3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Φωτογράφοι Μαρούσι

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


Ναταλία Δοκουμετζίδη - Φωτογράφοι

Φωτογράφοι - Μαρούσι Αττική 151 24

Προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις για τις επαγγελματικές φωτογραφίσεις που θέλετε να διεκπεραιώσετε. Ανέκαθεν θυμάμαι τον εαυτό μου να μαγεύεται από τη δυνατότητα της ιδιαίτερης απαθανάτισης, της σύλληψης της ευτυχισμένης στιγμής, ώστε αυτή να μένει αναλλοίωτη στο χρόνο. Από το 2000, αναλαμβάνω φωτογραφίσεις μόδας και πορτρέτων, στα πλαίσια της συνεργασίας μου με αρκετά γνωστά περιοδικά.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κωνσταντίνος Βαλλιανάτος - Φωτογράφοι

Φωτογράφοι - Μαρούσι Αττική 151 24

Η CV Photography, αναλαμβάνει επαγγελματικές φωτογραφίσεις. Ξεκίνησα την επαγγελματική μου σταδιοδρομία το 1997 και από το 2000 ασχολούμαι αποκλειστικά με την καλλιτεχνική φωτογραφία γάμων & βαπτίσεων αλλά και με τη διαφημιστική φωτογραφία. Το συστατικό της επιτυχίας μας, είναι ο ενθουσιασμός, ο συνεχής εμπλουτισμός με νέες γνώσεις και ο στόχος μας να δημιουργούμε όμορφες και μοναδικές αναμνήσεις.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Κοντανάς - Φωτογράφοι

Φωτογράφοι - Μαρούσι Αττική 151 24

Είμαι επαγγελματίας φωτογράφος και ασχολούμαι στον κλάδο της φωτογραφίας για πάνω από 30 χρόνια. Κατά τη διάρκεια αυτών των ετών, έχω συνεργαστεί με μεγάλες εταιρίες. Πάντα με ενδιέφεραν οι πραγματικές στιγμές των ανθρώπων και προσπαθούσα να αποτυπώνω το αυθόρμητο, το μη προσποιητό. Ακολουθώντας το ένστικτό μου συνεχίζω να φωτογραφίζω με το ίδιο πάθος, συνδυάζοντας την εμπειρία του χθες και του σήμερα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Φωτογράφοι Μαρούσι