15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Πλακάκια Μαρούσι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και συνεργεία, διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για τοποθέτηση πλακιδίων


Παντελής Κατσιάνος - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Μαρούσι Αττική 151 24

Η εταιρεία, ΑΚΑΤ, αναλαμβάνει εργασίες τοποθέτησης πλακιδίων και ανακατασκευής δαπέδων. Καλύπτουμε αποτελεσματικά όλο το φάσμα των εργασιών από το στάδιο του σχεδιασμού μέχρι και την ολοκλήρωση του έργου. Διατηρούμε ομάδα έμπειρων μηχανικών όλων των ειδικοτήτων και καλύπτουμε όλο το φάσμα των εργασιών από το στάδιο του σχεδιασμού μέχρι και την ολοκλήρωση του έργου. Η αρχή μας είναι πάντα η άριστη ποιότητα στις προσφερόμενες εργασίες, η ταχύτατη εξυπηρέτηση. Θα χαρούμε πολύ να συνεργαστούμε μαζί σας, είμαστε στη διάθεση σας, για να ολοκληρώσουμε με επαγγελματισμό και επιτυχία, όποια εργασία μας αναθέσετε, ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας, καλύπτοντας, πλήρως τις απαιτήσεις σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιώργος Λαγός - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Μαρούσι Αττική 151 24

Προσφέρω υπηρεσίες ανακαίνισης δαπέδου και πιο συγκεκριμένα τοποθέτησης πλακιδίων. Με την πολυετή εμπειρία μου έχοντας σαν γνώμονα τις ανάγκες σας αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα, επαγγελματισμό και συνέπεια να καλύψουμε το ευρύτερο φάσμα των απαιτήσεων σας. Η αξιοπιστία, οι καινοτόμες ιδέες, ο σωστός χρονικός προγραμματισμός και η εγγύηση ποιότητας που προσφέρουμε σε συνδυασμό με τις προσιτές τιμές και τη γρήγορη εξυπηρέτηση, αποτελούν τα πιο σημαντικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματά μας.Θα χαρούμε να σας επισκεφτούμε, να μελετήσουμε το χώρο σας και να διαμορφώσουμε μια προσφορά προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νικόλαος Ρούντας - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Μαρούσι Αττική 151 24

Αναλαμβάνω τοποθετήσεις πλακιδίων σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους. Διαθέτω εκπαιδευμένο προσωπικό που θα προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη και με εγγύηση παροχής υπηρεσιών. Ως προτεραιότητα έχουμε την ικανοποίηση σας. Το εκπαιδευμένο προσωπικό μας φροντίζει για τις πιο γρήγορες και αποτελεσματικές λύσεις για σας. Είμαστε αφοσιωμένοι στην συνεχή βελτίωση και αναβάθμιση των υπηρεσιών μας. Κάθε πελάτης είναι πολύτιμος για εμάς και μας δίνει την ευκαιρία για να βελτιώσουμε την παροχή των υπηρεσιών μας. Επιλέξτε μας για υπηρεσίες που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας, σε τιμές που συμφέρουν!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΞΥΘΑΛΗΣ Χ. ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Μαρούσι Αττική 151 24

Παρέχουμε ολοκληρωμένες και άκρως επαγγελματικές λύσεις, που σχετίζονται με την υπηρεσία τοποθέτησης πλακιδίων στον χώρο σας, καλύπτοντας τις προσωπικές, αλλά και εταιρικές σας ανάγκες. Η εταιρεία μας σημαίνει πάνω από όλα εμπιστοσύνη και αξιοπιστία. Λειτουργούμε με σεβασμό στις ανάγκες του πελάτη και στην επένδυσή του, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές. Επίκεντρό των δραστηριοτήτων μου η ικανοποίησή των πελατών μου! Επιλέξτε μας για υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, ανθεκτικές και λειτουργικές και μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι! Είμαστε η λύση στο πρόβλημα σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΡΙΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Μαρούσι Αττική 151 24

Η εταιρεία μας μπορεί να προσφέρει ολοκληρωμένες, λειτουργικές και επαγγελματικές υπηρεσίες, που σχετίζονται με την τοποθέτηση πλακιδίων, στον χώρο σας. Η πολύχρονη πείρα μας στον χώρο του αλουμινίου σε συνδυασμό με τον σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό είναι η εγγύηση για την ποιότητα, την αισθητική, την λειτουργικότητα και την αντοχή των κατασκευών μας. Στο επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας βρίσκεται η ικανοποίησή των πελατών μας και κύριο μέλημά μας είναι η παροχή υπηρεσιών, που είναι αντάξιες των προσδοκιών σας. Οι διαρκώς αναβαθμισμένες υπηρεσίες μας, η κατανόηση των αναγκών σας και η άψογη εξυπηρέτηση θα είναι πάντα στόχος μας για δημιουργικές συνεργασίες και σχέσεις εμπιστοσύνης!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΟΛΥΝΔΡΗΣ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Μαρούσι Αττική 151 24

Η επιχείρηση μας προσφέρει αποτελεσματικές και ολοκληρωμένες λύσεις στην τοποθέτηση πλακιδίων για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Διαθέτουμε ομάδα εξειδικευμένων τεχνικών που κατέχουν άρτια τεχνογνωσία στον τομέα με αποτέλεσμα να μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και ποιοτικά. Θα χαρούμε να συνεργαστούμε μαζί σας και να υλοποιήσουμε με επαγγελματισμό, όποια σχετική εργασία, μας αναθέσετε. Ολοκληρώνουμε τις εργασίες σας, σεβόμενοι πάντα τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη, αλλά και την διαφορετικότητα της κάθε περίπτωσης. Προσφέρουμε ποιοτικές, λειτουργικές και όμορφες αισθητικές λύσεις, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ - ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Μαρούσι Αττική 151 24

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την ολοκληρωμένη και επαγγελματική εργασία τοποθέτησης πλακιδίων, στους χώρους της οικίας σας ή της εταιρείας σας. Χρησιμοποιούμε αξιόπιστα υλικά και είμαστε σε θέση να ανταπεξέλθουμε με επιτυχία σε κάθε έργο λόγω της εμπειρίας και της αγάπης για τη δουλειά μας. Οι πελάτες μας, μας εμπιστεύονται για την προσεγμένη, επαγγελματική, εγγυημένη και οικονομική εργασία. Η εξειδίκευση, η εμπειρία και η συνεχής εκπαίδευση των συνεργατών που πλαισιώνουν την ομάδα μας, εξασφαλίζουν την επιτυχή ολοκλήρωση του κάθε έργου. Σκοπός μας είναι η πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας με τιμές και υπηρεσίες που εντυπωσιάζουν!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

AK FLOORS - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Μαρούσι Αττική 151 24

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την τοποθέτηση πλακιδίων στους αγαπημένους σας χώρους. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των τεχνικών εργασιών και ανακατασκευών και είμαστε σε θέση να φέρουμε εις πέρας εργασίες μικρής και μεγάλης κλίμακας. Διαθέτουμε έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα τεχνικών που θα προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις δίνοντας βάση στην ποιότητα των υλικών αλλά και τη σωστή υλοποίηση του έργου. Με την τεχνογνωσία μας, μπορούμε να σας προτείνουμε λύσεις επί των τεχνικών θεμάτων και των υλικών που θα ταιριάξουν στις ανάγκες σας. Η εμπειρία μας στο χώρο, η καθαρή και προσεγμένη, επαγγελματική εργασία και το εγγυημένο αποτέλεσμα, σε συνάρτηση με τις πολύ καλές τιμές έχουν δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

PARKELLAS ΑΒΕΕ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Μαρούσι Αττική 151 24

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εργασίες τοποθέτησης πλακιδίων και μαρμάρων. Βρισκόμαστε στον χώρο της οικοδόμησης και είμαστε σε θέση να καλύψουμε κάθε σας απαίτηση. Μας χαρακτηρίζουν στοιχεία όπως η υψηλή ποιότητα της εργασίας που προσφέρουμε και η φιλική εξυπηρέτηση προς τους πελάτες μας. Οι αρχές μου στις εργασίες που αναλαμβάνω, είναι η υπευθυνότητα η εντιμότητα και η άμεση εξυπηρέτηση με τον καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τον πελάτη. Επιλέξτε μας για υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς και επωφεληθείτε από τις ποιοτικές, ολοκληρωμένες και άκρως λειτουργικές λύσεις, που προσφέρουμε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

WOOD FLOORS - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Μαρούσι Αττική 151 24

Αναλαμβάνουμε με απόλυτη υπευθυνότητα για εσάς, από την πιο απλή έως την πιο σύνθετη εργασία, που σχετίζεται με τα πλακίδια που θέλετε να τοποθετήσετε στον επαγγελματικό ή και προσωπικό σας χώρο. Διαθέτουμε έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό που μπορεί να τακτοποιήσει άμεσα το πρόβλημά σας δίνοντας ολοκληρωμένες λύσεις και σε πολύ καλές τιμές. . Λειτουργούμε με σεβασμό στις ανάγκες του πελάτη και στην επένδυσή του, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές. Είμαστε οι κατάλληλοι επαγγελματίες για την επίλυση του προβλήματος, που σας απασχολεί. Προτιμήστε μας και δεν θα χάσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΥΑΛΟΤΕΧΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Μαρούσι Αττική 151 24

H εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1960 από τον Ιωάννη Παπαλεωνίδα και ασχολείται με τις εργασίες τοποθέτησης πλακιδίων στο μπάνιο και στους υπόλοιπους χώρους της οικίας ή της εταιρείας σας. Είμαστε καθιερωμένοι, αξιόπιστοι και ενδιαφερόμαστε για τους πελάτες μας. Αυτές τις αξίες έχουμε ως αρχή μας. Διαθέτουμε επαγγελματικότητα, προσφέρουμε κλειδωμένη τιμή, οικονομία, εγγύηση ποιότητας και άριστη εξυπηρέτηση για έργα που αφορούν πλακάκια. Η πολύχρονη εμπειρία μας και το πλούσιο πελατολόγιο μας όλα αυτά τα χρόνια εγγυώνται το ύψιστο αποτέλεσμα της εργασίας σας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να διαμορφώσουμε μια προσφορά προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Μαρούσι Αττική 151 24

Η ομάδα μας που απαρτίζετε από έμπειρους και άρτια εκπαιδευμένους τεχνικούς προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις διαμόρφωσης και εξοπλισμού μπάνιου και κουζίνας, με την καλύτερη σχέση ποιότητας - κόστους. Αξιοποιώντας τη γνώση τους για την παγκόσμια αγορά, αναζήτησαν διεθνείς συνεργασίες που θα εναρμονίζονταν πλήρως με το εταιρικό τους όραμα και τα κατάφεραν. Απόδειξη όλων των παραπάνω το πιστό και άκρως ικανοποιημένο από τις υπηρεσίες μας πελατολόγιο, που μας εμπιστεύεται κάθε σχετική εργασία. Στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων μου είναι ο πελάτης και πρωταρχικός μου στόχος είναι η απόλυτη ικανοποίησή του. Προτιμήστε μας για εργασίες ανώτερης ποιότητας, σε τιμές που συμφέρουν!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

BAGNO FANTASIA - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Μαρούσι Αττική 151 24

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες και άκρως επαγγελματικές λύσεις που σχετίζονται με την τοποθέτηση μαρμάρων και πλακιδίων, στον χώρο σας. Διακρινόμαστε για την αξιοπιστία στο χρόνο παράδοσης, την υψηλή ποιότητα εργασίας, το σεβασμό στις ανάγκες σας και την εξαιρετική φροντίδα του χώρου σας. Στόχος μας είναι να παραδίδουμε έναν χώρο ξεχωριστό και μοναδικό! Η ομάδα μας αποτελείται από άψογα εξειδικευμένους συνεργάτες, οι οποίοι σας επισκέπτονται στο χώρο σας, σας προτείνουν τις πιο ενδεδειγμένες και ασφαλείς λύσεις και σας υποβάλλουν έγγραφη αναλυτική προσφορά με προσαρμογή του κόστους στα δεδομένα σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΥΛΩΝΑΣ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Μαρούσι Αττική 151 24

Το έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό μου προσωπικό μπορεί να διεκπεραιώσει οποιαδήποτε εργασία σχετίζεται με την τοποθέτηση πλακιδίων, στους χώρους σας, καλύπτοντας τις οικιακές σας και εταιρικές σας ανάγκες. Η εταιρεία μας έχει ως συνώνυμο της, την λειτουργικότητα και την καλαισθησία, αλλά πάνω από όλα την εμπιστοσύνη και την αξιοπιστία. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι ποιοτικά και ανθεκτικά, οι μέθοδοι τοποθέτησης σύγχρονοι και πάντα σεβόμαστε τις προτιμήσεις και ανάγκες των πελατών μας και λειτουργούμε αναλόγως. Λειτουργούμε με σεβασμό στις ανάγκες του πελάτη και στην επένδυσή του, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

BATHROOMPLUS ΣΑΠΟΥΝΤΖΗ Π ΑΕ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Μαρούσι Αττική 151 24

Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση μαρμάρων και πλακιδίων, στον χώρο σας, άμεσα και αποτελεσματικά. Η εταιρεία σήμερα δραστηριοποιείται στον τομέα της χονδρικής και λιανικής πώλησης, αλλά αναλαμβάνει και έργα, συνεργαζόμενη με κατασκευαστικές εταιρείες, αρχιτέκτονες, ξενοδοχεία και άλλους φορείς. Διαθέτουμε τα πιο ποιοτικά προϊόντα, που τηρούν όλες τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές, με την καλύτερη σχέση ποιότητας - τιμής. Παρακολουθώντας τις νέες τάσεις της αγοράς, προσφέρουμε πρωτοποριακά προϊόντα και υπηρεσίες, που στηρίζονται σε νέες, καινοτόμες ιδέες και προτάσεις. Φροντίζουμε για τη διαρκή επιμόρφωση του ανθρώπινου δυναμικού μας, ούτως ώστε να είναι σε θέση να ανταποκρίνεται καθημερινά στις απαιτήσεις των πελατών μας. Κάθε πελάτης είναι πολύτιμος για εμάς και μας δίνει την ευκαιρία για να βελτιώσουμε την παροχή των υπηρεσιών μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Πλακάκια Μαρούσι - 15 επαγγελματίες πλακιδίων