9 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Μερεμέτια Μελίσσια

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι καλύτεροι επαγγελματίες για μερεμέτια του {}


Γιάννης Πατεράκης - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Μελίσσια Αττική 151 27

Η επιχείρηση μας δραστηριοποιείται για πολλά χρόνια στο χώρο των συστημάτων αλουμινίου και αναλαμβάνει πληθώρα σχετικών εργασιών, όπως είναι και η τοποθέτηση πέργκολας, στον επαγγελματικό και προσωπικό σας χώρο. Διαθέτουμε άρτια εξειδικευμένο προσωπικό που έρχεται στο χώρο σας, πραγματοποιώντας εξατομικευμένη μελέτη, με σκοπό να σας προτείνουμε την πιο συμφέρουσα λύση που θα καλύψει πλήρως τις ανάγκες σας. Επιλέξτε μας για αποτελέσματα ποιοτικά και ασφαλή, πάντα σε προσιτές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Θανάσης Καλδής - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Μελίσσια Αττική 151 27

Ασχολούμαστε με μονώσεις ταρατσών παντός τύπου.Η επιτυχία και η εδραίωσή μας στον απαιτητικό και σύνθετο αυτό χώρο οφείλεται στην ολιστική και διεπιστημονική προσέγγιση που εφαρμόζουμε στην αντιμετώπιση των ζητημάτων που αναλαμβάνουμε.Χαρακτηριζόμαστε για την ποιότητα, την αξιοπιστία και την άμεση εξυπηρέτηση των έργων που αναλαμβάνουμε να διεκπεραιώσουμε.Στόχος μας είναι η ικανοποίηση και του πιο απαιτητικού πελάτη, μέσα από την παροχή εξατομικευμένων λύσεων. Το πλήθος των έργων που έχουμε υλοποιήσει, μας καθιστά τους πλέον αρμόδιους να αναλάβουμε το έργο σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Λογαράς Απόστολος - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Μελίσσια Αττική 151 27

Η εταιρία μας, Summer Style ασχολείται με την μελέτη, κατασκευή και τοποθέτηση τέντας, πέργκολας και συστημάτων σκίασης από το 1978. Αναλαμβάνουμε για εσάς ανεξαρτήτου κλίμακας εργασιών, από πολύ μικρή έως πολύ μεγάλες εργασίες, με σκοπό την απόλυτη κάλυψη των αναγκών σας! Ανταγωνιστικά μας χαρακτηριστικά οι χαμηλές τιμές και ο σεβασμός στο χώρο και στο πρόσωπο του εκάστοτε πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

TENTA GEO - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Μελίσσια Αττική 151 27

Μαζί με το άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό μου αναλαμβάνω εργασίες που σχετίζονται με την σκίαση των χώρων σας, όπως είναι και οι εργασίες πέργκολας.Σε συνδυασμό με την αδιαμφισβήτητα μεγάλη εμπειρία μου και έχοντας βρεθεί αντιμέτωπος με διαφόρων ειδών ζητήματα τεχνικής φύσεως, είμαι σε θέση να επιλύσω άμεσα κάθε ανησυχία σας, κάνοντας το αδύνατο-δυνατό με ευκολία στην πληρωμή και με προσαρμοσμένες στην κρίση τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΦΕΝΔΡΑΣ ΕΠΕ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Μελίσσια Αττική 151 27

Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των μονωτικών υλικών 20 χρόνια τώρα και ειδικευόμαστε στο χώρο των μονώσεων εδώ και 50 χρόνια, οπότε είμαστε ικανοί να σας προσφέρουμε λύση στο κάθε σας πρόβλημα θερμομόνωσης , στεγανοποίησης και ηχομόνωσης. Όλα τα υλικά μας αποθηκεύονται σε κλειστούς εσωτερικούς χώρους και είναι πιστοποιημένα.Παρέχουμε ολοκληρωμένες και προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κάθε πελάτη, λύσεις, με εγγυημένη επιτυχία στο αποτέλεσμα.Στόχος μας είναι η παροχή επαγγελματικού έργου σε προσιτές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΔΗΜΑΣ & ΣΙΑ ΟΕ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Μελίσσια Αττική 151 27

Αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένες λύσεις στην μόνωση της ταράτσας σας σε όλα τα στάδια από την μελέτη έως την κατασκευή του ιδιωτικού ή επαγγελματικού χώρου σας.Στόχος μας είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στον προγραμματισμό. Στόχος μας είναι η ικανοποίηση του πελάτη, με χρήση ποιοτικών υλικών, άμεση εξυπηρέτηση και συνέπεια στο χρονοδιάγραμμα.Παράλληλα διατηρούμε προσιτές τιμές και εγγυούμαστε επαγγελματικό αποτέλεσμα στο έργο που έχουμε αναλάβει να διεκπεραιώσουμε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτριος Κόκκινος - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Μελίσσια Αττική 151 27

Είμαι έμπειρος και καταξιωμένος επαγγελματίας σε ελαιοχρωματισμούς παντός τύπου εξωτερικών και εσωτερικών χώρων. Διακρίνομαι για τα ποιοτικά υλικά που χρησιμοποιώ και για τις προσιτές τιμές που προσφέρω όταν αναλαμβάνω ένα έργο.Επιπρόσθετα χαρακτηρίζομαι για την άμεση εξυπηρέτηση και την βέλτιστη δυνατη ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη.Επικοινωνήστε μαζί μου για να ζητήσετε δωρεάν προσφορά.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ευάγγελος Πλακιάς - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Μελίσσια Αττική 151 27

Αναλαμβάνουμε σε όλο τον νομό Αττικής ελαιοχρωματισμούς σε καταστήματα,σπίτια,σε εξωτερικούς χώρους σε πολύ προσιτές τιμές και με άμεση εξυπηρέτηση. Διακρινόμαστε για την εμπειρία μας και χρησιμοποιούμε ποιοτικά υλικά που διασφαλίζουν ενα ολοκληρωμένο και επιτυχημένο αποτέλεσμα, αντάξιο των προσδοκιών του πελάτη. Ζητήστε δωρεάν προσφορά για το έργο που θέλετε να ολοκληρώσετε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτριος Ξηρομερίτης - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Μελίσσια Αττική 151 27

Παρέχω εργασίες ελαιοχρωματισμού για επαγγελματικούς και οικιακούς χώρους.Χαρακτηρίζομαι απο εμπειρία,πρσιτές τιμές και ποιοτικά έργα.Δίνω ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια, με χρήση υλικών εγγυημένης ποιότητας και συνέπεια στο χρονοδιάγραμμα.Προσπαθώ να ολοκληρώνω το έργο σεβόμενος τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη και ότι έχει προσυμφωνηθεί.Επικοινωνήστε μαζί μου για παροχή δωρεάν πληροφοριών και προσφοράς για την εργασία που σας ενδιαφέρει.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Μερεμέτια Μελίσσια
Μια στιγμούλα. Το δουλεύουμε…