3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Μόνωση ταράτσας Μαρούσι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες στην μόνωση ταράτσας


Χρηστος Συμεωνιδης - Μονώσεις

Μόνωση ταράτσας - Μαρούσι Αττική 151 24

Ονομάζομαι Χρήστος και μαζί με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μου, αναλαμβάνουμε γενικές ανακαινίσεις γενικότερα για την οικία ή την επιχείρησή σας και μονώσεις ειδικότερα. Αναλαμβάνουμε εδώ και χρόνια ένα μεγάλο φάσμα οικοδομικών εργασιών, λαμβάνοντας πάντοτε υπ' όψιν τις ιδιαιτερότητες του κάθε έργου. Η πολυετής πείρα μας, η άρτια τεχνογνωσία μας, η αξιοπιστία στο αποτέλεσμα της δουλειάς μας κι η υπευθυνότητά μας, είναι τα χαρακτηριστικά που κάνουν τους πελάτες μας να μας προτιμούν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιώργος Λαγός - Μονώσεις

Μόνωση ταράτσας - Μαρούσι Αττική 151 24

Είμαι ο Γιώργος Λαγός κι η εταιρεία μου εξειδικεύεται στις ανακαινίσεις οικιακών κι επαγγελματικών χώρων. Στη διάρκεια της διαδρομής μου στο χώρο της ανακαίνισης συνεργάστηκα με καταξιωμένους επαγγελματίες, πολιτικούς μηχανικούς, αρχιτέκτονες και διακοσμητές σε πολλές εργασίες μονώσεων. Έχοντας σαν γνώμονα τις ανάγκες σας αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα, επαγγελματισμό και συνέπεια να καλύψουμε το ευρύτερο φάσμα των απαιτήσεων σας για ανακαίνιση του χώρου σας, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, μικρής ή μεγάλης κλίμακας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νικόλαος Ρούντας - Μονώσεις

Μόνωση ταράτσας - Μαρούσι Αττική 151 24

Φυσικό κατάστημα εμπορίου χρωμάτων, σιδερικών, ειδών κιγκαλερίας. Παροχή τεχνικών υπηρεσιών κι επισκευών με εξειδικευμένα συνεργεία με υλικά της εταιρείας μας ή του πελάτη. Ολοκληρωμένες λύσεις κατά απαίτηση του πελάτη με εγγύηση παροχής υπηρεσιών για κάθε μονωτική ανάγκη. Στους επαγγελματικούς χώρους παρέχεται η δυνατότητα εργασιών σε ώρες και μέρες που είναι κλειστός ο χώρος για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επαγγελματία.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Μόνωση Ταράτσας Μαρούσι - 3 επαγγελματίες στις μονώσεις