Ανακαίνιση Ξενοδοχείου Μελίσσια

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστα συνεργεία ανακαίνισης

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τι μπορεί να περιλαμβάνει η ανακαίνιση ξενοδοχείου

Η ανακαίνιση ενός ξενοδοχείου, είναι μία σημαντική απόφαση τόσο από οικονομικής άποψης όσο και από άποψη εικόνας και μελλοντικής επιτυχίας της μονάδας του ξενοδοχείου. Η φήμη του ξενοδοχείου και η επιτυχία στον κλάδο του, εξαρτάται πολύ από το πόσο ελκυστική είναι η εικόνα του προς τους πελάτες.

Πολλές ξενοδοχειακές μονάδες, φροντίζουν κάθε χρόνο να πραγματοποιούν μία ανακαίνιση στον ξενοδοχείο τους, ώστε να αναβαθμίζεται η εικόνα που δείχνουν στους πελάτες.

Στις ξενοδοχειακές μονάδες παρουσιάζονται βλάβες και ζημιές κάθε χρόνο εξαιτίας του μεγάλου αριθμού των ατόμων που φιλοξενούνται καθημερινά. Σε μία ανακαίνιση ξενοδοχείου, οι βλάβες επισκευάζονται άμεσα και οι επισκευές που γίνονται εξυπηρετούν ακόμη περισσότερο τις λειτουργικές ανάγκες του ξενοδοχείου.

Σε κάθε περίπτωση, η ανακαίνιση του ξενοδοχείου αποτελεί ευκαιρία για την εξέλιξη της ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρονται στους πελάτες. Η αισθητική αναβάθμιση του ξενοδοχείου δίνει αίσθημα πολυτέλειας και οπτικής ευχαρίστησης στον πελάτη.

Είναι απαραίτητο να πραγματοποιούνται κάθε χρόνο μικρές και μεγάλες εργασίες ανακαίνισης ξενοδοχείου για να αναβαθμίζεται η εικόνα του. Η φήμη ενός παλαιωμένου και εγκαταλελειμμένου ξενοδοχείου μόνο κακές επιπτώσεις μπορεί να έχει στις οικονομικές απολαβές των ιδιοκτητών.

Εάν έχεις συνειδητοποιήσει την σπουδαιότητα της εικόνας για την επιτυχία μίας ξενοδοχειακής μονάδας, ζήτα την εξειδικευμένη συμβουλή ενός συνεργείου ανακαίνισης ξενοδοχείων καθώς και έμπειρων διακοσμητών εσωτερικών χώρων.

Οι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας, διαθέτουν την τεχνογνωσία και την εμπειρία να φέρουν εις πέρας οποιαδήποτε εργασία ανακαίνισης ξενοδοχείου και να δώσουν στην μονάδα σας τον χαρακτήρα που της λείπει.

Αν και οι εργασίες που πρέπει να πραγματοποιηθούν είναι αμέτρητες και απαιτούν την συνεργασία επαγγελματιών διαφορετικών ειδικοτήτων, στην πλατφόρμας μας θα βρεις τους επαγγελματίες που χρειάζεσαι για να αναλάβουν την ανακαίνιση του ξενοδοχείου σου.

Η διαδικασία της επιλογής ενός επαγγελματικού συνεργείου ανακαίνισης είναι ιδιαίτερα απαιτητική. Οι επαγγελματίες που θα επιλέξεις πρέπει να αντιληφθούν το όραμα που έχεις για το ξενοδοχείου σου και να φέρουν εις πέρας όλες τις εργασίες σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Για να σε βοηθήσουμε στην επιλογή, συγκεντρώσαμε όλα τα κριτήρια που πρέπει να πληρεί ένα επαγγελματικό συνεργείο ανακαίνισης ξενοδοχείου:

Διαθέτει εμπειρία σε αντίστοιχα έργα;

 • Έχει αναλάβει ανακαινίσεις ξενοδοχείων;
 • Τι εργασίες αναλαμβάνει στην ανακαίνιση ξενοδοχείου;
 • Χρονοδιάγραμμα εργασιών στην ανακαίνιση ξενοδοχείου;
 • Πόσο θα κοστίσει η ανακαίνιση ξενοδοχείου και τι υπηρεσίες περιλαμβάνει αυτό;
 • Πότε καταβάλλεται το συνολικό κόστος;

Αφού επιλέξετε τον υπεύθυνο της ανακαίνισης σας, είναι σημαντικό να ξέρετε τα βασικά βήματα που ακολουθούνται σε μια ανακαίνιση ξενοδοχείου. Έτσι, θα μπορείτε και εσείς να παρακολουθείτε καλύτερα τις εργασίες, αλλά και να ελέγχετε ότι το συνεργείο που έχετε επιλέξει εργάζεται με συνέπεια και οργάνωση.

Τα στάδια για μια μια επιτυχημένη ανακαίνιση ξενοδοχείου είναι:

 • Ορισμός του συνολικού αποτελέσματος και στυλ διακόσμησης που επιθυμείτε με βάση τον προϋπολογισμό σας.
 • Λεπτομερής καταγραφή των αναγκών που υπάρχουν και των κατασκευαστικών εργασιών που πρέπει να γίνουν.
 • Εκπόνηση αρχιτεκτονικής μελέτης, αλλά και μελετών για την καλύτερη ενεργειακή απόδοση του κτιρίου, του κατάλληλου φωτισμού, της πιο λειτουργικής διαρρύθμισης, κλπ.
 • Επανασχεδιασμός του εσωτερικού και εξωτερικού χώρου του ξενοδοχείου.
 • Έναρξη των επιμέρους εργασιών ανακαίνισης.
 • Διακόσμηση των χώρων του ξενοδοχείου.

Στην πλατφόρμα μας θα βρείτε εξειδικευμένα συνεργεία ανακαίνισης που μπορούν να σας βοηθήσουν με οτιδήποτε χρειαστείτε. Οι αξιολογημένοι επαγγελματίες μας διαθέτοντας πολυετή εμπειρία και τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, μπορούν να αναλάβουν αξιόπιστα την μερική ή ολική ανακαίνιση ξενοδοχείου.

Καταχωρήστε την εργασία σας και πάρτε προσφορές για το κόστος ανακαίνισης ξενοδοχείου από τους εξειδικευμένους επαγγελματίες μας. Με λίγα μόνο κλικ μπορείτε να εξασφαλίσετε το αποτέλεσμα που έχετε ονειρευτεί!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Τα Καλύτερα Συνεργεία Ανακαίνισης για το 2017

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

Σταμάτης Κορτσιδάκης
20 Αξιολογήσεις
Αμεσότητα, γρηγοράδα, με το καλύτερο αποτέλεσμα και οικονομικά φυσικά!
Μαρία Κουτσουρίδου
1 Αξιολόγηση
Πολύ καλή επαγγελματίας και εντός του σχεδίου!
Αντώνης Χατζής
6 Αξιολογήσεις
Χρειάστηκε καινούρια βρύση για το νιπτήρα. Έμεινα πολύ ευχαριστημένη από την εργασία, τις τιμές και την ευγένεια!
Νίκος Γιάννος
1 Αξιολόγηση
Πάρα πολύ ευγενικός, μου έδωσε τηλεφωνικές συμβουλές!
Art Wall - Βαγγέλης Μπαλούκας
27 Αξιολογήσεις
Έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Άψογος στη δουλειά του ο κ. Μπαλούκας και άμεσα, έτσι όπως ήθελα!
Κωνσταντίνος Μαυροκουκουλάκης
10 Αξιολογήσεις
Άψογος σε όλα. 'Οπως ακριβώς τα είχαμε συμφωνήσει. Συστήνεται ανεπιφύλακτα!
Σχετικά άρθρα
Είσαι ιδιοκτήτης ξενοδοχείου; Τότε υπάρχουν κάποια σημάδια που πρέπει οπωσδήποτε να προσέξεις.
Ο σχεδιασμός και η ανακαίνιση επαγγελματικού χώρου συνιστούν δύο πολύ σημαντικούς παράγοντες που μπορούν να “απογειώσουν” την εικόνα