Μονώσεις Μαρούσι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστα συνεργεία μόνωσης και διάλεξε την καλύτερη τιμή

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Για ποιο λόγους είναι τόσο σημαντική η μόνωση σπιτιού;

Οι μονώσεις είναι από τα σημαντικότερα κατασκευαστικά πλεονεκτήματα που μπορεί να έχει ένα σπίτι. Τα οφέλη που προσφέρει είναι τόσο πολλά που ολοένα και περισσότερος κόσμος προχωράει στην εγκατάσταση μόνωσης στο χώρο του.

Τα είδη από τα οποία μπορείς να επιλέξεις και τα οποία μπορούν να τοποθετηθούν στη ταράτσα, στο εξωτερικό ή στο εσωτερικό του σπιτιού είναι:

  • Στεγανοποίηση - Υγρομόνωση
  • Θερμομόνωση
  • Ηχομόνωση

Τί ακριβώς θα κερδίσεις από την τοποθέτηση μόνωσης όμως και γιατί πρέπει να την επιλέξεις;

Επιλέγοντας να μονώσεις το χώρο σου θα έχεις σχεδόν αυτόματα τα παρακάτω οφέλη:

Εξοικονόμηση χρημάτων

Με τη θερμομόνωση προστατεύεις το σπίτι σου από τις διάφορες εναλλαγές της θερμοκρασίας. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τη μείωση της σπατάλης χρημάτων και ενέργειας για να διατηρείς στο εσωτερικό του σπιτιού τη θερμοκρασία που θες.

Ηρεμία

Η ηχορύπανση έχει αυξηθεί δραματικά και είναι συχνό φαινόμενο να μη μπορείς να βρεις λίγη ησυχία ούτε στον προσωπικό σου χώρο. Με την ηχομόνωση θα εξασφαλίσεις την ηρεμία που ψάχνεις και θα κρατήσεις τους ενοχλητικούς θορύβους μακριά.

Αποφυγή ταλαιπωρίας

Τα προβλήματα υγρασίας και μούχλας είναι από τα πιο δύσκολα που μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσουμε. Η στεγανοποίηση θα σε βοηθήσει να αποφύγεις και την ταλαιπωρία, αλλά και τα χρήματα που θα κόστιζε μια τέτοια βλάβη.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας
Σχετικά άρθρα
Μία βουλωμένη μπανιέρα, τουαλέτα ή ένας νιπτήρας είναι προβλήματα που σχεδόν όλοι έχουμε αντιμετωπίσει έστω και μία φορά
Είναι γεγονός ότι ζούμε στην εποχή του DIY ( Do It yourself ) ή πιο απλά “ κάν’ το μόνος σου ”. Είναι αλήθεια ότι το να ολοκληρώνεις