4 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Καθαρισμός επαγγελματικών χώρων Μαρούσι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες & συνεργεία και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για καθαρισμό


Χρήστος Μαυρομάτης - Καθαρισμοί χώρων

Καθαρισμός επαγγελματικών χώρων - Μαρούσι Αττική 151 24

Η εταιρεία μας, αναλαμβάνει καθαρισμούς επαγγελματικών χώρων για τα γραφεία ή το κτίριο σας. Δραστηριοποιούμαστε για 30 χρόνια στον χώρο της καθαριότητας και της συντήρησης κτιρίων. Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας και να μας εμπιστευθείτε την καθαριότητα και του δικού σας χώρου. Είμαστε πάντα στη διάθεση σας. Ζητήστε προσφορά, δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ναπολέων Μερκούρης - Καθαρισμοί χώρων

Καθαρισμός επαγγελματικών χώρων - Μαρούσι Αττική 151 24

Η καθαριότητα του χώρου σας αποτελεί μια από τις βασικές προτεραιότητες μας. Είμαστε κοντά σας από την αρχή και μέχρι το τέλος της κάθε εργασίας και φροντίζουμε έτσι ώστε να φέρνουμε ένα άριστο αποτέλεσμα στον χώρο σας. Με απόλυτη υπευθυνότητα αλλά και σεβασμό προς τους πελάτες μας, αναλαμβάνουμε από την πιο μικρή μέχρι και την πιο μεγάλη εργασία που χρειάζεστε. Θα χαρούμε πολύ να μας εμπιστευθείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κώστας Μέρκος - Καθαρισμοί χώρων

Καθαρισμός επαγγελματικών χώρων - Μαρούσι Αττική 151 24

Αναλαμβάνουμε με απόλυτη υπευθυνότητα την καθαριότητα του επαγγελματικού αλλά και του οικιακού σας χώρου. Χρησιμοποιώντας προϊόντα αρίστης ποιότητας αλλά και με τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα που χρησιμοποιούμε, φέρνουμε τα ιδανικά αποτελέσματα στον χώρο σας! Μας χαρακτηρίζει η συνέπεια ως προς τους χρόνους παράδοσης καθώς και ο σεβασμός που δείχνουμε στον προσωπικό σας χώρο.Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας και να μας προτιμήσετε για ένα ιδανικό αποτέλεσμα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

3 ΑΑΑ - Καθαρισμοί χώρων

Καθαρισμός επαγγελματικών χώρων - Μαρούσι Αττική 151 24

Η εταιρεία, 3ΑΑΑ, παρέχει υπηρεσίες καθαρισμού επαγγελματικών χώρων και κτιρίων. Προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες επαγγελματικού καθαρισμούς από το 2001 καθώς και υπηρεσίες συντήρησης κτιρίων. Διαθέτουμε άρτια εκπαιδευμένα συνεργεία τα οποία διακρίνονται για την οργάνωση και την τεχνογνωσία, ενώ εγγυώνται, παράλληλα, το άριστο αποτέλεσμα σε κάθε δουλειά που αναλαμβάνουν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Καθαρισμός Επαγγελματικών χώρων Μαρούσι - 4 Επαγγελματίες