3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ξύλινο Πάτωμα Μαρούσι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι διαθέσιμοι επαγγελματίες στην κατηγορία Πατώματα


Γιώργος Λαγός - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Μαρούσι Αττική 151 24

Προσφέρω υπηρεσίες ανακατασκευής πατώματος και δαπέδων. Κατέχω πολυετή εμπειρία στον χώρο και έχοντας ως γνώμονα τις ανάγκες σας, αναλαμβάνω με υπευθυνότητα, επαγγελματισμό και συνέπεια να καλύψω τις απαιτήσεις σας. Η αξιοπιστία, οι καινοτόμες ιδέες, ο σωστός χρονικός προγραμματισμός και η εγγύηση ποιότητας που προσφέρουμε σε συνδυασμό με τις προσιτές τιμές και τη γρήγορη εξυπηρέτηση, αποτελούν τα πιο σημαντικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματά μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σπύρος Δρακάτος - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Μαρούσι Αττική 151 24

Η εταιρεία ΔΡΑΚΑΤΟΣ αναλαμβάνει ανακαινίσεις πατώματος για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους. Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο των ανακατασκευών από το 1981 και διαθέτουμε υψηλή τεχνογνωσία με αποτέλεσμα να είμαστε σε θέση να αναλάβουμε μικρές ή μεγάλες εργασίες. Με σεβασμό προς τους πελάτες και τους συνεργάτες μας, προτεραιότητά είναι η συνέχιση της παράδοσης που μας καταξιώνει στο χώρο με αξιοπιστία και συνέπεια καθώς και η συνεχής αναζήτηση νέων στόχων με σκοπό την βελτίωση και εκσυγχρονισμό των προϊόντων μας. Θα χαρούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Ζητήστε προσφορά δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιωτης Λαλας - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Μαρούσι Αττική 151 24

Αναλαμβάνουμε την ανακαίνιση του πατώματος σας με ξύλινη επένδυση. Η επιχείρηση μας δραστηριοποιείται εδώ και 28 χρόνια στο χώρο των ξυλουργικών εργασιών και των ανακαινίσεων. Στόχος μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση εντός Αττικής. Η συνέπεια και η ποιοτική εργασία που παρέχουμε, το εξειδικευμένο προσωπικό μας, σε συνδυασμό με τις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς. Επικοινωνήστε μαζί μας για να επωφεληθείτε ποιότητα, συνέπεια, άμεση εξυπηρέτηση, στις πιο λογικές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Πατώματα Μαρούσι - 3 επαγγελματίες
Μια στιγμούλα. Το δουλεύουμε…