7 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Μετακόμιση Μελίσσια

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για την μετακόμισή σου


Δημήτριος Κόκκας - Μεταφορές

Μετακόμιση - Μελίσσια Αττική 151 27

Εξασφαλίζουμε στους πελάτες μας την άμεση παράδοση των αντικειμένων τους στην Αθήνα, σε όλο το νόμο Αττικής αλλά και σε όλη την Ελλάδα, γρήγορα και με μικρό κόστος. Μπορούμε να ασχοληθούμε και με την επαγγελματική μεταφορά των εμπορευμάτων σας, καλύπτοντας έτσι τις επιχειρησιακές σας ανάγκες. Αναλαμβάνουμε και μετακομίσεις εντός του νομού. Η εταιρία μας, Κόκκας, σας δίνει πολλαπλές λύσεις, ώστε να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Λειτουργούμε εντός χρονοδιαγράμματος, διατηρούμε τις τιμές μας σε λογικά επίπεδα και διαθέτουμε σύγχρονο εξοπλισμό, ιδιόκτητο στόλο φορτηγών και ανυψωτικά μηχανήματα. Θα χαρούμε πολύ να ολοκληρώσουμε και την δικιά σας μεταφορά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτριος Κόκκας - Μεταφορές

Μετακόμιση - Μελίσσια Αττική 151 27

Εξασφαλίζουμε στους πελάτες μας την άμεση παράδοση των αντικειμένων τους στην Αθήνα, σε όλο το νόμο Αττικής αλλά και σε όλη την Ελλάδα, γρήγορα και με μικρό κόστος.Αναλαμβάνουμε και μετακομίσεις εντός του νομού. Η εταιρία μας, Κόκκας, σας δίνει πολλαπλές λύσεις, ώστε να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Λειτουργούμε εντός χρονοδιαγράμματος, διατηρούμε τις τιμές μας σε λογικά επίπεδα και διαθέτουμε σύγχρονο εξοπλισμό, ιδιόκτητο στόλο φορτηγών και ανυψωτικά μηχανήματα. Θα χαρούμε πολύ να ολοκληρώσουμε και την δικιά σας μετακόμιση!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΑΡΥΤΣΙΟΣ TRANS ΑΕ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Μελίσσια Αττική 151 27

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει μετακομίσεις εντός του νομού Αττικής, με ασφάλεια και επαγγελματισμό και μπορούμε να αναλάβουμε και την επαγγελματική μεταφορά των εμπορευμάτων σας, άμεσα ώστε να καλύψουμε τις επιχειρησιακές σας ανάγκες. Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για την μετακόμισή σας, γιατί διαθέτουμε σύγχρονο εξοπλισμό και ανυψωτικά μηχανήματα, τελευταίας τεχνολογίας. Μας χαρακτηρίζει η ποιότητα της εργασίας μας, καθώς δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην σωστή μεταφορά των προσωπικών σας αντικειμένων και όλα αυτά σε προσιτές τιμές. Επιλέξτε μας για λύση στο πρόβλημά σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΠΕΝΙΣΗΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Μελίσσια Αττική 151 27

Η επιχείρησή μας αναλαμβάνει να καλύψει με υπευθυνότητα, συνέπεια και φροντίδα τις ανάγκες κάθε οικίας και επιχείρησης, για μεταφορές και μετακομίσεις, εντός νομού Αττικής, σε χαμηλές τιμές. Είτε το αντικείμενο εργασιών αφορά μια απλή μετακόμιση ενός μικρού διαμερίσματος φοιτητή, είτε την επαγγελματική μεταφορά τρων εμπορευμάτων σας, είμαστε σε θέση να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις. Τηρώντας απόλυτα τους κανόνες ασφαλείας, η εταιρεία μας χρησιμοποιεί τον κατάλληλο εξοπλισμό, ώστε να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες της.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΠΕΝΙΣΗΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Μελίσσια Αττική 151 27

Η επιχείρησή μας αναλαμβάνει να καλύψει με υπευθυνότητα, συνέπεια και φροντίδα τις ανάγκες κάθε οικίας για μεταφορές και μετακομίσεις, εντός νομού Αττικής, σε χαμηλές τιμές. Είτε το αντικείμενο εργασιών αφορά μια απλή μετακόμιση ενός μικρού διαμερίσματος φοιτητή, είτε τη μετακόμιση μιας πλήρους οικοσκευής η οποία απαιτεί τη συσκευασία όλων των αντικειμένων, είμαστε σε θέση να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις. Τηρώντας απόλυτα τους κανόνες ασφαλείας, η εταιρεία μας χρησιμοποιεί τον κατάλληλο εξοπλισμό, ώστε να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες της.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

MILITZER AND MUNCH ΑΕ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Μελίσσια Αττική 151 27

Η εταιρεία μεταφορών μας προσφέρει υπηρεσίες διεθνών μεταφορών για ιδιώτες και επιχειρήσεις. Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο των μεταφορών για πολλά χρόνια, με αποτέλεσμα να μπορούμε να εξυπηρετούμε γρήγορα και αποτελεσματικά. Κάποια από τα γνωστά στοιχεία των εργασιών μας, είναι η γρήγορη εξυπηρέτηση και η σχολαστική οργάνωση μας. Επιλέξτε μας για ασφαλή και επαγγελματικά αποτελέσματα μεταφορών, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΑΡΥΤΣΙΟΣ TRANS ΑΕ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Μελίσσια Αττική 151 27

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει μετακομίσεις εντός του νομού Αττικής, με ασφάλεια και επαγγελματισμό. Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για την μετακόμισή σας, γιατί διαθέτουμε σύγχρονο εξοπλισμό και ανυψωτικά μηχανήματα, τελευταίας τεχνολογίας. Μας χαρακτηρίζει η ποιότητα της εργασίας μας, καθώς δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην σωστή μεταφορά των προσωπικών σας αντικειμένων και όλα αυτά σε προσιτές τιμές. Επιλέξτε μας για λύση στο πρόβλημά σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ