4 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Web Programming Μαρούσι

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


Γεώργιος Ξενάκης - Web Programming

Web Programming - Μαρούσι Αττική 151 24

Η netdesigns, αναλαμβάνει την υλοποίηση διαδικτυακών εφαρμογών για την πλήρη κάλυψη των αναγκών της εταιρίας σας. Ξεκινήσαμε τον Σεπτέμβριο του 2009 και με τη βοήθεια ενός οργανωμένου δικτύου επαγγελματιών παρέχουμε υπηρεσίες σε όλη την Αττική αλλά και απομακρυσμένα σε όλη την Ελλάδα. Δουλειά μας, είναι να βοηθάμε επιχειρήσεις να πετύχουν στο διαδίκτυο. Γράφουμε καθαρό και βελτιστοποιημένο κώδικα για την καλύτερη κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Θεοφιλόπουλος - Web Programming

Web Programming - Μαρούσι Αττική 151 24

Παρέχω λειτουργικές και πρωτοποριακές υπηρεσίες για την κατασκευή της ιστοσελίδας σας, αλλά και των διαδικτυακών εφαρμογών αυτής. Αναζητώ διαρκώς την επιμόρφωση και παρακολουθώ στενά τις εξελίξεις στον τομέα. Στόχος μου είναι η δημιουργία ενός λειτουργικού αλλά και εξυπηρετικού ιστότοπου, ακόμα και για τον πιο απαιτητικό πελάτη. Είμαι συνεργάσιμος, φιλικός και πανέτοιμος να ακούσω τις ανάγκες σας, ώστε να δώσω τις κατάλληλες λύσεις.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

HELLO BUSINESS - Web Programming

Web Programming - Μαρούσι Αττική 151 24

Η εταιρία μας, HELLO BUSINESS, δραστηριοποιείται στην κατασκευή ιστοσελίδων και των διαδικτυακών εφαρμογών αυτής. Αναλαμβάνουμε να προωθήσουμε την παρουσία σας στο διαδίκτυο, σύμφωνα με τις ανάγκες, την πολιτική και το προφίλ της εταιρείας σας. Βασικός στόχος είναι οι πελάτες να μην είναι περιστασιακοί. Εργαζόμαστε με συνέπεια και υπευθυνότητα απέναντι στους πελάτες μας, σεβόμενοι τις απαιτήσεις τους.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Dev Plus - Web Programming

Web Programming - Μαρούσι Αττική 151 24

Η Dev Plus προσφέρει λειτουργικές και γρήγορες λύσεις για τις διαδικτυακές εφαρμογές που χρειάζεστε. Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας, είναι στη διάθεση σας για να σας προσφέρει τις κατάλληλες υπηρεσίες για τις ανάγκες σας. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν σε κάθε δουλειά που αναλαμβάνουμε, είναι η υψηλή ποιότητα εργασίας και οι ανταγωνιστικές τιμές. Γνωρίζοντας τις προτιμήσεις πλοήγησης του χρήστη παρέχουμε την βέλτιστη δυνατή εμπειρία για εκείνον, αλλά και εσάς.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ