20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Μερεμέτια Μαρούσι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι καλύτεροι επαγγελματίες για μερεμέτια του {}


ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΤΙΜΠΑΜΠΗΣ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Μαρούσι Αττική 151 24

Αναλαμβάνω να σχεδιάσω και να κατασκευάσω την ξύλινη πέργκολα που είχατε φανταστεί. Δραστηριοποιούμαι επί σειρά ετών στον χώρο των ξύλινων κατασκευών και διαθέτω έμπειρους, καταξιωμένους συνεργάτες που με τη βοήθεια τους θα εξυπηρετήσουμε κάθε σας ανάγκη άμεσα και αποτελεσματικά. Χαρακτηριζόμαστε από την επιμονή μας για το καλύτερο αποτέλεσμα και για την συνέπεια που δείχνουμε στους χρόνους παράδοσης.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΤΙΜΠΑΜΠΗΣ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Μαρούσι Αττική 151 24

Οι εξεδικευμένοι τεχνίτες της εταιρείας μας ανακατασκευάζουν ξύλινα κουφώμτα χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές αναλαμβάνωντας παράλληλα την τοποθέτηση ενεργειακών τζαμιών.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χρηστος Συμεωνιδης - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Μαρούσι Αττική 151 24

Αναλαμβάνουμε τις χωματουργικές εργασίες που σας αφορούν, παραδίδοντας άριστης ποιότητας αποτελέσματα. Η πολυετής πείρα μας, η άρτια τεχνογνωσία που διαθέτουμε και η αξιοπιστία για το έργο, είναι οι βασικοί λόγοι που μας εμπιστεύονται οι πελάτες. Είμαστε στη διάθεση σας, έτοιμοι να ακούσουμε τις απαιτήσεις σας, να καλύψουμε τις ανάγκες σας και να προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για τη δημιουργία ενός άριστου αποτελέσματος. Η πολυετής πείρα μας, η άρτια τεχνογνωσία μας, η αξιοπιστία στο αποτέλεσμα της δουλειάς μας κι η υπευθυνότητά μας, είναι τα χαρακτηριστικά που κάνουν τους πελάτες μας να μας προτιμούν. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η συνεχής εξέλιξη των υπηρεσιών μας και η ανάπτυξη σχέσεων μακροχρόνια συνεργασίας με τους πελάτες μας. Είμαστε η λύση στην αναζήτησή σας αρκεί να επιλέξετε τις υπηρεσίες μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χρηστος Συμεωνιδης - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Μαρούσι Αττική 151 24

Αναλαμβάνουμε τις περιφράξεις που σας αφορούν, παραδίδοντας άριστης ποιότητας αποτελέσματα. Η πολυετής πείρα μας, η άρτια τεχνογνωσία που διαθέτουμε και η αξιοπιστία για το έργο, είναι οι βασικοί λόγοι που μας εμπιστεύονται οι πελάτες. Είμαστε στη διάθεση σας, έτοιμοι να ακούσουμε τις απαιτήσεις σας, να καλύψουμε τις ανάγκες σας και να προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για τη δημιουργία ενός άριστου αποτελέσματος.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτριος Κρητικός - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Μαρούσι Αττική 151 24

Αναλαμβάνω την εγκατάσταση παροχής φυσικού αερίου για το κτίριο σας με συνέπεια και επαγγελματισμό. Είμαι επαγγελματίας του χώρου με πάνω από 10 έτη εμπειρίας, ικανός να δώσω άμεσα λύση σε κάθε ανάγκη σας. Διαθέτω άρτια εξειδίκευση σε μικρές και μεγάλες εγκαταστάσεις και προσφέρω, πάντοτε, ποιοτικά αποτελέσματα, δείχνοντας υπευθυνότητα για την ολοκλήρωση του έργου. Είμαι πάντα διαθέσιμο και έτοιμος να καλύψω τις ανάγκες σας, μικρές ή μεγάλες. Με χαρακτηρίζει η επιμονή για ένα άριστο αποτέλεσμα αλλά και ο σεβασμός που δείχνω στον πελάτη και τον χώρο του. Προτιμήστε τις υπηρεσίες μου και το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χρηστος Συμεωνιδης - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Μαρούσι Αττική 151 24

Ονομάζομαι Χρήστος και μαζί με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μου, αναλαμβάνουμε γενικές ανακαινίσεις γενικότερα για την οικία ή την επιχείρησή σας και μονώσεις ταράτσας ειδικότερα. Αναλαμβάνουμε εδώ και χρόνια ένα μεγάλο φάσμα οικοδομικών εργασιών, λαμβάνοντας πάντοτε υπ' όψιν τις ιδιαιτερότητες του κάθε έργου. Η πολυετής πείρα μας, η άρτια τεχνογνωσία μας, η αξιοπιστία στο αποτέλεσμα της δουλειάς μας κι η υπευθυνότητά μας, είναι τα χαρακτηριστικά που κάνουν τους πελάτες μας να μας προτιμούν. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η συνεχής εξέλιξη των υπηρεσιών μας και η ανάπτυξη σχέσεων μακροχρόνια συνεργασίας με τους πελάτες μας. Είμαστε η λύση στην αναζήτησή σας αρκεί να επιλέξετε τις υπηρεσίες μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΡΑΣΧΟΥΔΗΣ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Μαρούσι Αττική 151 24

Προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις για τις χωματουργικές σας εργασίες. Έχοντας 30 χρόνια εμπειρίας σε χωματουργικές εργασίες μικρής ή μεγάλης κλίμακας, είμαι σε θέση να αναλάβω γρήγορα και υπεύθυνα κάθε είδους εργασίας. Διαθέτω πέντε μηχανήματα τα οποία με καθιστούν αυτόνομο, εντός και εκτός Αθήνας. Στόχος μου, είναι η κάλυψη των αναγκών σας, ποιοτικά, αξιόπιστα και λειτουργικά. Όλα τα παραπάνω στοιχεία μας διαφοροποιούν από τους ανταγωνιστές μας και μας καθιστούν την ιδανική λύση στο πρόβλημά σας. Προτιμήστε μας και επωφεληθείτε από τις ποιοτικές μας εργασίες, που συνδυάζονται πάντα με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Μαρούσι Αττική 151 24

Ονομάζομαι Σωτήρης Κωνσταντίνου, και έχω πολυετή εμπειρία στο χρωματισμό. Αναλαμβάνω παντός τύπου εργασίες προτείνοντας σας τις κατάλληλες λύσεις που ταιριάζουν στη δική σας αισθητική αλλά και στην αισθητική του χώρου σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Τρύφωνας Μανωλόπουλος - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Μαρούσι Αττική 151 24

Το ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ προσφέρει ολοκληρωτικές λύσεις για την τοποθέτηση περσίδων και ρολλοκουρτίνων για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας, χώρο. Διαθέτουμε εμπειρία στον χώρο των αλουμινοκατασκευών και της σκίασης, καθώς και σύγχρονο εξοπλισμό ώστε να μπορούμε να εξυπηρετήσουμε άμεσα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις εργασίες που αναλαμβάνουμε είναι η υπευθυνότητα απέναντι στους πελάτες και τα υψηλής ποιότητας αποτελέσματα που παραδίδουμε. Ζητήστε προσφορά δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νικόλας Μπούρας - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Μαρούσι Αττική 151 24

Η εταιρεία, Spring to Winter, προσφέρει λειτουργικές λύσεις για την κατασκευή και την τοποθέτηση πέργκολας στους εξωτερικούς σας χώρους. Από το 2008 έως σήμερα δραστηριοποιούμαστε στη μελέτη, τον σχεδιασμό και την ανακατασκευή εξωτερικών χώρων. Μας χαρακτηρίζει η άριστη τεχνογνωσία μας καθώς και ο σεβασμός για τον πελάτη και τον ιδιωτικό του χώρο.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μιχαήλ Χαλκιάς - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Μαρούσι Αττική 151 24

Προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις για την τοποθέτηση ρολλών ασφαλείας αλλά και γκαραζόπορτες, για τους εξωτερικούς χώρους. Δραστηριοποιούμαι στον τομέα των κατασκευών τα τελευταία 40 χρόνια. Η ομάδα μας, αναλαμβάνει να ικανοποιήσει ακόμα και τις πιο υψηλές απαιτήσεις, αντιμετωπίζοντας ξεχωριστά τον κάθε πελάτη προσφέροντάς του ενδεδειγμένες λύσεις για κάθε πρόβλημα. Είμαστε πάντα στη διάθεση σας να σας προτείνουμε τις καταλληλότερες επιλογές για τις ανάγκες σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιώργος Λαγός - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Μαρούσι Αττική 151 24

Ονομάζομαι Γιώργος Λαγός και προσφέρω υπηρεσίες ανακατασκευής πατώματος και δαπέδων. Κατέχω πολυετή εμπειρία στον χώρο και έχοντας ως γνώμονα τις ανάγκες σας, αναλαμβάνω με υπευθυνότητα, επαγγελματισμό και συνέπεια να καλύψω τις απαιτήσεις σας. Η αξιοπιστία, οι καινοτόμες ιδέες, ο σωστός χρονικός προγραμματισμός και η εγγύηση ποιότητας που προσφέρουμε σε συνδυασμό με τις προσιτές τιμές και τη γρήγορη εξυπηρέτηση, αποτελούν τα πιο σημαντικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματά μας. Στοχεύουμε σε ευχαριστημένους πελάτες και σε μακροχρόνια αποτελέσματα. Επιλέξτε μας και δεν θα σας απογοητεύσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νικόλαος Ανδριανάκος - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Μαρούσι Αττική 151 24

Παρέχω υπηρεσίες εγκατάστασης φυσικού αερίου για τη θέρμανση του σπιτιού ή του καταστήματος σας. Βρίσκομαι χρόνια στον κατασκευαστικό κλάδο και συνεργάζομαι με καταξιωμένους επαγγελματίες. Με χαρακτηρίζει η συνέπεια προς τους πελάτες μου καθώς και η επιμονή μου για ένα υψηλής ποιότητας αποτέλεσμα. Δίνω έμφαση στην ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιώ ώστε να μπορώ να παραδίδω έργα που είναι ταυτόχρονα λειτουργικά και αποδοτικά. Επιλέξτε τις υπηρεσίες μου και δεν θα απογοητευθείτε τόσο από την ποιότητα όσο και από τις τιμές. Ζητήστε προσφορά, δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σπύρος Δρακάτος - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Μαρούσι Αττική 151 24

Η εταιρεία ΔΡΑΚΑΤΟΣ αναλαμβάνει ανακαινίσεις πατώματος για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους. Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο των ανακατασκευών από το 1981 και διαθέτουμε υψηλή τεχνογνωσία με αποτέλεσμα να είμαστε σε θέση να αναλάβουμε μικρές ή μεγάλες εργασίες. Με σεβασμό προς τους πελάτες και τους συνεργάτες μας, προτεραιότητά είναι η συνέχιση της παράδοσης που μας καταξιώνει στο χώρο με αξιοπιστία και συνέπεια καθώς και η συνεχής αναζήτηση νέων στόχων με σκοπό την βελτίωση και εκσυγχρονισμό των προϊόντων μας. Σκοπός μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μας. Θα χαρούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Ζητήστε προσφορά δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νικόλαος Ανδριανάκος - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Μαρούσι Αττική 151 24

Ονομάζομαι Νικόλαος Ανδριανάκος και αναλαμβάνω εργασίες σχετικές με γυψοσανίδες μαζί με την έμπειρη ομάδα μου. Έχοντας χρόνια στον κατασκευαστικό κλάδο, σε κάθε μας δουλειά προσφέρουμε εγγυημένες λύσεις. Ειδικευόμαστε στον χώρο των τεχνικών εργασιών για πολλά χρόνια και η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες, έτοιμους να αναλάβουν την εργασία σας. Οι πελάτες μας, μας εμπιστεύονται λόγω της άμεσης και άψογης επαγγελματικής εξυπηρέτησης και της υψηλής ποιότητας εργασίας που προσφέρουμε, αλλά και του επαγγελματικού μας αποτελέσματος. Σκοπός μας είναι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των πελατών μας σχεδιάζοντας οργανωμένες, ευέλικτες και οικονομικά αποδεκτές λύσεις. Είμαστε στη διάθεση σας, για να αναλάβουμε οποιαδήποτε υπηρεσία τοποθέτησης γυψοσανίδας, μας αναθέσετε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιώργος Λαγός - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Μαρούσι Αττική 151 24

Είμαι ο Γιώργος Λαγός κι η εταιρεία μου αναλαμβάνει το σοβάτισμα των τοίχων σας. Στη διάρκεια της διαδρομής μου στο χώρο της ανακαίνισης συνεργάστηκα με καταξιωμένους επαγγελματίες πολιτικούς μηχανικούς, αρχιτέκτονες και διακοσμητές σε πολλές εργασίες μονώσεων.Έχοντας σαν γνώμονα τις ανάγκες σας αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα, επαγγελματισμό και συνέπεια να καλύψουμε το ευρύτερο φάσμα των απαιτήσεων σας για την ανακαίνιση του χώρου σας, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, μικρής ή μεγάλης κλίμακας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σπύρος Πνευματικατος - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Μαρούσι Αττική 151 24

Αναλμβάνουμε το σχεδιασμί και την κατασκευλη για 'επιπλα κουζίνας, ντουλάπες υπνοδωματίου, παιδικά δωμάτια, έπιπλα μπάνιου, βιβλιοθήκες, σύνθετα, τραπεζαρίες, γραφεία, σκάλες, πόρτες εσωτερικές και εξωτερικές και ειδικές κατασκευές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παντελής Κατσιάνος - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Μαρούσι Αττική 151 24

Η εταιρία μας, ΑΚΑΤ, περιλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα εργασιών που αφορά τον οικιακό η τον επαγγελματικό σας χώρο. Έχοντας πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας αναλαμβάνουμε από φρεσκάσιμα χρώματος του χώρου σας, μέχρι και μελέτη κατασκευής, ανακαίνιση κ.λ.π

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιώργος Λαγός - Τεχνικές εργασίες σπιτιού

Μερεμέτια - Μαρούσι Αττική 151 24

Είμαι ο Γιώργος Λαγός κι η εταιρεία μου εξειδικεύεται στις ανακαινίσεις οικιακών κι επαγγελματικών χώρων. Στη διάρκεια της διαδρομής μου στο χώρο της ανακαίνισης συνεργάστηκα με καταξιωμένους επαγγελματίες, πολιτικούς μηχανικούς, αρχιτέκτονες και διακοσμητές σε πολλές εργασίες μονώσεων. Έχοντας σαν γνώμονα τις ανάγκες σας αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα, επαγγελματισμό και συνέπεια να καλύψουμε το ευρύτερο φάσμα των απαιτήσεων σας για ανακαίνιση του χώρου σας, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, μικρής ή μεγάλης κλίμακας. Ενημερωνόμαστε καθημερινά για τις εξελίξεις στον τομέα μας και διακρινόμαστε για την συνέπεια και τον σεβασμό που δείχνουμε στις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών μας. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Μερεμέτια Μαρούσι