3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Διατροφολόγοι Μαρούσι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Επαγγελματίες Διαιτολόγοι και Διατροφολόγοι


Αναστασία Δουλγέρη - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Μαρούσι Αττική 151 24

Ως κλινική διαιτολόγος και MSc διατροφής αθλητών, απόφοιτη του Χαροκοπείου πανεπιστημίου Αθηνών, μπορώ να επιλύσω πολλά διατροφικά σας προβλήματα, άμεσα. Η εμπειρία μου μου έχει δείξει πως φτιάχνοντας ένα πρόγραμμα που προσαρμόζεται στις ειδικές ανάγκες του καθενός, πάντα έχουμε τα ιδανικά αποτελέσματα. Τα στοιχεία που με χαρακτηρίζουν σε κάθε εργασία που αναλαμβάνω να φέρω εις πέρας είναι ο επαγγελματισμός μου, η συνέπεια απέναντι στα προσυμφωνηθέντα, αλλά και η εξατομικευμένη εξυπηρέτηση σε κάθε πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Βαρβάρα Γραπατσά - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Μαρούσι Αττική 151 24

Είμαι έμπειρη διατροφολόγος και στόχος μας είναι η παροχή υπηρεσιών που θα σας κάνουν ευτυχισμένους και υγιείς.Αναλαμβάνω περιστατικά για : αύξηση βάρους , μείωση σωματικούς λίπους , παθήσεις , εγκυμονούσες / θηλάζουσες , αθλητές, παιδική διατροφή. Παρέχω υπηρεσίες λιπομέτρησης και εξατομικευμένες διατροφικές προτάσεις, ανάλογες των αναγκών και των προτιμήσεων του καθενός. Όλες μου οι προτάσεις στηρίζονται στις δικές σας ανάγκες και προτιμήσεις, ενώ οι τιμές μου είναι προσιτές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μαρία Κουφάκη - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Μαρούσι Αττική 151 24

Το διαιτολογικό γραφείο Dietmet παρέχει διατροφικά προγράμματα με την χρήση συμβουλευτικής ψυχολογίας σε υγιή άτομα και σε άτομα με κλινικές παθήσεις. Επίσης παρέχονται ανθρωπομετρικές μετρήσεις ( λιπομέτρηση και μέτρηση βασικού μεταβολισμού ) με σκοπό την επίτευξη του διατροφικού στόχου του ατόμου. Διατροφική συμβουλευτική θεραπεία παχυσαρκίας, υπερφαγίας, διατροφική θεραπεία κλινικών παθήσεων, διατροφή σε εγκυμοσύνη - θηλασμό και εκμάθηση της ισορροπημένης διατροφής. Επιλέξτε μας όποιο και αν είναι το πρόβλημα, που αντιμετωπίζετε, για σίγουρα και μόνιμα αποτελέσματα και ευεξία, σε προσιτές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Διαιτολόγος Μαρούσι - 3 +1 επαγγελματίες διατροφολόγοι