3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Διατροφολόγοι Μελίσσια

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Επαγγελματίες Διαιτολόγοι και Διατροφολόγοι


ΣΥΛΒΙΑ ΑΝΑΪΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Μελίσσια Αττική 151 27

Το κέντρο μας εδώ και χρόνια στέκεται δίπλα στους πελάτες παρέχοντας ολοκληρωμένες προτάσεις για προγράμματα διατροφής. Σεβόμενοι λοιπόν πάντα τις προτιμήσεις και ανάγκες του κάθε ατόμου, η εξατομικευμένη προσέγγιση της απώλειας βάρους και η κάλυψη διατροφικών αναγκών αποτελούν εύκολες και αποτελεσματικές διαδικασίες, χωρίς στέρηση. Επιλέξτε μας για ευεξία και βελτίωση της ζωής σας, με εξατομικευμένες υπηρεσίες, ανάλογα με τις ανάγκες σας σε προσιτές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γεωργία Καλαϊτζίδου - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Μελίσσια Αττική 151 27

Είμαι η Γεωργία Καλαϊτζίδου και εδώ και χρόνια δίνω ολοκληρωμένες λύσεις στα προγράμματα διαιτολογίας με σεβασμό στις ανάγκες των πελατών μου. Στόχος μου είναι η παροχή υπηρεσιών που θα σας κάνουν ευτυχισμένους και υγιείς. Αντιμετωπίζω την παχυσαρκία ενηλίκων και παιδιών, δίνω διατροφικές συμβουλές για κλινικές και καρδιοαγγειακές παθήσεις, σακχαρώδη διαβήτη, εγκυμοσύνη κ.α. Παρέχω υπηρεσίες λιπομέτρησης και εξατομικευμένες διατροφικές προτάσεις, ανάλογες των αναγκών και των προτιμήσεων του καθενός. Επιλέξτε με για σίγουρη ευεξία και υγεία!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΡΕΜΟΥΛΗΣ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Μελίσσια Αττική 151 27

Το διαιτολογικό μας κέντρο διαθέτει πολυετή εμπειρία στον κλάδο και ασχολείται με τη ρύθμιση βάρους και τη διατροφική συμπεριφορά των πελατών της και έχει αναπτύξει ένα πιστό και ικανοποιημένο από τις υπηρεσίες τις πελατολόγιο. Διαθέτει εμπειρία στον τομέα της διατροφής, με βασική αρχή:«Τρέφομαι σωστά, αθλούμαι και είμαι υγιής». Σκοπός μας είναι η πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας με προγράμματα υγιεινά και προσαρμοσμένα στις ανάγκες τους.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Διαιτολόγος Μελίσσια - 3 +1 επαγγελματίες διατροφολόγοι