3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Καθαρισμός Χαλιών Μελίσσια

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες & συνεργεία και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για καθαρισμό χαλιών


ΤΖΑΝΕΤΗ, Ν., ΥΙΟΙ, Ο.Ε. - Καθαρισμός και Φύλαξη Χαλιών

Καθαρισμός Χαλιών - Μελίσσια Αττική 151 27

Ο καθαρισμός και η φύλαξη χαλιών είναι ο τομέας εξειδίκευσής μας. Βρισκόμαστε στον χώρο του καθαρισμού επί σειρά ετών και αναλαμβάνουμε την κάθε εργασία με όρεξη και συνέπεια. Η εταιρεία ξεχωρίζει και κατέχει υψηλή θέση στις προτιμήσεις των πελατών της για την ποιότητα και την ανθεκτικότητα των προϊόντων της. Είμαστε ανά πάσα στιγμή έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

5asec Μελίσσια - Καθαρισμός και Φύλαξη Χαλιών

Καθαρισμός Χαλιών - Μελίσσια Αττική 151 27

Το ταπητοκαθαριστήριό μας καθημερινά αναλαμβάνει τον καθαρισμό και την φύλαξη των χαλιών σας. Δραστηριοποιούμαστε πολλά χρόνια στον χώρο και εγγύηση της δουλειάς μας αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μας.Οι συνεργασίες μας με εμπόρους, η ευγένεια και η άμεση εξυπηρέτηση, τα σύγχρονα μηχανήματα του εργαστηρίου, η πιστοποίηση της επαγγελματικής παροχής των υπηρεσιών μας από φορείς εξασφαλίζουν την άψογη ολοκλήρωση κάθε καθαρισμού. Περιμένουμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Boston Cleaners - Καθαρισμός και Φύλαξη Χαλιών

Καθαρισμός Χαλιών - Μελίσσια Αττική 151 27

Δίνουμε εγγυημένες λύσεις στον καθαρισμό και την φύλαξη των χαλιών σας. Βρισκόμαστε στον χώρο του καθαρισμού επί σειρά ετών και αναλαμβάνουμε την κάθε εργασία με όρεξη και συνέπεια. Η εταιρεία ξεχωρίζει και κατέχει υψηλή θέση στις προτιμήσεις των πελατών της για την ποιότητα και την ανθεκτικότητα των προϊόντων της. Είμαστε ανά πάσα στιγμή έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Καθαρισμός και Φύλαξη Χαλιών Μελίσσια