Κάγκελα Μελίσσια

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την καλύτερη τιμή

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τι κάγκελα πρέπει να επιλέξεις για το χώρο σου;

Τα κάγκελα, είναι μια κατασκευή που χρησιμοποιείται κατά κόρον για την περίφραξη του ιδιωτικού μας χώρου.

Συχνά, τοποθετούνται κάγκελα παραθύρων,κάγκελα μπαλκονιού, περίφραξης για λόγους ασφάλειας και προστασίας του σπιτιού ή του επαγγελματικού χώρου. Πώς ξέρεις όμως ποια κάγκελα πρέπει να επιλέξεις;

Τα είδη κάγκελων που υπάρχουν είναι πολλά και το καθένα έχει τα δικά του πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Τα κυριότερα χαρακτηριστικά που μπορεί να ζητήσει κανείς από τα κάγκελα του είναι η ασφάλεια που προσφέρουν και το αισθητικό αποτέλεσμα.

Με βάση αυτά και το κόστος στο οποίο θέλετε να κινηθείτε, μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα στις εξής επιλογές:

Μεταλλικά κάγκελα

Είναι ίσως το πιο συνηθισμένο είδος κάγκελων που επιλέγεται. Αποτελούν μια ανθεκτική κατασκευή με ελάχιστες απαιτήσεις συντήρησης. Το μόνο που μπορεί χρειαστούν κάποια στιγμή είναι μια ανανέωση της βαφής τους.

Ξύλινα κάγκελα

Με την κατάλληλη συντήρηση μπορούν να δείξουν μεγάλη αντοχή στο πέρασμα του χρόνου. Το ξύλο όπως και σε όλες τις κατασκευές που χρησιμοποιείται διακρίνεται από υψηλή αισθητική και άρτιο αποτέλεσμα. Τα ξύλινα κάγκελα, χρησιμοποιούνται συνήθως για περιφράξεις εξωτερικών χώρων.

Μπορεί να επιλέξεις ξύλινα κάγκελα με συγκεκριμένη χρωματική απόχρωση που θα ταιριάξουν στο στυλ του χώρου σου ή να περάσεις την επιφάνεια των ξύλινων κάγκελων που ήδη έχει με κάποιο βερνίκι.

Κάγκελα από γυαλί

Αποτελούν μία από τις πιο μοντέρνες τάσεις στα κάγκελα. Κατασκευάζονται από γυαλί triplex securit και προτιμώνται σε κτίρια που ακολουθούν μοντέρνες γραμμές και στυλ. Μεγάλο τους πλεονέκτημα η απόλυτη θέα που προσφέρουν.

Πέρα από τα διαφορετικά υλικά που υπάρχουν στα κάγκελα, τα κάγκελα διακρίνονται και ανάλογα με τον τρόπο λειτουργίας τους σε σταθερά και πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας.

Όταν βρίσκεσαι στην διαδικασία αναζήτησης των κατάλληλων καγκέλων για την περίφραξη του χώρου σου είναι σημαντικό η λειτουργία τους να εξυπηρετεί τις ανάγκες σου.

Η επιλογή ανάμεσα στα σταθερά ή τα πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας είναι ιδιαίτερα δύσκολη και εξαρτάται από τις ανάγκες των πελατών για την ασφάλεια του χώρου τους, είτε του προσωπικού είτε του επαγγελματικού.

Τι γνωρίζεις όμως για τα σταθερά και τα πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας;

Σταθερά κάγκελα ασφαλείας

Αποτελούν μόνιμες κατασκευές που τοποθετούνται μπροστά από μπαλκονόπορτες και παράθυρα. Είναι σταθερά, συμπαγή, θωρακίζουν τα παράθυρά σας και προσφέρουν την μέγιστη ασφάλεια. Το ζήτημα με αυτό το είδος κάγκελου, είναι ότι είναι πολύ δύσκολο να αφαιρεθούν και ότι αποτελούν πρακτική λύση για παράθυρα και όχι τόσο για μπαλκονόπορτες.

Πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας

Έχουν την δυνατότητα να διπλώνουν, να ξεδιπλώνουν ή να ανοιγοκλείνουν. Η εγκατάστασή του μπορεί να είναι μόνιμη, όμως όταν είναι ανοιχτά δεν είναι καθόλου ορατά. Είναι πιο βολική λύση για την θωράκιση μπαλκονόπορτας, διότι έτσι δεν την αχρηστεύει.

Προσφέρουν άπλετο φωτισμό και αερισμό με μέγιστη ασφάλεια. Ακόμη, μπορούν να τοποθετηθούν τόσο σε μικρούς όσο και σε μεγάλους χώρους.

Και στις δύο περιπτώσεις για μεγαλύτερη ασφάλεια και ακρίβεια, χρειάζεται ένας έμπειρος επαγγελματίας για την τοποθέτηση κάγκελων η οποία θα αναλάβει την ολοκληρωμένη εκτέλεση της εργασίας σας.

Στο douleutaras.gr, μπορείς να καταχωρήσεις άμεσα την εργασία σου για τοποθέτηση, επισκευή και αντικατάσταση κάγκελων και να πάρεις προσφορές για τιμές στα κάγκελα από εξειδικευμένους τεχνίτες.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Τεχνίτες για το 2017

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

Θύμιος Κώτσιας
5 Αξιολογήσεις
Άψογη συνεργασία, άψογο αποτέλεσμα και σε λογικές τιμές!!
Σταμάτης Κορτσιδάκης
20 Αξιολογήσεις
Αμεσότητα, γρηγοράδα, με το καλύτερο αποτέλεσμα και οικονομικά φυσικά!
Δ.ΚΩΣΤΗΣ Ε.Π.Ε
16 Αξιολογήσεις
Φοβερός επαγγελματίας, φοβερή εξυπηρέτηση!
Σωτήρης Ρίζος
3 Αξιολογήσεις
Πολύ ευχαριστημένος από τον κύριο Ρίζο. Όλα ήταν άψογα!
KRETALUMIN
61 Αξιολογήσεις
Πολύ καλή εξυπηρέτηση, καλός επαγγελματίας!
Σιώρης Δημήτριος
26 Αξιολογήσεις
Έκανε πολύ καλή δουλειά, παρά τις δυσκολίες που συνάντησε. Καθαρός και οικονομικός!
Σχετικά άρθρα
Πλησιάζει η στιγμή να φέρεις το μωράκι σου στο σπίτι; Τότε έχεις αργήσει ήδη να πάρεις τα προστατευτικά μέτρα, που πρέπει.
Η ασφάλεια του σπιτιού είναι ένας από τους μεγαλύτερους φόβους μας, όταν φεύγουμε για διακοπές. Ακόμα και όταν φτιάχνουμε τις βαλίτσες