15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Βιολογικός Καθαρισμός Μαρούσι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι διαθέσιμοι επαγγελματίες για Βιολογικό Καθαρισμό


Χρήστος Μαυρομάτης - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Μαρούσι Αττική 151 24

Με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στους βιολογικούς καθαρισμούς η εταιρία μας, αναλαμβάνει την πραγματοποίηση των εργασιών σας για τον χώρο της οικίας, αλλά και της επιχείρησης σας. Αναλαμβάνουμε μια μεγάλη γκάμα εργασιών με σκοπό την απόλυτη ικανοποίηση σας.Με πολύχρονη εμπειρία, άριστη ποιότητα δουλειάς αλλά και ανταγωνιστικές τιμές, παραμένουμε στις πρώτες προτιμήσεις των πελατών μας. Τα υλικά μας είναι ποιοτικά, οικολογικά και φιλικά προς το περιβάλλον, ενώ ο εξοπλισμός μας σύγχρονος. Προτιμήστε μας για υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, στις πιο συμφέρουσες τιμές και επωφεληθείτε από την αξιοπιστία, την ποιότητα και τον επαγγελματισμό που διακρίνει κάθε μας εργασία!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κώστας Μέρκος - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Μαρούσι Αττική 151 24

Αναλαμβάνουμε βιολογικούς καθαρισμούς του επαγγελματικού αλλά και του οικιακού σας χώρου.Η ομάδα μου αποτελείται από επαγγελματίες που προτεραιότητα τους είναι η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Με εντιμότητα, σεβασμό και υπευθυνότητα ως προς τους πελάτες μας αναλαμβάνουμε την επιτυχή ολοκλήρωση από την πιο μικρή μέχρι και την πιο μεγάλη εργασία. Τα στοιχεία που μας έχουν διατηρήσει υψηλά στις προτιμήσεις των πελατών μας είναι η ποιοτική εργασία, οι οικονομικές τιμές και η εγγύηση που παρέχουμε σε κάθε εργασία. Χρησιμοποιώντας προϊόντα αρίστης ποιότητας αλλά και με τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα που χρησιμοποιούμε, φέρνουμε τα ιδανικά αποτελέσματα για τα αντικείμενα του χώρου σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Homeclean.gr - - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Μαρούσι Αττική 151 24

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στον χώρο των βιολογικών καθαρισμών. Απευθυνόμαστε σε οικιακούς πελάτες, σε γραφεία και επαγγελματικούς χώρους (ξενώνες, ξενοδοχεία, παιδικούς σταθμούς κ.α.). Στόχος μας είναι να σας εξυπηρετήσουμε όποτε το χρειάζεστε και να δώσουμε έναν αέρα φρεσκάδας και απόλυτης καθαριότητας στον χώρο σας. Με συνέπεια σε αυτό που κάνουμε, σεβασμό προς την περιουσία σας και μεθοδικότητα βελτιώνουμε συνεχώς την ποιότητα των υπηρεσιών μας, με αδιάκοπη έρευνα και εκπαίδευση σε όλα τα νέα μηχανήματα και τις νέες τεχνικές καθαρισμού, για να είστε 100% ικανοποιημένοι.Θα χαρούμε πολύ να μας προτιμήσετε, είμαστε πάντα στη διάθεση σας, η άμεση εξυπηρέτηση σας είναι η δική μας προτεραιότητα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΩΣΤΑΣ ΜΕΡΚΟΣ - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Μαρούσι Αττική 151 24

Μαζί με το εξειδικευμένο και άρτια εκπαιδευμένο μου προσωπικό αναλαμβάνω την ολοκλήρωση εργασιών, που σχετίζονται με τον βιολογικό καθαρισμό του προσωπικού ή και επαγγελματικού σας χώρου. Τις περισσότερες φορές θεωρούμε ότι ένα απλό κάλυμμα στο σαλόνι, μας προστατεύει από την σκόνη, τα ακάρεα αλλά και από πολλούς ιογενείς οργανισμούς και εμποδίζει την διείσδυση αυτών των μικροοργανισμών στο σαλόνι μας. Κάτι τέτοιο όμως δεν αρκεί. Ο απόλυτος και πιο οικολογικός καθαρισμός είναι ο βιολογικός! Ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα η τεχνογνωσία, η εμπειρία στον κλάδο και η χρήση ποιοτικών υλικών και κατάλληλου εξοπλισμού, για την κάθε περίπτωση! Είμαστε η λύση στον βιολογικό καθαρισμό, εμπιστευτείτε μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

HEALTHY HOME - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Μαρούσι Αττική 151 24

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών βιολογικού καθαρισμού, καλύπτοντας τις ανάγκες σας. Μπορούμε να καθαρίσουμε επαγγελματικά τα στρώματά σας, τα χαλιά σας και τα έπιπλα του σαλονιού σας. Στόχος μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, με άριστα αποτελέσματα, σε πολύ προσιτές τιμές, για κάθε νοικοκυριό. Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα καθαρισμού που χρησιμοποιούμε, είναι βραβευμένα, πιστοποιημένα οικολογικά καθαριστικά απόλυτα φυσικά χωρίς χημικά ή άλλα τοξικά, ασφαλή για το σπίτι σας, την οικογένειά σας και το περιβάλλον. Προτιμήστε μας για υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, σε συμφέρουσες τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ATHCLEAN ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Μαρούσι Αττική 151 24

Το ταπητοκαθαριστήριο μας προσφέρει ποιοτικές λύσεις για το πρόβλημα του καθαρισμού και της φύλαξης των χαλιών σας. Δραστηριοποιούμαστε για χρόνια στον εν λόγω χώρο και μπορούμε να αφουγκραστούμε τις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών μας. Φροντίζουμε να χρησιμοποιούμε ποιοτικά υλικά για την σωστή διεκπεραίωση των εργασιών μας. Διαθέτουμε έμπειρη ομάδα, έτοιμη να σας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Επίκεντρό μας είναι ο πελάτης και στόχος μας η απόλυτη ικανοποίησή του, μέσα από την παροχή άκρως επαγγελματικών λύσεων, που ξεπερνούν τις προσδοκίες του.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

BRILLIANT SERVICES - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Μαρούσι Αττική 151 24

Η εταιρεία μας προσφέρει υπηρεσίες βιολογικού καθαρισμού όλων των κτιρίων, οικιακών και επαγγελματικών. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των καθαρισμών και διαθέτουμε έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, καθώς και υπερσύγχρονο στόλο από αυτοκίνητα και μηχανήματα καθαριότητας. Σε συνδυασμό με χρήση οικολογικών υλικών, διασφαλίζουμε πώς θα έχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε, με εγγύηση ποιότητας. Χαρακτηριζόμαστε από αξιοπιστία, ευγένεια και επαγγελματική εργασία. Ζητήστε προσφορά, δωρεάν, για την εργασία βιολογικού καθαρισμού, που επιθυμείτε να εκτελέσουμε στο χώρο σας και επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, που προσφέρουμε, συνδυασμένες πάντα με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ART CLEAN - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Μαρούσι Αττική 151 24

Με μακροχρόνια πορεία στον κλάδο του βιολογικού καθαρισμού, η εταιρεία μας αναλαμβάνει για λογαριασμό σας, τις εργασίες που επιθυμείτε και σχετίζονται με τον καθαρισμό του χαλιού σας. Προσφέροντας επαγγελματικές υπηρεσίες βιολογικού καθαρισμού υψηλής ποιότητας και, σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικές τιμές, έχουμε ήδη καταφέρει να κερδίσουμε σταθερούς πελάτες. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι φιλικά προς το περιβάλλον και καθαρίζουν σε βάθος. Επίκεντρό μας είναι ο πελάτης μας και κύριο μέλημά μας, η παροχή υπηρεσιών ανώτερης ποιότητας, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας. Προτιμήστε μας για υπηρεσίες εγγυημένης ποιότητας, σε τιμές που συμφέρουν!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ELBA CLEANING - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Μαρούσι Αττική 151 24

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει βιολογικούς καθαρισμούς, με μεγάλη επιτυχία, τα τελευταία χρόνια και έχει αναπτύξει ένα άκρως πιστό και ικανοποιημένο από τις υπηρεσίες της πελατολόγιο. Το έμπειρο και άρτια εξειδικευμένο προσωπικό μας δεν χρησιμοποιεί χημικά απορρυπαντικά και άλλες επιβλαβείς για τον ανθρώπινο οργανισμό ουσίες, αλλά προϊόντα απόλυτα φιλικά προς το περιβάλλον, που δεν προκαλούν αλλεργίες ή άλλου είδους παθήσεις. Ξεχωρίζουμε για την σχολαστική δουλειά μας, ώστε να απολαμβάνετε ένα καθαρό και υγιεινό περιβάλλον. Επιλέξτε μας για εργασίες, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας, σε τιμές που συμφέρουν!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΙΑΝΑ- ΛΑΖΑΡΟΣ ΗΛΙΑΣ - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Μαρούσι Αττική 151 24

Το ταπητοκαθαριστήριο μας αναλαμβάνει την ολοκλήρωση εργασιών που σχετίζονται με τον βιολογικό καθαρισμό των χαλιών σας. Το έμπειρο και άρτια εξειδικευμένο προσωπικό μας χρησιμοποιεί προϊόντα απόλυτα φιλικά προς το περιβάλλον, που δεν προκαλούν αλλεργίες ή άλλου είδους παθήσεις. Δραστηριοποιούμαστε για πολλά χρόνια στον χώρο των βιολογικών καθαρισμών και διαθέτουμε ομάδα καταξιωμένων επαγγελματιών, που θα αναλάβει άμεσα την εργασία σας, προσφέροντάς αποτελέσματα που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας. Έχοντας την κατάλληλη τεχνογνωσία, ξέρουμε να κάνουμε την κατάλληλη εργασία προκειμένου να απαλλαγείτε από οποιαδήποτε ενοχλητική παρουσία και μικροοργανισμό, μπορεί να έχετε στα χαλιά σας. Προτιμήστε μας για αποτελέσματα εγγυημένης ποιότητας, σε προσιτές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

CARPET SHINE - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Μαρούσι Αττική 151 24

Το ταπητοκαθαριστήριο μας αναλαμβάνει υπηρεσίες βιολογικού καθαρισμού των χαλιών σας, άμεσα και με αποτελεσματικότητα. Η ομάδα μου αποτελείται από άρτια εκπαιδευμένους επαγγελματίες που προτεραιότητα τους είναι η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας και η παροχή αποτελεσμάτων ανώτερης ποιότητας. Χαρακτηριζόμαστε από αμεσότητα, αξιοπιστία και ευγένεια. Ολοκληρώνουμε τις εργασίες μας εντός χρονοδιαγράμματος και σεβόμαστε τις προτιμήσεις σας, αλλά και την διαφορετικότητα της κάθε περίπτωσης! Επιλέξτε μας και παραλάβετε καθαρά χαλιά, απαλλαγμένα από λεκέδες και δυσάρεστες μυρωδιές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΙΜΩΝΕΤΑΤΟΣ - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Μαρούσι Αττική 151 24

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στον βιολογικό καθαρισμό στρωμάτων, μαξιλαριών, σαλονιών, χαλιών και μοκετών προσφέροντας άριστη ποιότητα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.Χρησιμοποιούμε μηχανολογικό εξοπλισμό νέας τεχνολογίας. Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα καθαρισμού που χρησιμοποιούμε, είναι βραβευμένα, πιστοποιημένα οικολογικά καθαριστικά απόλυτα φυσικά χωρίς χημικά ή άλλα τοξικά, ασφαλή για το σπίτι σας, την οικογένειά σας και το περιβάλλον. Χαρακτηριζόμαστε από ευγένεια, λειτουργούμε εντός χρονοδιαγράμματος και σεβόμαστε τις προτιμήσεις των πελατών μας και τις ανάγκες του χώρου τους. Προτιμήστε μας για επαγγελματικές υπηρεσίες, σε φιλικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

MERKURI NAPOLON - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Μαρούσι Αττική 151 24

Το συνεργείο καθαρισμού μας αναλαμβάνει τον βιολογικό καθαρισμό των χώρων σας, άμεσα και οικονομικά. Στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων μας είναι ο πελάτης μας και όλες οι εργασίες μας ολοκληρώνονται σεβόμενοι τις ανάγκες και τις προτιμήσεις τους. Έχοντας πολύχρονη εμπειρία ξέρουμε να κάνουμε την κατάλληλη εργασία προκειμένου να απαλλαγείτε από οποιαδήποτε ενοχλητική παρουσία και μικροοργανισμό, μπορεί να έχετε στο χώρο, στα στρώματά σας ή στα χαλιά σας. Επίκεντρό μας είναι ο πελάτης μας και κύριο μέλημά μας, η παροχή υπηρεσιών ανώτερης ποιότητας, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας. Προτιμήστε μας για βιολογικούς καθαρισμούς ανώτερης ποιότητας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

STELNIC ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Μαρούσι Αττική 151 24

Η εταιρεία, STELNIC, αναλαμβάνει βιολογικούς καθαρισμούς οικιακών και επαγγελματικών χώρων. Το έμπειρο και άρτια εξειδικευμένο προσωπικό μας δεν χρησιμοποιεί χημικά απορρυπαντικά και άλλες επιβλαβείς για τον ανθρώπινο οργανισμό ουσίες, αλλά προϊόντα απόλυτα φιλικά προς το περιβάλλον, που δεν προκαλούν αλλεργίες ή άλλου είδους παθήσεις. Όλοι μας οι καθαρισμοί γίνονται με ποιοτικά και αξιόπιστα υλικά, σε σύγχρονο εξοπλισμό και από εξειδικευμένο προσωπικό.Φροντίζουμε τη κάθε λεπτομέρεια και σας παραδίδουμε εργασίες, που χαρακτηρίζονται από απόλυτη ασφάλεια και προσοχή. Διακρινόμαστε για την ποιότητα, την υπευθυνότητα και τις προσιτές τιμές!Εμπιστευτείτε σε μας την καθαριότητα του χώρου σας και το σίγουρο είναι ότι θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από την επιλογή σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΟΥΣΗΣ - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Μαρούσι Αττική 151 24

Δραστηριοποιούμαστε με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια στο κλάδο του βιολογικού καθαρισμού.΄Το έμπειρο και άρτια εξειδικευμένο προσωπικό μας χρησιμοποιεί προϊόντα απόλυτα φιλικά προς το περιβάλλον, που δεν προκαλούν αλλεργίες ή άλλου είδους παθήσεις. Αναλαμβάνουμε τον επαγγελματικό καθαρισμό των εσωτερικών σας χώρων και διαθέτουμε ομάδα καταξιωμένων επαγγελματιών, που θα αναλάβει άμεσα την εργασία σας, προσφέροντάς αποτελέσματα που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας. Τα έργα μας τα χαρακτηρίζει η καλή ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε καθώς και ο σεβασμός που μας διακατέχει για τον προσωπικό χώρο του πελάτη. Εμπιστευτείτε σε μας την καθαριότητα του χώρου σας και το σίγουρο είναι ότι θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από την επιλογή σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Βιολογικός Καθαρισμός Μαρούσι