15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Διατροφολόγοι Μαρούσι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Επαγγελματίες Διαιτολόγοι και Διατροφολόγοι


Μαρία Κουφάκη - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Μαρούσι Αττική 151 24

Το διαιτολογικό γραφείο Dietmet παρέχει διατροφικά προγράμματα με την χρήση συμβουλευτικής ψυχολογίας σε υγιή άτομα και σε άτομα με κλινικές παθήσεις. Επίσης παρέχονται ανθρωπομετρικές μετρήσεις ( λιπομέτρηση και μέτρηση βασικού μεταβολισμού ) με σκοπό την επίτευξη του διατροφικού στόχου του ατόμου. Διατροφική συμβουλευτική θεραπεία παχυσαρκίας, υπερφαγίας, διατροφική θεραπεία κλινικών παθήσεων, διατροφή σε εγκυμοσύνη - θηλασμό και εκμάθηση της ισορροπημένης διατροφής. Επίκεντρό των δραστηριοτήτων μου είναι η ικανοποίησή των πελατών μου και η παροχή εξατομικευμένων λύσεων και μόνιμων αποτελεσμάτων. Επιλέξτε μας όποιο και αν είναι το πρόβλημα, που αντιμετωπίζετε, για σίγουρα και μόνιμα αποτελέσματα και ευεξία, σε προσιτές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΜΟΡΤΟΓΛΟΥ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Μαρούσι Αττική 151 24

Είμαι η λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με το βάρος σας και εγγυώμαι ότι θα σταθώ δίπλα σας οποιαδήποτε στιγμή το επιλέξετε σε όλη την διαδικασία και μαζί θα βελτιώσουμε την καθημερινότητά σας στο έπακρο. Συμβαδίζοντας με τις εξελίξεις στον κλάδο μου και έχοντας μεγάλη αγάπη και εξειδικευμένες γνώσεις μπορώ να εγγυηθώ ένα άριστο αποτέλεσμα. Πρωταρχικός στόχος μου, είναι η υψηλού επιπέδου ποιότητα παροχής υπηρεσιών και γι’ αυτό μετά την ολοκλήρωση του κάθε προγράμματος ζητώ την αξιολόγηση σας. Σέβομαι τις ανάγκες του πελάτη μου και δημιουργώ ένα πρόγραμμα διατροφής προσαρμοσμένο στην καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις του. Περιμένω να δώσω λύσεις στο πρόβλημά σας με εγγυημένα και μακροχρόνια αποτελέσματα. Οι τιμές μου συμβαδίζουν με τις δυσκολίες της εποχής!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΝΕΛΛΟΥ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Μαρούσι Αττική 151 24

Είμαι έμπειρη διατροφολόγος και διαθέτω στο ενεργητικό μου πολλούς ευχαριστημένους πελάτες με εντυπωσιακές αλλαγές στον τρόπο ζωής τους. Έχω πολλά χρόνια εμπειρίας στον κλάδο και παρέχω υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Ο σεβασμός προς τους πελάτες μου και η εγγύηση εργασίας, που παρέχω είναι κάποιοι από τους λόγους που έχω σταθερή πορεία στον χώρο και σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μου. Σκοπός μου είναι να παρέχω τα επιθυμητά για εσάς αποτελέσματα χωρίς υπερβολές . Οι γνώσεις και η ευγένειά μου αποτελούν τα στοιχεία για τα οποία με επιλέγουν οι πελάτες μου. Εγγυώμαι την βελτίωση της καθημερινότητά σας και την ενίσχυση της αυτοπεποίθησή σας. Εμπιστευθείτε με για προγράμματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας. Βρίσκομαι ανά πάσα στιγμή στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσω!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αναστασία Δουλγέρη - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Μαρούσι Αττική 151 24

Ως κλινική διαιτολόγος και MSc διατροφής αθλητών, απόφοιτη του Χαροκοπείου πανεπιστημίου Αθηνών, μπορώ να επιλύσω πολλά διατροφικά σας προβλήματα, άμεσα. Η εμπειρία μου μου έχει δείξει πως φτιάχνοντας ένα πρόγραμμα που προσαρμόζεται στις ειδικές ανάγκες του καθενός, πάντα έχουμε τα ιδανικά αποτελέσματα. Τα στοιχεία που με χαρακτηρίζουν σε κάθε εργασία που αναλαμβάνω να φέρω εις πέρας είναι ο επαγγελματισμός μου, η συνέπεια απέναντι στα προσυμφωνηθέντα, αλλά και η εξατομικευμένη εξυπηρέτηση σε κάθε πελάτη. Όλα τα παραπάνω με διαφοροποιούν από τους ανταγωνιστές μου και με καθιστούν την ιδανική λύση για το πρόβλημα που σας απασχολεί. Προτιμήστε με και βγείτε κερδισμένοι!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΛΕΞΙΑ ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΥ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Μαρούσι Αττική 151 24

Παρέχω ολοκληρωμένα προγράμματα διατροφής, θέτοντας ως προτεραιότητα τις ανάγκες σας και με μοναδικό στόχο να βελτιώσω την ποιότητα της καθημερινότητά σας. Διαθέτω πολλά χρόνια πείρας στον τομέα μου και φροντίζω να ενημερώνομαι για να είμαι βέβαιη ότι παρέχω υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Οι γνώσεις μου, η αγάπη μου για το επάγγελμά μου, όπως και η υπευθυνότητα μου απέναντι στον πελάτη είναι κάποια από τα στοιχεία που συνεχίζουν να με κρατούν πολύ ψηλά στις προτιμήσεις. Η ευγένεια του χαρακτήρα μου και ο σεβασμός που δείχνω απέναντι στον πελάτη που αναλαμβάνω αποτελούν τα ανταγωνιστικά μου πλεονεκτήματα. Περιμένω να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας με άμεση εξυπηρέτηση και οικονομικές τιμές. Επιλέξτε με και δεν θα σας απογοητεύσω!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΑΛΛΙΡΗ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Μαρούσι Αττική 151 24

Το γραφείο μας δίνει οριστικές λύσεις στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με την διατροφή σας και εγγυάται ότι θα σας παρέχει μόνιμα αποτελέσματα μέσα από εξατομικευμένα προγράμματα. Ειδικευόμαστε στον χώρο της διαιτολογίας και διατροφολογίας για πολλά χρόνια και η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες, έτοιμους να σας αναλάβουν. Οι πελάτες μας, μας εμπιστεύονται λόγω της άμεσης και άψογης επαγγελματικής εξυπηρέτησης και των μακροχρόνιων αποτελεσμάτων που προσφέρουμε για την ζωή τους. Σκοπός μας είναι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των πελατών μας σχεδιάζοντας ολοκληρωμένα προγράμματα που θα είναι προσαρμοσμένα στην καθημερινότητα των πελατών μας. Είμαστε στη διάθεση σας και να είστε σίγουροι ότι θα εντυπωσιαστείτε από τα αποτελέσματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΦΡΟΝΤΙ -ΖΩ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Μαρούσι Αττική 151 24

Το κέντρο μας ασχολείται χρόνια με τον τομέα της διαιτολογίας και της διατροφολογίας με εξαιρετικά αποτελέσματα. Διαθέτουμε εξειδικευμένους συνεργάτες που φροντίζουν με τον καλύτερο τρόπο κάθε πελάτη. Είμαστε ένα αξιόπιστο κέντρο, το οποία δεσμεύεται να παρέχει μόνο τα καλύτερα προγράμματα, για όλους τους τύπους χώρων, βάσει των ιδιαίτερων αναγκών σας. Ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις στον τομέα μας για να είμαστε βέβαιοι ότι παρέχουμε τα επιθυμητά για τους πελάτες μας αποτελέσματα. Όλες μας οι υπηρεσίες μας στηρίζονται στην προσοχή και την επίβλεψη της βελτίωσης του πελάτη και πραγματοποιούνται σύμφωνα με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε πελάτη. Είμαστε έτοιμοι καθημερινά να φέρουμε εγγυημένες λύσεις στο πρόβλημά σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Βαρβάρα Γραπατσά - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Μαρούσι Αττική 151 24

Είμαι έμπειρη διατροφολόγος και στόχος μας είναι η παροχή υπηρεσιών που θα σας κάνουν ευτυχισμένους και υγιείς.Αναλαμβάνω περιστατικά για : αύξηση βάρους , μείωση σωματικούς λίπους , παθήσεις , εγκυμονούσες / θηλάζουσες , αθλητές, παιδική διατροφή. Παρέχω υπηρεσίες λιπομέτρησης και εξατομικευμένες διατροφικές προτάσεις, ανάλογες των αναγκών και των προτιμήσεων του καθενός. Όλες μου οι προτάσεις στηρίζονται στις δικές σας ανάγκες και προτιμήσεις, ενώ οι τιμές μου είναι προσιτές! Προσφέρω υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, που διακρίνονται από ασφάλεια και μόνιμα αποτελέσματα και σέβομαι πάντα τις ανάγκες των πελατών μου!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΩΣΤΑΡΑ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Μαρούσι Αττική 151 24

Είμαι σε θεση να αναλάβω κάθε περίπτωση παρέχοντας καθοδήγηση διατροφικής συμπεριφοράς αλλά και πολλές άλλες υπηρεσίες με σκοπό την απώλεια βάρους. Συνδυάζω πολυετή εμπειρία με εξειδικευμένες γνώσεις και φροντίζω να ενημερώνομαι πάντα για τις εξελίξεις στον τομέα μου για να είμαι βέβαιος ότι παρέχω τις καλύτερες ποιοτικά λύσεις στους πελάτες μου. Σκοπός μου είναι η ανάπτυξη σχέσεων αμοιβαίας εκτίμησης με τους πελάτες μου και η βελτίωση της καθημερινότητάς τους. Προτιμήστε τις υπηρεσίες μου και είμαι βέβαιος ότι θα εντυπωσιαστείτε από το αποτέλεσμα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΙΛΒΙΑ ΑΝΑΪΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Μαρούσι Αττική 151 24

Είμαι έμπειρη επαγγελματίας διατροφολόγος και είμαι σε θέση να αναλάβω κάθε περίπτωση παρέχοντας καθοδήγηση διατροφικής συμπεριφοράς αλλά και πολλές άλλες υπηρεσίες με σκοπό την απώλεια βάρους. Συνδυάζω πολυετή εμπειρία με εξειδικευμένες γνώσεις και φροντίζω να ενημερώνομαι πάντα για τις εξελίξεις στον τομέα μου για να είμαι βέβαιος ότι παρέχω τις καλύτερες ποιοτικά λύσεις στους πελάτες μου. Σκοπός μου είναι η ανάπτυξη σχέσεων αμοιβαίας εκτίμησης με τους πελάτες μου και η βελτίωση της καθημερινότητάς τους. Προτιμήστε τις υπηρεσίες μου και είμαι βεβαία ότι θα εντυπωσιαστείτε από το αποτέλεσμα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΧΡΥΣΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ & ΣΙΑ ΕΕ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Μαρούσι Αττική 151 24

Το έμπειρο προσωπικό μας αναλαμβάνει λιπομέτρηση και κλινική διαιτολογία και παρέχει εξειδικευμένες λύσεις με σκοπό να ευχαριστήσει τους πελάτες του και να τους παρέχει τα επιθυμητά για εκείνους αποτελέσματα. Η Παχυσαρκία είναι πάθηση που εκτός του ότι συντομεύει την ζωή καταστρέφει και την ποιότητα της. Το κλειδί της επιτυχίας στην απώλεια του βάρους και κυρίως στη διατήρησή αυτής, είναι η εστίαση στην αλλαγή των διατροφικών συνηθειών. Σκοπός μας είναι να ευχαριστήσουμε τους πελάτες μας και να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής τους. Είμαστε η λύση στην αναζήτησή σας και αρκεί μία επίσκεψη για να μας εμπιστευθείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Μαρούσι Αττική 151 24

Στο γραφείο μου αναλαμβάνω εδώ και χρόνια να δώσω λύσεις σε προγράμματα διατροφής άμεσα και υπεύθυνα. Τα προγράμματα διατροφικής αγωγής και υποστήριξης που εφαρμόζονται απευθύνονται σε όλες τις ηλικιακές ομάδες και αφορούν φυσιολογικές και παθολογικές καταστάσεις, με ιδιαίτερη εξειδίκευση σε: Μείωση και πρόσληψη βάρους, Εγκυμοσύνη/Θηλασμός (προσαρμοσμένα προγράμματα για τη σωστή ανάπτυξη του εμβρύου και την πλήρη διατροφική υποστήριξη της μητέρας, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και της λοχείας) και Διατροφή Αθλητών (προαγωνιστική και αγωνιστική περίοδος, αύξηση μυϊκής μάζας). Στόχος μου, είναι η άμεση επίτευξη ρεαλιστικών στόχων, μέσα από μια εποικοδομητική και ευχάριστη συνεργασία. Είμαι έτοιμη να σας εξυπηρετήσω με συνέπεια και σεβασμό στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΟΦΙΑ ΣΑΚΛΑ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Μαρούσι Αττική 151 24

Είμαι έμπειρη επαγγελματίας διατροφολόγος και όλα τα διατροφικά προγράμματα που ακολουθούνται είναι επιστημονικά αποδεκτά, δημιουργούνται με βάση τις διεθνείς κατευθυντήριες οδηγίες και εξατομικεύονται ανάλογα με την ηλικία (παιδιά, έφηβοι και ηλικιωμένοι), τις ανάγκες (απώλεια - πρόσληψη βάρους, εγκυμοσύνη, θηλασμός), αλλά και τις ιδιαίτερες καθημερινές απαιτήσεις. Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται σε άτομα που αντιμετωπίζουν ποικίλες παθολογικές καταστάσεις, όπως ο διαβήτης, οι δυσλιπιδαιμίες, η παχυσαρκία, η οστεοπόρωση. Μοναδικός μου στόχος είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών σε θέματα διατροφής με σκοπό την υιοθέτηση ενός συνολικά πιο υγιεινού τρόπου ζωής, επιφέροντας με αυτό τον τρόπο βελτίωση της ποιότητας ζωής. Εμπιστευθείτε με και δεν θα το μετανιώσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΙΚΥ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Μαρούσι Αττική 151 24

Το διαιτολογικό μας γραφείο είναι εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα αξιολόγησης του οργανισμού, μπορεί να προσεγγίσει απόλυτα τις ανάγκες του ενδιαφερόμενου. Σεβόμενοι λοιπόν πάντα τις προτιμήσεις και ανάγκες του κάθε ατόμου, η εξατομικευμένη προσέγγιση της απώλειας βάρους και η κάλυψη διατροφικών αναγκών αποτελούν εύκολες και αποτελεσματικές διαδικασίες, χωρίς στέρηση. Σκοπός μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας και η βελτίωση της ποιότητας της καθημερινότητάς τους. Επιλέξτε μας για ευεξία και βελτίωση της ζωής σας, με εξατομικευμένες υπηρεσίες, ανάλογα με τις ανάγκες σας σε προσιτές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ - Διαιτολόγος

Διατροφολόγοι - Μαρούσι Αττική 151 24

Η διαιτολόγος μας προτείνει διαιτολόγιο εξατομικευμένο, εύκολο στην εφαρμογή, με βάση τις διατροφικές συνήθειες και προτιμήσεις του κάθε ατόμου. Όλα αυτά γίνονται μετά από τη συμπλήρωση συγκεκριμένου ερωτηματολογίου, έλεγχο ιατρικών εξετάσεων και βάσει ειδικών μετρήσεων. Ως πρωταρχικό στόχο τον καθορισμό των πραγματικών διατροφικών αναγκών του κάθε ατόμου, ανάλογα με τα ανθρωπομετρικά του χαρακτηριστικά, την κατάσταση της υγείας του, την κληρονομικότητα, την προσωπικότητά του, τη φυσική δραστηριότητα, τον τρόπο ζωής (ωράριο, ύπνος, στρες, τόπος διαμονής και είδος εργασίας), το βασικό του μεταβολισμό, τις κλιματολογικές συνθήκες. Βρίσκεται στην διάθεσή σας για ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα με επιτυχημένα αποτελέσματα. Η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να την επιλέξετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Διαιτολόγος Μαρούσι - 15 +1 επαγγελματίες διατροφολόγοι