4 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Γραφιστική - Graphic Design Μαρούσι

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


Ευάγγελος Κοντίτσης - Γραφιστική - Graphic Design

Γραφιστική - Graphic Design - Μαρούσι Αττική 151 24

Αναλαμβάνω μία ευρεία γκάμα εργασιών γραφιστικής, όπως η δημιουργία λογότυπου, ο σχεδιασμός μακέτας και κάθε είδους δημιουργικού. Βρίσκομαι στον κλάδο της γραφιστικής για πολλά έτη με αποτέλεσμα να μπορώ να αφουγκράζομαι τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη και να μπορώ να του προσφέρω λύσεις, προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις του. Με χαρακτηρίζει η συνέπεια στα χρονοδιαγράμματα και ο σεβασμός απέναντι στον πελατή μου.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

EFI SPANELI CREATIVE DESIGN - Γραφιστική - Graphic Design

Γραφιστική - Graphic Design - Μαρούσι Αττική 151 24

Το δημιουργικό γραφείο EFI SPANELI CREATIVE DESIGN, προσφέρει υπηρεσίες γραφιστικής. Δραστηριοποιούμαστε χρόνια στον κλάδο αυτό με αποτέλεσμα να μπορούμε να προσφέρουμε αισθητικά όμορφα αλλά και τεχνικά κατάλληλα αποτελέσματα, που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Χαρακτηριζόμαστε από τη συνέπεια ως προς τα χρονοδιαγράμματα αλλά και από την υπευθυνότητα απέναντι στον πελάτη μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΠΑΚΑΤΣΑΚΗΣ - Γραφιστική - Graphic Design

Γραφιστική - Graphic Design - Μαρούσι Αττική 151 24

Προσφέρω υπηρεσίες γραφιστικής και σχεδιασμού γραφικών για επαγγελματική χρήση. Δραστηριοποιούμαι για χρόνια στον χώρο της γραφιστικής με αποτέλεσμα να μπορώ να παραδώσω έργα υψηλής ποιότητας και αισθητικής. Παρέχω επιλογές και προσπαθώ να αφουγκραστώ τις απαιτήσεις του εκάστοτε πελάτη. Χαρακτηρίζομαι από την υπευθυνότητα και την ευγένεια, απέναντι στους πελάτες μου.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΑΡΙΑ ΓΟΥΤΟΓΛΟΥ - Γραφιστική - Graphic Design

Γραφιστική - Graphic Design - Μαρούσι Αττική 151 24

Παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις για τις γραφιστικές δημιουργίες και το σχεδιασμό λογότυπου. Σε κοντινή συνεργασία με τον πελάτη, ακούω και αναλύω τις απαιτήσεις του, ώστε να του προσφέρω ακριβώς αυτό που χρειάζεται. Εργάζομαι με συνέπεια απέναντι στα χρονοδιαγράμματα και με υπευθυνότητα προς τον πελάτη παρέχοντας του υψηλής ποιότητας αποτελέσματα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ