15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή κλιματιστικού Μαρούσι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για επισκευή ή και τοποθέτηση κλιματιστικού


Δημήτριος Κρητικός - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Μαρούσι Αττική 151 24

Είμαι η λύση στην αναζήτησή σας για άμεσες υπηρεσίες εγκατάστασης και επισκευής κλιματιστικών. Δραστηριοποιούμαι και εξειδικεύομαι στον χώρο της θέρμανσης και του κλιματισμού για πάνω από 10 χρόνια και είμαι ικανός να δώσω άμεσα λύση σε κάθε ανάγκη σας. Είμαι πάντα διαθέσιμος και έτοιμος να σας καλύψω. Άρτια εκπαιδευμένος σε μικρές και μεγάλες εγκαταστάσεις, βάζω ποιότητα στην εργασία μου και υπευθυνότητα στην συμπεριφορά μου. Ο εξοπλισμός μου συνεχώς ανανεώνεται για να μπορεί να αντεπεξέλθει ακόμη και στις πιο δύσκολες επισκευές ή εγκαταστάσεις. Βρίσκομαι σε ετοιμότητα να δώσω άμεσες και εγγυημένες λύσεις στο πρόβλημά σας άμεσα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μάνος Εγγονόπουλος - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Μαρούσι Αττική 151 24

Είμαι η λύση στην αναζήτησή σας για επισκευές και εγκαταστάσεις κλιματιστικών με ιδιαίτερα επιτυχημένα αποτελέσματα. Κατέχω εμπειρία 35 ετών και προσφέρω ένα φάσμα εφαρμογών οικιακής και επαγγελματικής ψύξης. Στη διάρκεια της εργασιακής μου εμπειρίας έχω συντηρήσει, επισκευάσει αλλά και εγκαταστήσει πολλά συστήματα κλιματισμού και οικιακών συσκευών. Δέχομαι όλα τα μοντέλα της αγοράς και χρησιμοποιώ μόνο ποιοτικά ανταλλακτικά για τις εργασίες μου. Επιδιώκω να κερδίζω την εμπιστοσύνη των πελατών μου και να εξασφαλίζω λειτουργικά και αξιόπιστα αποτελέσματα. Είμαι ο επαγγελματίας που αναζητάτε για οικονομικά και αξιόπιστα αποτελέσματα. Επιλέξτε με και δεν θα απογοητευθείτε από το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών μου!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΕΓΓΟΝΟΠΟΥΛΟΣ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Μαρούσι Αττική 151 24

Ονομάζομαι Εμμανουήλ Εγγονόπουλος και είμαι στην διάθεσή σας να αναλάβω όποιο πρόβλημα έχετε με την επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας με συνέπεια και επαγγελματισμό. Με υπευθυνότητα και σεβασμό στις ανάγκες σας, δίνω συμφέρουσες και λειτουργικές λύσεις. Χαρακτηρίζομαι για την πολυετή εμπειρία και την άρτια τεχνογνωσία που διαθέτω. Εγγύηση της ποιότητας της δουλειά μου αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μου. Μοναδικός μου στόχος είναι η ευχαρίστηση των πελατών μου καθώς και αποτελέσματα που αναδεικνύουν την ποιότητα της εργασίας που προσφέρω. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσω άμεσα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Εμμανουήλ Εγγονόπουλος - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Μαρούσι Αττική 151 24

Είμαι έμπειρος ψυκτικός και προσφέρω εδώ και χρόνια ολοκληρωμένες λύσεις για την εγκατάσταση και την επισκευή κλιματιστικών. Δραστηριοποιούμαι και εξειδικεύομαι στον χώρο πολλά χρόνια και δέχομαι όλα τα μοντέλα της αγοράς. Παρακολουθώ τις εξελίξεις και ανανεώνω των εξοπλισμό και τα ανταλλακτικά μου για μην αφήσω κανένα πελάτη δυσαρεστημένο. Χρησιμοποιώ μόνο ποιοτικά ανταλλακτικά και δεσμεύομαι για μία λειτουργική και αποτελεσματική εργασία. Ανταποκρίνομαι καθημερινά στις εργασίες σας και εγγυώμαι την άμεση ικανοποίηση των πελατών μου και την παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων που αντιπροσωπεύουν και την ποιότητα της εργασίας μου. Είμαστε στην διάθεσή σας να αναλάβουμε την εργασία σας άμεσα και οικονομικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

FRESH AIR - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Μαρούσι Αττική 151 24

Στην FRESH AIR ειδικευόμαστε στην επισκευή και εγκατάσταση κλιματιστικού για τους οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους με συνέπεια και υπευθυνότητα στις ανάγκες και τις επιθυμίες του κάθε πελάτη. Διαθέτουμε τεχνογνωσία και εξοπλισμό για να δώσουμε ολοκληρωμένες λύσεις για όλα τα μοντέλα κλιματιστικών. Ενημερωνόμαστε καθημερινά για τις εξελίξεις στον τομέα μας και προτείνουμε συμφέρουσες λύσεις. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος. Με μοναδικό σκοπό την πλήρη ευχαρίστηση των πελατών μας και την ανάπτυξη σχέσεων μακροχρόνιας συνεργασίας, εργαζόμαστε εντατικά προς την σωστή κατεύθυνση για να επιτύχουμε τον στόχο μας. Επιλέξτε μας και σας εγγυόμαστε ότι τα αποτελέσματα θα σας ευχαριστήσουν!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΡΑΤΣΙΑΤΟΣ - ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Μαρούσι Αττική 151 24

Η ομάδα μας διαθέτει έμπειρους και εξειδικευμένους συνεργάτες που θα δώσουν ολοκληρωμένες λύσεις για την επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού είτε αφορά ιδιωτικούς είτε επαγγελματικούς χώρους. Διακρινόμαστε από την εργατικότητα, την συνέπεια και την οργάνωσή μας και διαθέτουμε την γνώση να αντιμετωπίσουμε προβλήματα σε όλα τα μοντέλα κλιματιστικών. Οι πελάτες μας εδώ και χρόνια μας προτιμούν για τις εργασίες τους και εμείς ανταποδίδουμε την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν με τις υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών που προσφέρουμε και με τις ιδιαίτερα οικονομικές μας τιμές. Βρισκόμαστε δίπλα σας ανά πάσα ώρα και στιγμή να σας εξυπηρετήσουμε. Εγγυόμαστε ότι τα αποτελέσματα θα σας ικανοποιήσουν απόλυτα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ALFA COLD - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Μαρούσι Αττική 151 24

Η ομάδα μας διαθέτει ένα μεγάλο αριθμό συνεργατών έτοιμο να αντιμετωπίσει κάθε πρόβλημα που έχετε με την επισκευή και εγκατάσταση κλιματιστικού για τους οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους. Με γνώμονα τον σεβασμό απέναντι στις επιθυμίες και τις ανάγκες σας, διεκπαιρεώνουμε κάθε εργασία δίνοντας συμφέρουσες και λειτουργικές λύσεις. Τα στοιχεία για τα οποία μας προτιμούν οι πελάτες μας είναι η συνέπεια στο χρονοδιάγραμμα, η οργάνωση και η αξιοπιστία μας. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και οικονομικά. Επιλέξτε τις υπηρεσίες μας και δεν θα σας απογοητεύσουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

PSIKTIKOS. COM.GR - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Μαρούσι Αττική 151 24

Η ομάδα μας αναλαμβάνει να δώσει άμεσες λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας καθημερινά και οικονομικά. Έχοντας πολυετή πείρα στον χώρο και εξειδικευμένο προσωπικό με άρτια τεχνογνωσία μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα όλων των μοντέλων και να δώσουμε άμεσα λύσεις. Συνδυάζουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες με προσωπικό που σέβεται τον χώρο και τον χρόνο του πελάτη. Ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις στον τομέα μας και προτείνουμε συμφέρουσες για τον πελάτη λύσεις. Σκοπός μας είναι η πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας με την παράδοση απόλυτα λειτουργικών αποτελεσμάτων που διαθέτουν μεγάλη ανθεκτικότητα στην φθορά του χρόνου. Είμαστε στη διάθεσή σας να λύσουμε το πρόβλημά σας στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΕΡΑΚΗΣ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Μαρούσι Αττική 151 24

Είμαι ο Περάκης Γεώργιος και ειδικεύομαι στην επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού είτε αφορά ιδιωτικούς είτε επαγγελματικούς χώρους. Είμαι επαγγελματίας και διαθέτω εξοπλισμό και υλικά τελευταίας τεχνολογίας και διακρίνομαι από σοβαρότητα, υπευθυνότητα και επαγγελματισμό. Συνεχώς εξελίσσω την ποιότητα της εργασίας που παρέχω και ακολουθώ τις εξελίξεις της τεχνολογίας. Συνδυάζω λειτουργικά αποτελέσματα με σεβασμό στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Σκοπός μου είναι η πλήρη ικανοποίηση των πελατών μου τόσο με τις υπηρεσίες μου όσο και με τις τιμές μου. Περιμένω να δώσω λύσεις άμεσα και οικονομικά για το πρόβλημά σας και να κερδίσω την εμπιστοσύνη σας παραδίδοντάς σας απόλυτα λειτουργικά κλιματιστικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

FRESH AIR - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Μαρούσι Αττική 151 24

Στην FRESH AIR ειδικευόμαστε στην επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας με συνέπεια και υπευθυνότητα στις ανάγκες και τις επιθυμίες του κάθε πελάτη. Διαθέτουμε τεχνογνωσία και εξοπλισμό για να δώσουμε ολοκληρωμένες λύσεις για όλα τα μοντέλα οικιακών ψυγείων. Προμηθευόμαστε ανταλλακτικά εγγυημένης ποιότητας και λειτουργικότητας από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος. Μοναδικός μας στόχο είναι η ικανοποίηση των πελατών μας με επαγγελματικά και λειτουργικά αποτελέσματα. Επιλέξτε μας και σας εγγυόμαστε ότι τα αποτελέσματα θα σας ευχαριστήσουν!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΗΛΕΠ ΑΕ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Μαρούσι Αττική 151 24

Η εταιρεία μας, παρέχει εξειδικευμένες λύσεις στον τομέα της επισκευής και της εγκατάστασης κλιματιστικού άμεσα και αποτελεσματικά. Διακρινόμαστε για την πολυετή εμπειρία μας στον χώρο και τον εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που διαθέτουμε. Συνδυάζουμε υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος και εγγυόμαστε την πλήρη λειτουργικότητα των κλιματιστικών σας. Στοχεύουμε στην ανάπτυξη σχέσεων συνεργασίας με τους πελάτες μας και στην εξέλιξη των υπηρεσιών μας έτσι ώστε να καλύπτουμε τις ανάγκες σας απόλυτα. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε κάθε σας αίτημά άμεσα και να παρέχουμε μακροχρόνια και λειτουργικά αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Μαρούσι Αττική 151 24

Ονομάζομαι Γεώργιος Ιωάννου και δίνω άμεσες και εγγυημένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση κλιματιστικού για τους οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους με άμεσο και αποτελεσματικό τρόπο. Διαθέτω τεχνογνωσία και εγγυημένης ποιότητας εξοπλισμό που μου δίνουν την δυνατότητα να φέρνω εις πέρας κάθε εργασία. Ανεξαρτήτως μοντέλου κλιματιστικού, μπορώ να αναλάβω την εργασία και να την φέρω εις πέρας. Εγγυώμαι τέλεια λειτουργικά αποτελέσματα και στις πιο οικονομικές τιμές. Επιδιώκω να κερδίσω την εμπιστοσύνη των πελατών μου μέσω της ευγένειας του χαρακτήρα μου αλλά και των υπηρεσιών που παρέχω. Περιμένω ανά πάσα στιγμή να ανταποκριθώ στο αίτημά σας και να χαρίσω στο κλιματιστικό σας υψηλού επιπέδου λειτουργικότητα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΓΑΛΑΣ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Μαρούσι Αττική 151 24

Είμαι ο Σιγάλας Δημήτρης και ειδικεύομαι στην επισκευή και εγκατάσταση κλιματιστικού για τους οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους άμεσα και οικονομικά. Το υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας μου και η εγγυημένη ποιότητα των ανταλλακτικών που χρησιμοποιώ, δίνουν τέλεια λειτουργικά αποτελέσματα που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Εκπαιδεύομαι καθημερινά στις εξελίξεις στον τομέα μου και αυτό μου δίνει την δυνατότητα να παρέχω άμεσες και εξατομικευμένες λύσεις στις βλάβες του κλιματιστικού σας. Στόχος μου είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μου και η ανάπτυξη σχέσεων μακροχρόνιας συνεργασίας. Είμαι στην διάθεσή σας να δώσω με υπευθυνότητα και συνέπεια λειτουργικές και οικονομικές λύσεις!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΥ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Μαρούσι Αττική 151 24

Είμαι ο Γιώργος Νίκου και δίνω οριστικές λύσεις στην συντήρηση και μελέτη έως την επισκευή και εγκατάσταση των μονάδων κλιματισμού σας με εντυπωσιακής λειτουργικότητας αποτελέσματα. Εξειδικευμένος σε εφαρμογές ψύξης και κλιματισμού με μεγάλη εμπειρία στο χώρο σε επίπεδο μελέτης και επισκευής κλιματιστικών εγκαταστάσεων. Εξυπηρετώ τις περιοχές στην Αθήνα, με ζήτηση για λύσεις στον κλιματισμό ιδιωτικών και επαγγελματικών χώρων. Στόχος μου η βελτιστοποίηση και η καλύτερη εφαρμογή της εμπειρίας μου στον κλιματισμό του χώρου σας. Μαζί με το έμπειρο συνεργείο μου από άρτια καταρτισμένους τεχνικούς κλιματισμού θα φέρουμε εις πέρας κάθε σας εργασία. Προτιμήστε μας για εγγυημένες υπηρεσίες υψηλής τεχνικής υποστήριξης

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΛΑΖΑΡΗΣ Α. ΡΟΥΣΣΟΣ Α. Ο.Ε. - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Μαρούσι Αττική 151 24

Η εταιρεία μας ειδικεύεται στην επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμείτε. Καθημερινά το έμπειρο προσωπικό μας αναλαμβάνει να δώσει ολοκληρωμένες και οικονομικές λύσεις πάντα με υπευθυνότητα και σεβασμό στις ανάγκες σας. Ενημερωνόμαστε συνεχώς για τις εξελίξεις στον τομέα μας και επιδιώκουμε να εφαρμόζουμε νέες τακτικές στην εργασία μας για να παραδίδουμε αποτελέσματα υψηλής ποιότητας. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και εγγυόμαστε ότι τα αποτελέσματα θα ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας. Είμαστε δίπλα σας με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και υλικά εγγυημένης ποιότητας να δώσουμε ολοκληρωμένες λύσεις. Συνδυάζουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με ασυναγώνιστες τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Επισκευή κλιματιστικού Μαρούσι - 15 ειδικοί στα κλιματιστικά