20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ψυκτικός Μαρούσι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρτε προσφορά από επαγγελματίες Ψυκτικούς


Δημήτριος Κρητικός - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Μαρούσι Αττική 151 24

Είμαι η λύση στην αναζήτησή σας για άμεσες υπηρεσίες εγκατάστασης και επισκευής κλιματιστικών. Δραστηριοποιούμαι και εξειδικεύομαι στον χώρο της θέρμανσης και του κλιματισμού για πάνω από 10 χρόνια και είμαι ικανός να δώσω άμεσα λύση σε κάθε ανάγκη σας. Είμαι πάντα διαθέσιμος και έτοιμος να σας καλύψω. Άρτια εκπαιδευμένος σε μικρές και μεγάλες εγκαταστάσεις, βάζω ποιότητα στην εργασία μου και υπευθυνότητα στην συμπεριφορά μου. Ο εξοπλισμός μου συνεχώς ανανεώνεται για να μπορεί να αντεπεξέλθει ακόμη και στις πιο δύσκολες επισκευές ή εγκαταστάσεις. Βρίσκομαι σε ετοιμότητα να δώσω άμεσες και εγγυημένες λύσεις στο πρόβλημά σας άμεσα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μάνος Εγγονόπουλος - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Μαρούσι Αττική 151 24

Είμαι η λύση στην αναζήτησή σας για επισκευές και εγκαταστάσεις κλιματιστικών με ιδιαίτερα επιτυχημένα αποτελέσματα. Κατέχω εμπειρία 35 ετών και προσφέρω ένα φάσμα εφαρμογών οικιακής και επαγγελματικής ψύξης. Στη διάρκεια της εργασιακής μου εμπειρίας έχω συντηρήσει, επισκευάσει αλλά και εγκαταστήσει πολλά συστήματα κλιματισμού και οικιακών συσκευών. Δέχομαι όλα τα μοντέλα της αγοράς και χρησιμοποιώ μόνο ποιοτικά ανταλλακτικά για τις εργασίες μου. Επιδιώκω να κερδίζω την εμπιστοσύνη των πελατών μου και να εξασφαλίζω λειτουργικά και αξιόπιστα αποτελέσματα. Είμαι ο επαγγελματίας που αναζητάτε για οικονομικά και αξιόπιστα αποτελέσματα. Επιλέξτε με και δεν θα απογοητευθείτε από το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών μου!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μάνος Εγγονόπουλος - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Μαρούσι Αττική 151 24

Προσφέρω ολοκληρωτικές λύσεις στις επισκευές και εγκαταστάσεις επαγγελματικών ψυγείων. Έχω εμπειρία 35 ετών και προσφέρω ένα φάσμα εφαρμογών οικιακής και επαγγελματικής ψύξης. Στη διάρκεια της εργασιακής μου εμπειρίας έχω συντηρήσει, επισκευάσει αλλά και εγκαταστήσει πολλά συστήματα οικιακών συσκευών. Δέχομαι όλα τα μοντέλα της αγοράς και χρησιμοποιώ μόνο ποιοτικά ανταλλακτικά για τις εργασίες μου. Προμηθεύομαι τα ανταλλακτικά μου από εταιρείες του χώρου για να είναι εγγυημένη η ποιότητά τους. Εμπιστευθείτε τις υπηρεσίες μου και το επαγγελματικό σας ψυγείο θα αποκτήσει την μακροζωία που επιθυμείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

PSIKTIKOS. COM.GR - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Μαρούσι Αττική 151 24

Η ομάδα μας αναλαμβάνει να δώσει άμεσες λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας καθημερινά και οικονομικά. Έχοντας πολυετή πείρα στον χώρο και εξειδικευμένο προσωπικό με άρτια τεχνογνωσία μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα όλων των μοντέλων και να δώσουμε άμεσα λύσεις. Συνδυάζουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες με προσωπικό που σέβεται τον χώρο και τον χρόνο του πελάτη. Ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις στον τομέα μας και προτείνουμε συμφέρουσες για τον πελάτη λύσεις. Σκοπός μας είναι η πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας με την παράδοση απόλυτα λειτουργικών αποτελεσμάτων που διαθέτουν μεγάλη ανθεκτικότητα στην φθορά του χρόνου. Είμαστε στη διάθεσή σας να λύσουμε το πρόβλημά σας στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΛΑΖΑΡΗΣ Α. ΡΟΥΣΣΟΣ Α. Ο.Ε. - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Μαρούσι Αττική 151 24

Η εταιρεία μας ειδικεύεται στην επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμείτε. Καθημερινά το έμπειρο προσωπικό μας αναλαμβάνει να δώσει ολοκληρωμένες και οικονομικές λύσεις πάντα με υπευθυνότητα και σεβασμό στις ανάγκες σας. Ενημερωνόμαστε συνεχώς για τις εξελίξεις στον τομέα μας και επιδιώκουμε να εφαρμόζουμε νέες τακτικές στην εργασία μας για να παραδίδουμε αποτελέσματα υψηλής ποιότητας. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και εγγυόμαστε ότι τα αποτελέσματα θα ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας. Είμαστε δίπλα σας με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και υλικά εγγυημένης ποιότητας να δώσουμε ολοκληρωμένες λύσεις. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με ασυναγώνιστες τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΓΑΛΑΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Μαρούσι Αττική 151 24

Ως έμπειρος ψυκτικός, έχω αναλάβει πληθώρα έργων που σχετίζονται με την επισκευή και εγκατάσταση επαγγελματικών ψυγείων με μεγάλη επιτυχία και επαγγελματισμό. Δίνω βάση στην κάθε λεπτομέρεια, στην ορθή λειτουργία της συσκευής σας, αλλά και στο όμορφο αισθητικό αποτέλεσμα. Επιδιώκω την ανάπτυξη σχέσεων συνεργασίας και μακροχρόνιας εμπιστοσύνης με τους πελάτες μου. Είμαστε σε ετοιμότητα να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας με οικονομικές λύσεις υψηλών προδιαγραφών. Ζητήστε δωρεάν προσφορά για την εργασία που επιθυμείτε να ολοκληρώσετε,

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Εμμανουήλ Εγγονόπουλος - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Μαρούσι Αττική 151 24

Είμαι έμπειρος ψυκτικός και προσφέρω εδώ και χρόνια ολοκληρωμένες λύσεις για την εγκατάσταση και την επισκευή κλιματιστικών. Δραστηριοποιούμαι και εξειδικεύομαι στον χώρο πολλά χρόνια και δέχομαι όλα τα μοντέλα της αγοράς. Παρακολουθώ τις εξελίξεις και ανανεώνω των εξοπλισμό και τα ανταλλακτικά μου για μην αφήσω κανένα πελάτη δυσαρεστημένο. Χρησιμοποιώ μόνο ποιοτικά ανταλλακτικά και δεσμεύομαι για μία λειτουργική και αποτελεσματική εργασία. Ανταποκρίνομαι καθημερινά στις εργασίες σας και εγγυώμαι την άμεση ικανοποίηση των πελατών μου και την παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων που αντιπροσωπεύουν και την ποιότητα της εργασίας μου. Είμαστε στην διάθεσή σας να αναλάβουμε την εργασία σας άμεσα και οικονομικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

CHARTIS ΕΛΛΑΣ ΑΕ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Μαρούσι Αττική 151 24

Η εταιρεία μου διαθέτει πεπειραμένο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, αλλά και τις πιο σύγχρονες μεθόδους και ποικιλία ανταλλακτικών,ώστε να εκπληρώνει με επιτυχία κάθε εργασία που σχετίζεται με την εύρυθμη λειτουργία του επαγγελματικού σας ψυγείου. Αναλαμβάνω εγκατάσταση και επισκευή, σε προσιτές τιμές και εντός προσυμφωνημένου χρονοδιαγράμματος. Η ποιότητα της εργασίας μου, η συνέπεια στο χρονοδιάγραμμα και η αξιοπιστία μου αποτελούν τα ανταγωνιστικά μου πλεονεκτήματά μου. Συνδυάζω ευγένεια χαρακτήρα με άρτια τεχνογνωσία και εγγυώμαι την ευχαρίστηση των πελατών μου και την παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΕΡΑΚΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Μαρούσι Αττική 151 24

Διαθέτω μεγάλη εμπειρία στον κλάδο της επισκευής και εγκατάστασης επαγγελματικών ψυγείων με γνώμονα τις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών. Μπορώ να ολοκληρώσω οποιαδήποτε εργασία μου ανατεθεί με ασφάλεια, επαγγελματισμό και μόνιμα αποτελέσματα. Διαθέτω πολυετή εμπειρία που μου έχει δώσει την δυνατότητα να μπορώ να αντεπεξέλθω σε οποιαδήποτε εργασία ανεξαρτήτως μοντέλου ψυγείου. Χαρακτηρίζομαι για τις χαμηλές τιμές μου και την αφοσίωση που δείχνω στις απαιτήσεις του πελάτη. Εγγυώμαι την άμεση επισκευή του επαγγελματικού σας ψυγείου και την βελτίωση της καθημερινότητάς σας έπειτα από τις υπηρεσίες μου!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΥ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Μαρούσι Αττική 151 24

Είμαι ο Γιώργος Νίκου και δίνω οριστικές λύσεις στην συντήρηση και μελέτη έως την επισκευή και εγκατάσταση των μονάδων κλιματισμού σας με εντυπωσιακής λειτουργικότητας αποτελέσματα. Εξειδικευμένος σε εφαρμογές ψύξης και κλιματισμού με μεγάλη εμπειρία στο χώρο σε επίπεδο μελέτης και επισκευής κλιματιστικών εγκαταστάσεων. Εξυπηρετώ τις περιοχές στην Αθήνα, με ζήτηση για λύσεις στον κλιματισμό ιδιωτικών και επαγγελματικών χώρων. Στόχος μου η βελτιστοποίηση και η καλύτερη εφαρμογή της εμπειρίας μου στον κλιματισμό του χώρου σας. Μαζί με το έμπειρο συνεργείο μου από άρτια καταρτισμένους τεχνικούς κλιματισμού θα φέρουμε εις πέρας κάθε σας εργασία. Προτιμήστε μας για εγγυημένες υπηρεσίες υψηλής τεχνικής υποστήριξης

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Μαρούσι Αττική 151 24

Παρέχω άμεσες και εγγυημένες προτάσεις για την επισκευή και εγκατάσταση επαγγελματικού ψυγείου άμεσα και αποτελεσματικά στον χώρο σας. Οι τιμές μου είναι προσιτές σε σχέση με την υψηλά παρεχόμενη ποιότητα της εργασίας μου. Διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό και άρτιο εξοπλισμό που μπορεί αντεπεξέλθει σε οποιαδήποτε πρόκληση. Στόχος μας είναι παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών, δίνοντας πάντα ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια, τη συνέπεια και το σεβασμό στις ανάγκες του πελάτη.Είμαστε ανά πάσα στιγμή έτοιμοι να αναλάβουμε την εργασία σας και να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

24 ΩΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΙ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Μαρούσι Αττική 151 24

Η εταιρεία μας έχει αναλάβει πληθώρα έργων που σχετίζονται με την επισκευή και την εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου. Διαθέτουμε σύγχρονο εξοπλισμό και είμαστε εξοπλισμένοι με ανταλλακτικά όλων των εταιρειών, για να προσφέρουμε άμεσα επαγγελματική λύση στο πρόβλημά σας. Εγγύηση της ποιότητας της εργασίας μας αποτελούν τα ανταλλακτικά εγγυημένης ποιότητας που χρησιμοποιούμε και ο εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας. Η εκπλήρωση των αναγκών σας, είναι πρωταρχικός μας σκοπός. Βρισκόμαστε σε ετοιμότητα να δώσουμε άμεσες και οριστικές λύσεις στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε και να βελτιώσουμε την καθημερινότητά σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΗΛΕΠ ΑΕ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Μαρούσι Αττική 151 24

Η εταιρεία μας, παρέχει εξειδικευμένες λύσεις στον τομέα της επισκευής και της εγκατάστασης κλιματιστικού άμεσα και αποτελεσματικά. Διακρινόμαστε για την πολυετή εμπειρία μας στον χώρο και τον εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που διαθέτουμε. Συνδυάζουμε υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος και εγγυόμαστε την πλήρη λειτουργικότητα των κλιματιστικών σας. Στοχεύουμε στην ανάπτυξη σχέσεων συνεργασίας με τους πελάτες μας και στην εξέλιξη των υπηρεσιών μας έτσι ώστε να καλύπτουμε τις ανάγκες σας απόλυτα. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε κάθε σας αίτημά άμεσα και να παρέχουμε μακροχρόνια και λειτουργικά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΓΑΛΑΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Μαρούσι Αττική 151 24

Είμαι ο Σιγάλας Δημήτρης και ειδικεύομαι στην επισκευή και εγκατάσταση κλιματιστικού για τους οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους άμεσα και οικονομικά. Το υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας μου και η εγγυημένη ποιότητα των ανταλλακτικών που χρησιμοποιώ, δίνουν τέλεια λειτουργικά αποτελέσματα που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Εκπαιδεύομαι καθημερινά στις εξελίξεις στον τομέα μου και αυτό μου δίνει την δυνατότητα να παρέχω άμεσες και εξατομικευμένες λύσεις στις βλάβες του κλιματιστικού σας. Στόχος μου είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μου και η ανάπτυξη σχέσεων μακροχρόνιας συνεργασίας. Είμαι στην διάθεσή σας να δώσω με υπευθυνότητα και συνέπεια λειτουργικές και οικονομικές λύσεις!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

FRESH AIR - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Μαρούσι Αττική 151 24

Στην FRESH AIR ειδικευόμαστε στην επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας με συνέπεια και υπευθυνότητα στις ανάγκες και τις επιθυμίες του κάθε πελάτη. Διαθέτουμε τεχνογνωσία και εξοπλισμό για να δώσουμε ολοκληρωμένες λύσεις για όλα τα μοντέλα οικιακών ψυγείων. Προμηθευόμαστε ανταλλακτικά εγγυημένης ποιότητας και λειτουργικότητας από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος. Μοναδικός μας στόχο είναι η ικανοποίηση των πελατών μας με επαγγελματικά και λειτουργικά αποτελέσματα. Επιλέξτε μας και σας εγγυόμαστε ότι τα αποτελέσματα θα σας ευχαριστήσουν!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΑΚΩΝΑΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Μαρούσι Αττική 151 24

Δραστηριοποιούμαι στον κλάδο επιδιόρθωσης και εγκατάστασης των επαγγελματικών ψυγείων, αρκετά χρόνια και με μεγάλη επιτυχία. Έχω αναπτύξει πιστό πελατολόγιο, επειδή πάντα σέβομαι τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη και θεωρώ την κάθε περίπτωση μοναδική. Διατηρώ προσιτές τιμές και τηρώ το προσυμφωνημένο χρονοδιάγραμμα. Σκοπός μου είναι συνεχώς να εξελίσσομαι τόσο ως επαγγελματίας όσο και στις τεχνικές και τις μεθόδους που χρησιμοποιώ στις εργασίες μου. Σέβομαι τις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών μου και ανταποκρίνομαι σ' αυτές άμεσα και οικονομικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ALFA COLD - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Μαρούσι Αττική 151 24

Η ομάδα μας διαθέτει ένα μεγάλο αριθμό συνεργατών έτοιμο να αντιμετωπίσει κάθε πρόβλημα που έχετε με την επισκευή και εγκατάσταση κλιματιστικού για τους οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους. Με γνώμονα τον σεβασμό απέναντι στις επιθυμίες και τις ανάγκες σας, διεκπαιρεώνουμε κάθε εργασία δίνοντας συμφέρουσες και λειτουργικές λύσεις. Τα στοιχεία για τα οποία μας προτιμούν οι πελάτες μας είναι η συνέπεια στο χρονοδιάγραμμα, η οργάνωση και η αξιοπιστία μας. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και οικονομικά. Επιλέξτε τις υπηρεσίες μας και δεν θα σας απογοητεύσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

PSIKTIKOS. COM.GR - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Μαρούσι Αττική 151 24

Η ομάδα μας αναλαμβάνει να δώσει άμεσες λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου καθημερινά και οικονομικά. Έχοντας πολυετή πείρα στον χώρο και εξειδικευμένο προσωπικό με άρτια τεχνογνωσία μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα όλων των μοντέλων και να δώσουμε άμεσα λύσεις. Συνδυάζουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες με προσωπικό που σέβεται τον χώρο και τον χρόνο του πελάτη και φροντίζει να παραδώσει ταχύτατα επαγγελματικά αποτελέσματα. Εγγύηση της ποιότητας της εργασίας μας αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μας. Είμαστε στη διάθεσή σας να λύσουμε το πρόβλημά σας άμεσα και στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΛΥΜΠΕΡΗΣ Δ. & ΣΙΑ Ε.Ε. - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Μαρούσι Αττική 151 24

Η επιχείρηση, ΛΥΜΠΕΡΗΣ Δ. & ΣΙΑ Ε.Ε., προσφέρει αποτελεσματικές και ποιοτικές λύσεις για την εγκατάσταση ή την επισκευή του επαγγελματικού σας ψυγείου. Διαθέτουμε πολυετή πείρα στον χώρο και εργαζόμαστε με μεράκι, κερδίζοντας έτσι την αναγνώριση και την εμπιστοσύνη των πελατών μας. Δουλεύουμε δείχνοντας συνέπεια απέναντι στα χρονοδιαγράμματα και τον προσωπικό σας χώρο. Σκοπός μας είναι η παράδοση απόλυτα λειτουργικών αποτελεσμάτων που αντιπροσωπεύουν κι εμάς ως επαγγελματίες. Θα χαρούμε να είστε ο επόμενος πελάτης μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

24 ΩΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΙ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Μαρούσι Αττική 151 24

Η εταιρεία μας διαθέτει έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, που είναι έτοιμο να αναλάβει οποιαδήποτε εργασία σχετίζεται με την επισκευή και εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου με συνέπεια και επαγγελματικά αποτελέσματα. Λειτουργούμε άμεσα, δίνουμε βάση στην ποιότητα εργασίας και διαθέτουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό, αλλά και το μεράκι για να ολοκληρώνουμε με επιτυχία κάθε εργασία. Διακρινόμαστε για την άρτια τεχνογνωσία μας που μας δίνει την δυνατότητα να αντιλαμβανόμαστε ταχύτατα το πρόβλημα και να προτείνουμε οριστικές λύσεις. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε και να φέρουμε εις πέρας οποιαδήποτε εργασία επιθυμείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ψυκτικός Μαρούσι - 20 επαγγελματίες ψυκτικοί