ανταποκρίνονται στην εποχή και συμφέρω!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ECOHEAT SOLUTIONS - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Μελίσσια Αττική 151 27

Η ECOHEAT SOLUTIONS, διαθέτει τις καλύτερες λύσεις θέρμανσης για τις ανάγκες του κτιρίου σας.Παράλληλα παρέχουμε λύσεις κλιματισμού σε συνεργασία με τα κορυφαία ονόματα του χώρου, καθώς και πλήρη πακέτα ηλεκτρικών εγκαταστάσεων από έμπειρους ηλεκτρολόγους εγκαταστάτες και μηχανικούς. Αναλαμβάνουμε παντός τύπου εργασίες εγκατάστασης και επισκευής της μονάδας κλιματισμού σας γρήγορα, με επιτυχία, και με επαγγελματισμό.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΙΘΡΟΣ - ΜΠΕΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Μελίσσια Αττική 151 27

Η εταιρεία ΑΙΘΡΟΣ service δημιουργήθηκε από τον κο Μπέη Άγγελο αδειούχο τεχνικό ηλεκτρικών συσκευών και ψυκτικών εγκαταστάσεων, με 15 χρονιά εμπειρία στο χώρο. Εξειδικευόμαστε στην επισκευή των ηλεκτρικών συσκευών σας και των κλιματιστικών σας μονάδων, με την εγγύηση εξουσιοδοτημένων σέρβις. Σκοπός μας είναι η γρήγορη, ποιοτική επισκευή, με μια επίσκεψη, πάντα στο χώρο σας, χωρίς μεταφορά της συσκευής σας , σε χαμηλές τιμές που επιτυγχάνουμε με δικές μας εισαγωγές εξαρτημάτων.Ζητήστε δωρεάν προσφορά για την εργασία, που επιθυμείτε να εκτελέσουμε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

KLIMATHERM ΤΣΙΤΣΙΡΙΔΗΣ Ο.Ε - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Μελίσσια Αττική 151 27

Η εταιρεία μου, μία από τις πλέον σύγχρονες και εξειδικευμένες εταιρείες στο χώρο της θέρμανσης, κλιματισμού, εξαερισμού, Φυσικού Αερίου και φωτοβολταϊκών συστημάτων, ακολουθεί τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας και εξυπηρέτησης.Η έμπειρη και εξειδικευμένη στον χώρο ομάδα μου, μπορεί να αναλάβει οποιαδήποτε εργασία, σχετίζεται με την μονάδα κλιματισμού σας.Πάντα έτοιμη να παρέχει τις καλύτερες προτάσεις για την εύρυθμη λειτουργία των εγκαταστάσεων σας. Η εταιρεία μας δίνει την απόλυτη λύση στη μελέτη, προμήθεια και εγκατάσταση του απαραίτητου εξοπλισμού.Η πολυετής εμπειρία μας στον ηλεκτρομηχανολογικό χώρο και η συνεργασία μας με τους μεγαλύτερους βιομηχανικούς οίκους παγκοσμίως, μας δίνει την δυνατότητα να σας παρέχουμε την πληρέστερη οικονομοτεχνική λύση.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ψυκτικός Μελίσσια - 6 επαγγελματίες ψυκτικοί