4 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Βιολογικός Καθαρισμός Μαρούσι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι διαθέσιμοι επαγγελματίες για Βιολογικό Καθαρισμό


Χρήστος Μαυρομάτης - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Μαρούσι Αττική 151 24

Με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στους βιολογικούς καθαρισμούς η εταιρία μας, αναλαμβάνει την πραγματοποίηση των εργασιών σας για τον χώρο της οικίας αλλά και της επιχείρησης σας. Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας και μας εμπιστευθείτε για την καθαριότητα των αντικειμένων σας. Είμαστε πάντα στη διάθεση σας, θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κώστας Μέρκος - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Μαρούσι Αττική 151 24

Αναλαμβάνουμε βιολογικούς καθαρισμούς του επαγγελματικού αλλά και του οικιακού σας χώρου. Χρησιμοποιώντας προϊόντα αρίστης ποιότητας αλλά και με τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα που χρησιμοποιούμε, φέρνουμε τα ιδανικά αποτελέσματα για τα αντικείμενα του χώρου σας. Μας χαρακτηρίζει η συνέπεια ως προς τους χρόνους παράδοσης καθώς και ο σεβασμός που δείχνουμε στον προσωπικό σας χώρο. Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας και να μας προτιμήσετε για ένα ιδανικό αποτέλεσμα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Homeclean.gr - - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Μαρούσι Αττική 151 24

Η εταιρία μας, HomeClean, δραστηριοποιείται στον χώρο των βιολογικών καθαρισμών. Απευθυνόμαστε σε οικιακούς πελάτες, σε γραφεία & επαγγελματικούς χώρους (ξενώνες, ξενοδοχεία, παιδικούς σταθμούς κ.α.). Στόχος μας είναι να σας εξυπηρετήσουμε όποτε το χρειάζεστε και να δώσουμε έναν αέρα φρεσκάδας και απόλυτης καθαριότητας στον χώρο σας. Θα χαρούμε πολύ να μας προτιμήσετε, είμαστε πάντα στη διάθεση σας, η άμεση εξυπηρέτηση σας είναι η δική μας προτεραιότητα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

STELNIC - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Μαρούσι Αττική 151 24

Η εταιρεία, STELNIC, αναλαμβάνει βιολογικούς καθαρισμούς κτιρίων. Το έμπειρο και άρτια εξειδικευμένο προσωπικό μας δεν χρησιμοποιεί χημικά απορρυπαντικά και άλλες επιβλαβείς για τον ανθρώπινο οργανισμό ουσίες, αλλά προϊόντα απόλυτα φιλικά προς το περιβάλλον, που δεν προκαλούν αλλεργίες ή άλλου είδους παθήσεις. Εμπιστευτείτε σε μας την καθαριότητα του χώρου σας, οικιακού ή επαγγελματικού, και το σίγουρο είναι ότι θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από την επιλογή σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Βιολογικός Καθαρισμός Μαρούσι
Μια στιγμούλα. Το δουλεύουμε…