20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Μερεμέτια Μαρούσι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι καλύτεροι επαγγελματίες για μερεμέτια του {}


ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΤΙΜΠΑΜΠΗΣ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Μαρούσι Αττική 151 24

Αναλαμβάνω να σχεδιάσω και να κατασκευάσω την ξύλινη πέργκολα που είχατε φανταστεί. Δραστηριοποιούμαι επί σειρά ετών στον χώρο των ξύλινων κατασκευών και διαθέτω έμπειρους, καταξιωμένους συνεργάτες που με τη βοήθεια τους θα εξυπηρετήσουμε κάθε σας ανάγκη άμεσα και αποτελεσματικά. Χαρακτηριζόμαστε από την επιμονή μας για το καλύτερο αποτέλεσμα και για την συνέπεια που δείχνουμε στους χρόνους παράδοσης.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΤΙΜΠΑΜΠΗΣ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Μαρούσι Αττική 151 24

Οι εξεδικευμένοι τεχνίτες της εταιρείας μας ανακατασκευάζουν ξύλινα κουφώμτα χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές αναλαμβάνωντας παράλληλα την τοποθέτηση ενεργειακών τζαμιών.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χρηστος Συμεωνιδης - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Μαρούσι Αττική 151 24

Αναλαμβάνουμε τις περιφράξεις που σας αφορούν, παραδίδοντας άριστης ποιότητας αποτελέσματα. Η πολυετής πείρα μας, η άρτια τεχνογνωσία που διαθέτουμε και η αξιοπιστία για το έργο, είναι οι βασικοί λόγοι που μας εμπιστεύονται οι πελάτες. Είμαστε στη διάθεση σας, έτοιμοι να ακούσουμε τις απαιτήσεις σας, να καλύψουμε τις ανάγκες σας και να προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για τη δημιουργία ενός άριστου αποτελέσματος.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χρηστος Συμεωνιδης - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Μαρούσι Αττική 151 24

Αναλαμβάνουμε τις χωματουργικές εργασίες που σας αφορούν, παραδίδοντας άριστης ποιότητας αποτελέσματα. Η πολυετής πείρα μας, η άρτια τεχνογνωσία που διαθέτουμε και η αξιοπιστία για το έργο, είναι οι βασικοί λόγοι που μας εμπιστεύονται οι πελάτες. Είμαστε στη διάθεση σας, έτοιμοι να ακούσουμε τις απαιτήσεις σας, να καλύψουμε τις ανάγκες σας και να προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για τη δημιουργία ενός άριστου αποτελέσματος. Η πολυετής πείρα μας, η άρτια τεχνογνωσία μας, η αξιοπιστία στο αποτέλεσμα της δουλειάς μας κι η υπευθυνότητά μας, είναι τα χαρακτηριστικά που κάνουν τους πελάτες μας να μας προτιμούν. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η συνεχής εξέλιξη των υπηρεσιών μας και η ανάπτυξη σχέσεων μακροχρόνια συνεργασίας με τους πελάτες μας. Είμαστε η λύση στην αναζήτησή σας αρκεί να επιλέξετε τις υπηρεσίες μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χρηστος Συμεωνιδης - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Μαρούσι Αττική 151 24

Ονομάζομαι Χρήστος και μαζί με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μου, αναλαμβάνουμε γενικές ανακαινίσεις γενικότερα για την οικία ή την επιχείρησή σας και μονώσεις ταράτσας ειδικότερα. Αναλαμβάνουμε εδώ και χρόνια ένα μεγάλο φάσμα οικοδομικών εργασιών, λαμβάνοντας πάντοτε υπ' όψιν τις ιδιαιτερότητες του κάθε έργου. Η πολυετής πείρα μας, η άρτια τεχνογνωσία μας, η αξιοπιστία στο αποτέλεσμα της δουλειάς μας κι η υπευθυνότητά μας, είναι τα χαρακτηριστικά που κάνουν τους πελάτες μας να μας προτιμούν. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η συνεχής εξέλιξη των υπηρεσιών μας και η ανάπτυξη σχέσεων μακροχρόνια συνεργασίας με τους πελάτες μας. Είμαστε η λύση στην αναζήτησή σας αρκεί να επιλέξετε τις υπηρεσίες μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτριος Κρητικός - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Μαρούσι Αττική 151 24

Αναλαμβάνω την εγκατάσταση παροχής φυσικού αερίου για το κτίριο σας με συνέπεια και επαγγελματισμό. Είμαι επαγγελματίας του χώρου με πάνω από 10 έτη εμπειρίας, ικανός να δώσω άμεσα λύση σε κάθε ανάγκη σας. Διαθέτω άρτια εξειδίκευση σε μικρές και μεγάλες εγκαταστάσεις και προσφέρω, πάντοτε, ποιοτικά αποτελέσματα, δείχνοντας υπευθυνότητα για την ολοκλήρωση του έργου. Είμαι πάντα διαθέσιμο και έτοιμος να καλύψω τις ανάγκες σας, μικρές ή μεγάλες. Με χαρακτηρίζει η επιμονή για ένα άριστο αποτέλεσμα αλλά και ο σεβασμός που δείχνω στον πελάτη και τον χώρο του. Προτιμήστε τις υπηρεσίες μου και το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Μαρούσι Αττική 151 24

Ονομάζομαι Σωτήρης Κωνσταντίνου, και έχω πολυετή εμπειρία στο χρωματισμό. Αναλαμβάνω παντός τύπου εργασίες προτείνοντας σας τις κατάλληλες λύσεις που ταιριάζουν στη δική σας αισθητική αλλά και στην αισθητική του χώρου σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΡΑΣΧΟΥΔΗΣ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Μαρούσι Αττική 151 24

Προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις για τις χωματουργικές σας εργασίες. Έχοντας 30 χρόνια εμπειρίας σε χωματουργικές εργασίες μικρής ή μεγάλης κλίμακας, είμαι σε θέση να αναλάβω γρήγορα και υπεύθυνα κάθε είδους εργασίας. Διαθέτω πέντε μηχανήματα τα οποία με καθιστούν αυτόνομο, εντός και εκτός Αθήνας. Στόχος μου, είναι η κάλυψη των αναγκών σας, ποιοτικά, αξιόπιστα και λειτουργικά. Όλα τα παραπάνω στοιχεία μας διαφοροποιούν από τους ανταγωνιστές μας και μας καθιστούν την ιδανική λύση στο πρόβλημά σας. Προτιμήστε μας και επωφεληθείτε από τις ποιοτικές μας εργασίες, που συνδυάζονται πάντα με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιωτης Λαλας - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Μαρούσι Αττική 151 24

Αναλαμβάνουμε την ανακαίνιση του πατώματος σας με ξύλινη επένδυση και εγγυόμαστε την πλήρη ικανοποίησή σας. Η επιχείρηση μας δραστηριοποιείται εδώ και 28 χρόνια στο χώρο των ξυλουργικών εργασιών και των ανακαινίσεων. Στόχος μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση εντός Αττικής και η παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων. Η συνέπεια και η ποιοτική εργασία που παρέχουμε, το εξειδικευμένο προσωπικό μας, σε συνδυασμό με τις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς.Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να ανταποκριθούμε καθημερινά στα αιτήματά σας με συνέπεια και επαγγελματισμό.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιώργος Λαγός - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Μαρούσι Αττική 151 24

Είμαι ο Γιώργος Λαγός κι η εταιρεία μου αναλαμβάνει το σοβάτισμα των τοίχων σας. Στη διάρκεια της διαδρομής μου στο χώρο της ανακαίνισης συνεργάστηκα με καταξιωμένους επαγγελματίες πολιτικούς μηχανικούς, αρχιτέκτονες και διακοσμητές σε πολλές εργασίες μονώσεων.Έχοντας σαν γνώμονα τις ανάγκες σας αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα, επαγγελματισμό και συνέπεια να καλύψουμε το ευρύτερο φάσμα των απαιτήσεων σας για την ανακαίνιση του χώρου σας, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, μικρής ή μεγάλης κλίμακας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιώργος Λαγός - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Μαρούσι Αττική 151 24

Είμαι ο Γιώργος Λαγός κι η εταιρεία μου εξειδικεύεται στις ανακαινίσεις οικιακών κι επαγγελματικών χώρων. Στη διάρκεια της διαδρομής μου στο χώρο της ανακαίνισης συνεργάστηκα με καταξιωμένους επαγγελματίες, πολιτικούς μηχανικούς, αρχιτέκτονες και διακοσμητές σε πολλές εργασίες μονώσεων. Έχοντας σαν γνώμονα τις ανάγκες σας αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα, επαγγελματισμό και συνέπεια να καλύψουμε το ευρύτερο φάσμα των απαιτήσεων σας για ανακαίνιση του χώρου σας, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, μικρής ή μεγάλης κλίμακας. Ενημερωνόμαστε καθημερινά για τις εξελίξεις στον τομέα μας και διακρινόμαστε για την συνέπεια και τον σεβασμό που δείχνουμε στις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών μας. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αλέξανδρος Λάζαρης - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Μαρούσι Αττική 151 24

Ονομάζομαι Αλέξανδρος Λάζαρης και δίνω λειτουργικές λύσεις για την τοποθέτηση ή την επισκευή συστήματος παροχής φυσικού αερίου. Διαθέτω πολύχρονη εμπειρία και άριστες τεχνικές γνώσεις. Τα στοιχεία που με χαρακτηρίζουν στις επαγγελματικές εργασίες που αναλαμβάνω είναι η άμεση εξυπηρέτηση και η χρήση υψηλής ποιότητας υλικών. Φροντίζω να αναπτύσσω σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μου και θεωρώ πολύ σημαντική την απόλυτη ικανοποίηση τους. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσω άμεσα και να σας παρέχω επαγγελματικά και μακροχρόνια αποτελέσματα. Εμπιστευθείτε με και δεν θα χάσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μιχαήλ Χαλκιάς - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Μαρούσι Αττική 151 24

Προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις για την τοποθέτηση ρολλών ασφαλείας αλλά και γκαραζόπορτες, για τους εξωτερικούς χώρους. Δραστηριοποιούμαι στον τομέα των κατασκευών τα τελευταία 40 χρόνια. Η ομάδα μας, αναλαμβάνει να ικανοποιήσει ακόμα και τις πιο υψηλές απαιτήσεις, αντιμετωπίζοντας ξεχωριστά τον κάθε πελάτη προσφέροντάς του ενδεδειγμένες λύσεις για κάθε πρόβλημα. Είμαστε πάντα στη διάθεση σας να σας προτείνουμε τις καταλληλότερες επιλογές για τις ανάγκες σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Τρύφωνας Μανωλόπουλος - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Μαρούσι Αττική 151 24

Το ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ προσφέρει ολοκληρωτικές λύσεις για την τοποθέτηση περσίδων και ρολλοκουρτίνων για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας, χώρο. Διαθέτουμε εμπειρία στον χώρο των αλουμινοκατασκευών και της σκίασης, καθώς και σύγχρονο εξοπλισμό ώστε να μπορούμε να εξυπηρετήσουμε άμεσα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις εργασίες που αναλαμβάνουμε είναι η υπευθυνότητα απέναντι στους πελάτες και τα υψηλής ποιότητας αποτελέσματα που παραδίδουμε. Ζητήστε προσφορά δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιωτης Λαλας - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Μαρούσι Αττική 151 24

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή οικιακών επίπλων όπως έπιπλα κουζίνας, μπάνιου, ντουλάπες, σύνθετα, πόρτες, σκάλες κ.λπ., καθώς και έπιπλα επαγγελματικών χώρων όπως γραφεία, βιβλιοθήκες, βιτρίνες, ειδικές εφαρμογές, αλλά και ότι άλλο μπορεί να εμπνευστεί κανείς.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιώργος Λαγός - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Μαρούσι Αττική 151 24

Ονομάζομαι Γιώργος Λαγός και προσφέρω υπηρεσίες ανακατασκευής πατώματος και δαπέδων. Κατέχω πολυετή εμπειρία στον χώρο και έχοντας ως γνώμονα τις ανάγκες σας, αναλαμβάνω με υπευθυνότητα, επαγγελματισμό και συνέπεια να καλύψω τις απαιτήσεις σας. Η αξιοπιστία, οι καινοτόμες ιδέες, ο σωστός χρονικός προγραμματισμός και η εγγύηση ποιότητας που προσφέρουμε σε συνδυασμό με τις προσιτές τιμές και τη γρήγορη εξυπηρέτηση, αποτελούν τα πιο σημαντικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματά μας. Στοχεύουμε σε ευχαριστημένους πελάτες και σε μακροχρόνια αποτελέσματα. Επιλέξτε μας και δεν θα σας απογοητεύσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νικόλαος Ρούντας - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Μαρούσι Αττική 151 24

Αναλαμβάνω τοποθετήσεις πλακιδίων σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους. Διαθέτω εκπαιδευμένο προσωπικό που θα προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη και με εγγύηση παροχής υπηρεσιών. Ως προτεραιότητα έχουμε την ικανοποίηση σας. Το εκπαιδευμένο προσωπικό μας φροντίζει για τις πιο γρήγορες και αποτελεσματικές λύσεις για σας. Είμαστε αφοσιωμένοι στην συνεχή βελτίωση και αναβάθμιση των υπηρεσιών μας. Κάθε πελάτης είναι πολύτιμος για εμάς και μας δίνει την ευκαιρία για να βελτιώσουμε την παροχή των υπηρεσιών μας. Επιλέξτε μας για υπηρεσίες που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας, σε τιμές που συμφέρουν!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιώργος Λαγός - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Μαρούσι Αττική 151 24

Εξειδικευόμαστε στις Ανακαινίσεις - Αναπαλαιώσεις - Διακοσμήσεις οικιακών και επαγγελματικών χώρων. Η αξιοπιστία, οι καινοτόμες ιδέες, ο σωστός χρονικός προγραμματισμός και η εγγύηση ποιότητας που προσφέρουμε σε συνδυασμό με τις προσιτές τιμές και τη γρήγορη εξυπηρέτηση, αποτελούν τα πιο σημαντικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματά μας. Μοναδικός μας στόχος είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας και η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε και να σας παραδώσουμε επαγγελματικά αποτελέσματα στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Προτιμήστε μας και δεν θα χάσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σπύρος Δρακάτος - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Μαρούσι Αττική 151 24

Η εταιρεία ΔΡΑΚΑΤΟΣ αναλαμβάνει ανακαινίσεις πατώματος για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους. Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο των ανακατασκευών από το 1981 και διαθέτουμε υψηλή τεχνογνωσία με αποτέλεσμα να είμαστε σε θέση να αναλάβουμε μικρές ή μεγάλες εργασίες. Με σεβασμό προς τους πελάτες και τους συνεργάτες μας, προτεραιότητά είναι η συνέχιση της παράδοσης που μας καταξιώνει στο χώρο με αξιοπιστία και συνέπεια καθώς και η συνεχής αναζήτηση νέων στόχων με σκοπό την βελτίωση και εκσυγχρονισμό των προϊόντων μας. Σκοπός μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μας. Θα χαρούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Ζητήστε προσφορά δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Μερεμέτια Μαρούσι