3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Πλακάκια Μαρούσι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και συνεργεία, διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για τοποθέτηση πλακιδίων


Παντελής Κατσιάνος - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Μαρούσι Αττική 151 24

Η εταιρεία, ΑΚΑΤ, αναλαμβάνει εργασίες τοποθέτησης πλακιδίων και ανακατασκευής δαπέδων. Διατηρούμε ομάδα έμπειρων μηχανικών όλων των ειδικοτήτων και καλύπτουμε όλο το φάσμα των εργασιών από το στάδιο του σχεδιασμού μέχρι και την ολοκλήρωση του έργου. Η αρχή μας είναι πάντα η άριστη ποιότητα στις προσφερόμενες εργασίες, η ταχύτατη εξυπηρέτηση.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιώργος Λαγός - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Μαρούσι Αττική 151 24

Προσφέρω υπηρεσίες ανακαίνισης δαπέδου και πιο συγκεκριμένα τοποθέτησης πλακιδίων. Κατέχω πολυετή εμπειρία στον χώρο και έχοντας ως γνώμονα τις ανάγκες σας, αναλαμβάνω με υπευθυνότητα, επαγγελματισμό και συνέπεια να καλύψω τις απαιτήσεις σας. Η αξιοπιστία, οι καινοτόμες ιδέες, ο σωστός χρονικός προγραμματισμός και η εγγύηση ποιότητας που προσφέρουμε σε συνδυασμό με τις προσιτές τιμές και τη γρήγορη εξυπηρέτηση, αποτελούν τα πιο σημαντικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματά μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νικόλαος Ρούντας - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Μαρούσι Αττική 151 24

Αναλαμβάνω τοποθετήσεις πλακιδίων σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους. Διαθέτω εκπαιδευμένο προσωπικό που θα προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη και με εγγύηση παροχής υπηρεσιών. Ως προτεραιότητα έχουμε την ικανοποίηση σας. Είμαστε αφοσιωμένοι στη συνεχή βελτίωση και αναβάθμιση των υπηρεσιών μας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε. Ζητήστε προσφορά τώρα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Πλακάκια Μαρούσι - 3 επαγγελματίες πλακιδίων
Μια στιγμούλα. Το δουλεύουμε…