11 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Καθαρισμός Τζακιών Μαρούσι

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΜΕΝΔΡΙΝΟΣ - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Μαρούσι Αττική 151 24

Ονομάζομαι Εμμανουήλ Μενδρινός και δίνω οριστικές λύσεις στον καθαρισμό των τζακιών και των καπνοδόχων σας με εξαιρετικής ποιότητας αποτελέσματα. Διαθέτω εξειδικευμένους συνεργάτες, μαζί με τους οποίους θα αναλάβουμε να φέρουμε εις πέρας την εργασία σας και να σας προτείνουμε συμφέρουσες και εξειδικευμένες λύσεις. Χάρη στη χρήση των πιστοποιημένων υλικών και την υψηλή ποιότητα εργασιών, αναλαμβάνουμε να φέρουμε για εσάς το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Επιδιώκουμε την ανάπτυξη σχέσεων μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μας και στεκόμαστε δίπλα τους και έπειτα από το πέρας των εργασιών να τους παρέχουμε άμεσες συμβουλές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

GYPSO ART - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Μαρούσι Αττική 151 24

Η εταιρεία μας είναι η λύση στην αναζήτησή σας για επαγγελματικό καθαρισμό τζακιών με γνώμονα την πλήρη κάλυψη των αναγκών των πελατών μου. Βρισκόμαστε πολλά χρόνια στον κλάδο και μαζί με την εξειδίκευση, την εμπειρία αλλά και τη συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού μας, εξασφαλίζουμε την επιτυχή ολοκλήρωση του κάθε έργου. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε εξατομικευμένες τεχνικές λύσεις και συμβουλές, προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τις προσδοκίες κάθε πελάτη. Είμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά να σας παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για τον επαγγελματικό ή τον ιδιωτικό σας χώρο και όλα αυτά στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΞΥΛΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Μαρούσι Αττική 151 24

Η τεχνική μας εταιρεία αναλαμβάνει τον πλήρη καθαρισμό των τζακιών και των καπνοδόχων του οικιακού ή του επαγγελματικού σας χώρου με συνέπεια και επαγγελματισμό. Η ποιότητα της εργασίας μας είναι ιδιαίτερα υψηλή και οι πελάτες μας μας επιλέγουν για την αξιοπιστία και τον επαγγελματισμό μας. Ο εξοπλισμός μας είναι τελευταίας τεχνολογίας και τα υλικά μας εγγυημένης ποιότητας. Φροντίζουμε να ανανεωνόμαστε για να μπορούμε να φέρουμε εις πέρας κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε. Είμαστε η πρώτη επιλογή στον καθαρισμό των τζακιών σας. Επιλέξτε μας και δεν θα το μετανιώσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Μαρούσι Αττική 151 24

Η εταιρεία ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ, παρέχει άμεσες και οικονομικές λύσεις στον καθαρισμό των τζακιών και των καπνοδόχων των πελατών της. Η συνέπεια, ο επαγγελματισμός και το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι μερικά από τα στοιχεία για τα οποία μας ξεχωρίζουν οι πελάτες μας. Ο εξοπλισμός και τα υλικά που χρησιμοποιούμε διασφαλίζουν την ζεστασιά και την ασφάλεια του χώρου σας. Απόλυτος στόχος μας είναι η ευχαρίστηση των πελατών μας και η παράδοση αποτελεσμάτων που αντιπροσωπεύουν και εμάς ως επαγγελματίες. Είμαστε η πρώτη επιλογή στον τομέα μας και διασφαλίζουμε εγγυημένα αποτελέσματα. Επιλέξτε μας και η επιλογή αυτή θα σας δικαιώσει!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΞΥΛΟΘΕΡΜΑΝΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Μαρούσι Αττική 151 24

Η εταιρεία μας εδώ και χρόνια προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις καθαρισμού των τζακιών και των καπνοδόχων σας με εντυπωσιακής ποιότητας αποτελέσματα. Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο για πολλά έτη, παρέχοντας πλήρες πακέτο τεχνικών εργασιών που περιέχει εκπόνηση μελέτης, εκτέλεσης και συντήρησης απλών και ενεργειακών τζακιών. Η σωστή, ομοιόμορφη και ασφαλής θέρμανση του χώρου σας, είναι ο στόχος μας και την εξασφαλίζουμε με εγγυημένο αποτέλεσμα στις πιο προσιτές τιμές. Σκοπός μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας από τις υπηρεσίες μας και η ανάπτυξη σχέσεων αμοιβαίας εμπιστοσύνης μαζί τους. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και οικονομικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

STARFIRE ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Μαρούσι Αττική 151 24

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τον πλήρη καθαρισμό των τζακιών του επαγγελματικού και του οικιακού σας τζακιού ή της καπνοδόχου σας με εξαιρετικά αποτελέσματα. Η εταιρεία μας διαθέτει έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, χάρη στο οποίο η εργασία μας διακρίνεται για τον επαγγελματισμό και την ποιότητά της και εξασφαλίζει αποδοτικά και υψηλής αισθητικής αποτελέσματα. Επιδιώκουμε να εξυπηρετούμε κάθε ενδιαφερόμενο αγοραστή, γι‘ αυτό και συντηρούμε πανελλαδικό δίκτυο αντιπροσώπων, το οποίο φροντίζει να σας εφοδιάζει με τα προϊόντα μας. Σεβόμαστε τον χώρο και τον χρόνο των πελατών μας και επιδιώκουμε σχέσεις μακροχρόνιας συνεργασίας μαζί τους. Εμπιστευθείτε μας και δεν θα σας απογοητεύσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΦΡΑΓΚΟΣ - - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Μαρούσι Αττική 151 24

Προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις για τον καθαρισμό του τζακιού και της καμινάδας σας, με έδρα το Χαλάνδρι. Διαθέτω μακρόχρονη εμπειρία και έχω τη δυνατότητα να προσφέρω αξιόπιστες υπηρεσίες με υψηλή ποιότητα εργασίας και αποτελέσματος σε προσιτές τιμές. Η εμπειρία στο χώρο, η καθαρή και προσεγμένη επαγγελματική εργασία και το εγγυημένο αποτέλεσμα, έχουν δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μου. Επιδιώκω να κερδίζω την εμπιστοσύνη των πελατών μου και να αναπτύσσω μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας μαζί τους. Είμαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να ανταποκριθώ στο αίτημά σας και να σας παρέχω υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ηλιάνα Μπαγλατζή - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Μαρούσι Αττική 151 24

Είμαι η Ηλιάννα Μπαγλατζή και είμαι τεχνικός με πολυετή εμπειρία στον καθαρισμό των τζακιών και των καπνοδόχων σας και με πολλούς ικανοποιημένους πελάτες στο ενεργητικό μου. Συνδυάζω εξοπλισμό που συνεχώς ανανεώνεται με υλικά που μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις σας. Η μακρόχρονη πορεία μου, μου δίνει τη δυνατότητα να προτείνω λύσεις με βάση το προσωπικό γούστο των πελατών μου αλλά και τις ανάγκες του χώρου τους. Η συνέπεια που δείχνω στο χρονοδιάγραμμα και η προσοχή στην λεπτομέρεια είναι κάποια από τα στοιχεία για τα οποία με ξεχωρίζουν οι πελάτες μου. Σκοπός μου είναι η ανάπτυξη σχέσεων μακροχρόνιας εμπιστοσύνης με τους πελάτες μου. Είμαι στην διάθεσή σας για άμεση εξυπηρέτηση και οικονομικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΛΙΘΟΔΟΜΗ - - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Μαρούσι Αττική 151 24

Η επιχείρηση, ΛΙΘΟΔΟΜΗ, αναλαμβάνει καθαρισμούς τζακιών και καμινάδας. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο για πολλά έτη, παρέχοντας πλήρες πακέτο τεχνικών εργασιών που περιέχει εκπόνηση μελέτης, εκτέλεσης και συντήρησης τζακιών. Η σωστή, ομοιόμορφη και ασφαλής θέρμανση του χώρου σας, είναι ο στόχος μας και την εξασφαλίζουμε με εγγυημένο αποτέλεσμα στις πιο προσιτές τιμές. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και εγγυόμαστε την πλήρη ευχαρίστηση των πελατών μας. Είμαστε η πρώτη επιλογή στις υπηρεσίες καθαρισμού τζακιών αρκεί να μας επιλέξετε και θα το διαπιστώσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

IN TZAKI - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Μαρούσι Αττική 151 24

Η εταιρεία, IN TZAKI, παρέχει όμορφες και ανθεκτικές λύσεις για τον καθαρισμό του τζακιού σας. Βρισκόμαστε πολλά χρόνια στον κλάδο των τεχνικών εργασιών και μαζί με την εξειδίκευση, την εμπειρία αλλά και τη συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού μας, εξασφαλίζουμε την επιτυχή ολοκλήρωση του κάθε έργου. Χαρακτηριζόμαστε για τον σεβασμό που δείχνουμε στον χώρο και τον χρόνο των πελατών μας και για την ευγένεια του χαρακτήρα μας. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε εξατομικευμένες τεχνικές λύσεις και συμβουλές, προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τις προσδοκίες κάθε πελάτη. Περιμένουμε καθημερινά να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας με άμεσες και οικονομικές λύσεις!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΥΔΩΡΤΕΧΝΙΚΗ - ΚΕΜΜΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ - Καθαρισμός Τζακιών

Καθαρισμός Τζακιών - Μαρούσι Αττική 151 24

Ο καθαρισμός των τζακιών σας είναι η άμεση προτεραιότητά μας και εξασφαλίζουμε για τους πελάτες μας εξαιρετικής ποιότητας αποτελέσματα. Ο εξοπλισμός μας συνεχώς ανανεώνεται γιατί φροντίζουμε να παρακολουθούμε τις εξελίξεις στον τομέα μας.Το εξειδικευμένο συνεργείο μας, υποστηρίζεται από ένα δίκτυο έμπειρων συνεργατών με βαθιά τεχνογνωσία. Προσφέρουμε στους πελάτες μας ένα άριστο αποτέλεσμα, καθώς δίνουμε μεγάλη έμφαση στην ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε. Σκοπός μας είναι η παράδοση αποτελεσμάτων που μας αντιπροσωπεύουν ως επαγγελματίες. Επιλέξτε μας για επαγγελματικά αποτελέσματα εργασιών, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ