15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ξύλινο Πάτωμα Μαρούσι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι διαθέσιμοι επαγγελματίες στην κατηγορία Πατώματα


Σπύρος Δρακάτος - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Μαρούσι Αττική 151 24

Η εταιρεία ΔΡΑΚΑΤΟΣ αναλαμβάνει ανακαινίσεις πατώματος για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους. Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο των ανακατασκευών από το 1981 και διαθέτουμε υψηλή τεχνογνωσία με αποτέλεσμα να είμαστε σε θέση να αναλάβουμε μικρές ή μεγάλες εργασίες. Με σεβασμό προς τους πελάτες και τους συνεργάτες μας, προτεραιότητά είναι η συνέχιση της παράδοσης που μας καταξιώνει στο χώρο με αξιοπιστία και συνέπεια καθώς και η συνεχής αναζήτηση νέων στόχων με σκοπό την βελτίωση και εκσυγχρονισμό των προϊόντων μας. Σκοπός μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μας. Θα χαρούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Ζητήστε προσφορά δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιώργος Λαγός - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Μαρούσι Αττική 151 24

Ονομάζομαι Γιώργος Λαγός και προσφέρω υπηρεσίες ανακατασκευής πατώματος και δαπέδων. Κατέχω πολυετή εμπειρία στον χώρο και έχοντας ως γνώμονα τις ανάγκες σας, αναλαμβάνω με υπευθυνότητα, επαγγελματισμό και συνέπεια να καλύψω τις απαιτήσεις σας. Η αξιοπιστία, οι καινοτόμες ιδέες, ο σωστός χρονικός προγραμματισμός και η εγγύηση ποιότητας που προσφέρουμε σε συνδυασμό με τις προσιτές τιμές και τη γρήγορη εξυπηρέτηση, αποτελούν τα πιο σημαντικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματά μας. Στοχεύουμε σε ευχαριστημένους πελάτες και σε μακροχρόνια αποτελέσματα. Επιλέξτε μας και δεν θα σας απογοητεύσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιωτης Λαλας - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Μαρούσι Αττική 151 24

Αναλαμβάνουμε την ανακαίνιση του πατώματος σας με ξύλινη επένδυση και εγγυόμαστε την πλήρη ικανοποίησή σας. Η επιχείρηση μας δραστηριοποιείται εδώ και 28 χρόνια στο χώρο των ξυλουργικών εργασιών και των ανακαινίσεων. Στόχος μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση εντός Αττικής και η παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων. Η συνέπεια και η ποιοτική εργασία που παρέχουμε, το εξειδικευμένο προσωπικό μας, σε συνδυασμό με τις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς.Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να ανταποκριθούμε καθημερινά στα αιτήματά σας με συνέπεια και επαγγελματισμό.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ALEXYL PARQUET - ΕΚΘΕΣΗ ΚΗΦΙΣΙΑΣ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Μαρούσι Αττική 151 24

Οι έμπειροι ξυλουργοί μας αναλαμβάνουν να φέρουν εις πέρας εργασίες επισκευής και τοποθέτησης των πατωμάτων και των δαπέδων σας στον οικιακό χώρο ή το γραφείο σας, προσφέροντάς σας ποιοτικά και μακροχρόνια αποτελέσματα. Διαθέτουμε εξειδικευμένο τεχνολογικά εξοπλισμό ο οποίος μπορεί να ανταποκριθεί ακόμη και στις φαινομενικά πιο δύσκολες περιπτώσεις και να παρέχει αποτελέσματα υψηλής αισθητικής και ποιότητας. Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας, έτοιμοι να ακούσουμε τις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για τη δημιουργία ενός άριστου αποτελέσματος με εγγυημένα προϊόντα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ALLOFFICE ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Μαρούσι Αττική 151 24

Δίνουμε άμεσες και οικονομικές λύσεις στην τοποθέτηση και την επισκευή των πατωμάτων και των δαπέδων σας με άμεση εξυπηρέτηση στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Διαθέτουμε υπευθυνότητα, προσφέρουμε κλειδωμένη τιμή, οικονομία, εγγύηση ποιότητας και άριστη εξυπηρέτηση για έργα που αφορούν πατώματα & πλακάκια. Σκοπός μας είναι η πλήρης κάλυψη των αναγκών των πελατών μας και η παράδοση αποτελεσμάτων υψηλής αισθητικής και εγγυημένης ανθεκτικότητας στην φθορά του χρόνου. Εμπιστευθείτε τις υπηρεσίες μας και δεν θα απογοητευθείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

WOOD FLOORS - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Μαρούσι Αττική 151 24

Βρίσκουμε εγγυημένες και λειτουργικές προτάσεις για τον χώρο σας, τοποθετώντας πατώματα και δάπεδα υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους. Για κάθε χώρο, εσωτερικό ή εξωτερικό, ιδιωτικό ή επαγγελματικό, που θέλετε να ανανεώσετε με βάση το ξύλο, εμείς μπορούμε να το υλοποιήσουμε και να ικανοποιήσουμε κάθε απαίτηση. Συνδυάζουμε ευγένεια χαρακτήρα με σεβασμό απέναντι στον πελάτη. Σκοπός μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Είμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΕΜΝΟΝ Ε.Π.Ε - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Μαρούσι Αττική 151 24

Η εταιρεία μας προτείνει άμεσες λύσεις στην επισκευή και την τοποθέτηση των πατωμάτων και των δαπέδων σας με γνώμονα την ικανοποίηση των αναγκών και των επιθυμιών των πελατών της. Χρησιμοποιούμε μεγάλη ποικιλία υλικών που μπορεί να ανταποκριθεί στις προσδοκίες του κάθε πελάτη μας και να τους παρέχει εντυπωσιακά αποτελέσματα. Φροντίζουμε να παρακολουθούμε τις εξελίξεις στον τομέα μας και να παρέχουμε συμφέρουσες προτάσεις για τους πελάτες μας. Μοναδικός μας σκοπός είναι η ολοκληρωμένη παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους. Είμαστε στην διάθεσή σας να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας με συνέπεια και επαγγελματισμό!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΟΛΥΝΔΡΗΣ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Μαρούσι Αττική 151 24

Ονομάζομαι Γεώργιος Μολύνδρης και παρέχω μαζί με τους συνεργάτες μου εγγυημένες λύσεις στις υπηρεσίες επισκευής και τοποθέτησης πατωμάτων και δαπέδων με σκοπό την ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μου. Είμαστε στον χώρο πολλά χρόνια και εγγύηση της ποιότητας της εργασίας μας αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μας. Συνδυάζουμε εξοπλισμό με υλικά τελευταίας τεχνολογίας και εγγυόμαστε επαγγελματικά και μακροχρόνια αποτελέσματα. Επιδιώκουμε αποτελέσματα που θα αντιπροσωπεύουν κι εμάς τους ίδιους ως επαγγελματίες. Περιμένουμε ανά πάσα στιγμή να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

WEFT PRINT HELLAS A.E - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Μαρούσι Αττική 151 24

Η επιχείρησή σας μας διαθέτει τον εξοπλισμό και τα υλικά να καλύψει τις ανάγκες σε ποιότητα και αισθητική στον τομέα των πατωμάτων και των δαπέδων του χώρου σας. Δραστηριοποιούμαστε πολλά έτη στον χώρο και διαθέτουμε την πείρα να φέρουμε εις πέρας οποιαδήποτε εργασία μας αναθέσετε. Ο σκοπός μας είναι να εξυπηρετούμε άμεσα και ποιοτικά τους πελάτες μας. Φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις στον τομέα μας και να παρέχουμε άμεσες και οικονομικές λύσεις. Επιδιώκουμε επαγγελματικά αποτελέσματα που θα ευχαριστήσουν τους πελάτες μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

CARPET CENTER - ΚΟΝΙΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Μαρούσι Αττική 151 24

Η επιχείρησή μας, βρίσκεται πολλά χρόνια στον τομέα των πατωμάτων και των δαπέδων και αναλαμβάνει τις εργασίες που σας ενδιαφέρουν με άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις. Σεβόμαστε τις ανάγκες κάθε οικίας και επιχείρησης στις υπηρεσίες, που προσφέρουμε και λειτουργούμε γρήγορα, υπεύθυνα και οικονομικά. Ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα το έμπειρο και ευγενικό μας προσωπικό και τα σύγχρονα εργαλεία, που διαθέτουμε και οι μέθοδοι, που χρησιμοποιούμε. Στοχεύουμε σε απόλυτα ικανοποιημένους πελάτες. Επιλέξτε μας, για αποτελέσματα, αντάξια των προσδοκιών σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

WOOD FLOORS - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Μαρούσι Αττική 151 24

Η εταιρεία μας με την πολυετή της εμπειρία αναλαμβάνει ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και την τοποθέτηση των πατωμάτων και των δαπέδων σας άμεσα και οικονομικά. Η ομάδα μας διαθέτοντας τον ανάλογο μηχανολογικό εξοπλισμό, μπορεί να φέρει εις πέρας οποιαδήποτε εργασία με γνώμονα τις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών της. Παρέχει τις υπηρεσίες της 24 ώρες το 24ωρο, έτοιμη να εξυπηρετήσει και να αποκαταστήσει οποιαδήποτε ζημιά έχει το δάπεδό σας και να σας προσφέρει λειτουργικές και ποιοτικές λύσεις. Η συνέπεια στην παράδοση και η εγγύηση της δουλειάς μας αποτελούν χαρακτηριστικά που μας αντιπροσωπεύουν. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας με άμεση εξυπηρέτηση σε ανταγωνιστικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

FLORIANA - ΓΚΟΛΦΙΝΟΠΟΥΛΟΙ ΑΦΟΙ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Μαρούσι Αττική 151 24

H FLORIANA - ΓΚΟΛΦΙΝΟΠΟΥΛΟΙ ΑΦΟΙ έχει ως αντικείμενο δραστηριότητας τα Πλαστικά Δάπεδα και τα πατώματα παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις. Ιδρύθηκε το 1967 και είναι πλέον σήμερα μια εταιρεία υψηλής εξειδίκευσης στον εξοπλισμό επαγγελματικών κτηρίων. Πρωταρχικός στόχος της εταιρείας είναι η ικανοποίηση ενός πελατειακού δυναμικού υψηλών απαιτήσεων με προϊόντα & υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών και με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές. Προτεραιότητά μας είναι η συνεχής βελτίωση των υπηρεσιών, η άρτια τεχνογνωσία και η υποστήριξη του πελάτη μετά την πώληση. Είμαστε στην διάθεσή σας για άμεση εξυπηρέτηση με οικονομικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

AK FLOORS - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Μαρούσι Αττική 151 24

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον Μαρούσι, στον τομέα των πατωμάτων και των δαπέδων με εξαιρετικής ποιότητας αποτελέσματα. Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους και εξειδικευμένους τεχνικούς. που εγγυώνται ένα αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής και ποιότητος. Ο εξοπλισμός μας συνεχώς ανανεώνεται για να μπορεί να αντεπεξέλθει στις προσδοκίες σας. Διαθέτουμε ποικιλία υλικών που χρησιμοποιούμε και επιλέγουμε τα καλύτερα με γνώμονα το συμφέρον σας. Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας ανά πάσα στιγμή με εντυπωσιακά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

PARKELLAS ΑΒΕΕ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Μαρούσι Αττική 151 24

Η φροντίδα και η τοποθέτηση των πατωμάτων και των δαπέδων σας είναι για εμάς προτεραιότητα και εξασφαλίζουμε για εσάς επαγγελματικά αποτελέσματα. Χρησιμοποιούμε υλικά εγγυημένης ποιότητας και ανθεκτικότητας στην φθορά του χρόνου. Σκοπός μας η παράδοση πατωμάτων και δαπέδων που να ανταποκρίνονται στις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών μας. Είμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και αποτελεσματικά. Με πολυετή εμπειρία βρισκόμαστε κοντά σας από την αρχή αλλά και μετά το πέρας της κάθε εργασίας και προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SHELMAN SOFIANOS ΠΑΡΚΕΤΑ - Δάπεδα - Πατώματα

Ξύλινο Πάτωμα - Μαρούσι Αττική 151 24

Δίνουμε άμεση λύση στην αναζήτησή σας για έμπειρους επαγγελματίες που να αναλαμβάνουν και να φέρνουν εις πέρας εργασίες που αφορούν την τοποθέτηση και την επισκευή των πατωμάτων και των δαπέδων σας. Τα τελευταία χρόνια εισάγουμε από την Ευρώπη εξειδικευμένα δάπεδα και υλικά εσωτερικής κυρίως διακόσμησης, για επαγγελματικούς χώρους. Δίνουμε ολοκληρωμένες και ποιοτικές λύσεις με γνώμονα την κάλυψη των αναγκών και των επιθυμιών των πελατών μας. Σεβόμαστε τον χρόνο και τον χώρο των πελατών μας κι αυτό αποτελεί ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα. Προτιμήστε μας και δεν θα σας απογοητεύσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Πατώματα Μαρούσι - 15 επαγγελματίες