15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ανακαίνιση Σπιτιού Μαρούσι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες στην Ανακαίνιση


Σπύρος Δρακάτος - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Σπιτιού - Μαρούσι Αττική 151 24

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει γενικές ανακαινίσεις σπιτιών αλλά και επαγγελματικών χώρων. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των ανακατασκευών από το 1981 και διαθέτουμε υψηλή τεχνογνωσία με αποτέλεσμα να είμαστε σε θέση να αναλάβουμε μικρές ή μεγάλες εργασίες. Με σεβασμό προς τους πελάτες και τους συνεργάτες μας, προτεραιότητά είναι η συνέχιση της παράδοσης που μας καταξιώνει στο χώρο με αξιοπιστία και συνέπεια καθώς και η συνεχής αναζήτηση νέων στόχων με σκοπό την βελτίωση και εκσυγχρονισμό των προϊόντων μας. Ζητήστε προσφορά δωρεάν, για την εργασία που επιθυμείτε να εκτελέστε στον χώρο σας και επωφεληθείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Τρύφωνας Μανωλόπουλος - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Σπιτιού - Μαρούσι Αττική 151 24

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την γενική ανακαίνιση του σπιτιού σας. Διαθέτουμε εμπειρία στον χώρο των αλουμινοκατασκευών και των ανακαινίσεων καθώς και σύγχρονο εξοπλισμό ώστε να μπορούμε να εξυπηρετήσουμε άμεσα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις εργασίες που αναλαμβάνουμε είναι η υπευθυνότητα μας, η υψηλή ποιότητα της εργασίας αλλά και η συνέπεια απέναντι στα προσυμφωνηθέντα. Σας περιμένουμε για να σας αναλύσουμε από κοντά τον τρόπο με τον οποίο θέλετε να ανακαινίσετε το σπίτι σας. Ζητήστε προσφορά δωρεάν για την εργασία γενικής ανακαίνισης που επιθυμείτε να εκτελέσετε και βγείτε κερδισμένοι!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παντελής Κατσιάνος - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Σπιτιού - Μαρούσι Αττική 151 24

Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένες και αποτελεσματικές λύσεις για την ανακαίνιση του σπιτιού σας. Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων και είναι έτοιμη να σας εξυπηρετήσει άμεσα και αποτελεσματικά. Καλύπτουμε αποτελεσματικά όλο το φάσμα των εργασιών από το στάδιο του σχεδιασμού μέχρι και την ολοκλήρωση του έργου. Στόχος μας είναι οι υψηλές ποιοτικές προδιαγραφές μελέτης και κατασκευής όσο και η ικανοποίηση των απαιτήσεων του πελάτη. Η αρχή μας είναι πάντα η άριστη ποιότητα στις προσφερόμενες εργασίες, η ταχύτατη εξυπηρέτηση, και πάντα με τις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς. Θα χαρούμε να μας αναθέσετε την ανακαίνιση του χώρου σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νικόλαος Ανδριανάκος - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Σπιτιού - Μαρούσι Αττική 151 24

Παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις για την ανακαίνιση του σπιτιού σας ή του επαγγελματικού σας χώρου. Βρίσκομαι χρόνια στον κατασκευαστικό κλάδο και συνεργάζομαι με καταξιωμένους επαγγελματίες. Ξεκινήσαμε την ενασχόληση μας στον συγκεκριμένο τομέα πρώτα με εργασίες κατασκευής στις αρχές της δεκαετίας του 1970 και μέχρι και σήμερα, εξακολουθεί να αποτελεί πρωταρχικό μας μέλημα η πραγματοποίηση εργασιών που θα καλύψουν πλήρως τις ανάγκες σας και θα φέρουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα στο χώρο σας.Με χαρακτηρίζει η συνέπεια προς τους πελάτες μου καθώς και η επιμονή μου για ένα υψηλής ποιότητας αποτέλεσμα. Δίνω έμφαση στην ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιώ ώστε να μπορώ να παραδίδω έργα που είναι ταυτόχρονα λειτουργικά και όμορφα αισθητικά.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΑΠΑΡΡΙΖΟΣ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Σπιτιού - Μαρούσι Αττική 151 24

Η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες και άκρως επαγγελματικές λύσεις για μερικές ή ολικές ανακαινίσεις χώρων, με μεγάλη επιτυχία, τα τελευταία χρόνια. Το γραφείο μας στελεχώνεται από έμπειρους μηχανικούς και συνεργάτες με πολυετή εργοταξιακή και μελετητική εμπειρία, οι οποίοι μπορούν να αναλάβουν όλα τα στάδια της υλοποίησης ενός έργου από την μελέτη έως και την κατασκευή με συνέπεια και αποτελεσματικότητα. Σε κάθε έργο είμαστε πάντα στην διάθεσή σας, έτοιμοι να καλύψουμε τις λειτουργικές σας ανάγκες προωθώντας την εργονομία των χώρων, σε συνδυασμό με το τελικό αισθητικό αποτέλεσμα που προσαρμόζεται πάντα στις ανάγκες σας. Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε, σε οποιαδήποτε κλίμακα έργου, με συνέπεια, ταχύτητα, ποιοτική εργασία και χαμηλό κόστος.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

METAPLASIS ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Σπιτιού - Μαρούσι Αττική 151 24

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την ολική ανακαίνιση του σπιτιού σας. Δραστηριοποιούμαστε στην μελέτη, την κατασκευή και την συντήρηση οικοδομικών και επαγγελματικών χώρων. Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους και εξειδικευμένους επαγγελματίες, που θα αναλάβουν μία ευρεία γκάμα εργασιών για τις οικιακές ή τις επαγγελματικές σας ανάγκες. Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την εργασία μας, είναι η άριστη ποιότητα εργασίας σε συνδυασμό με τα πιο ποιοτικά υλικά, οι άριστες τεχνικές μας γνώσεις, αλλά και η συνεχής υποστήριξη που παρέχουμε στους πελάτες μας, κατά την διάρκεια αλλά και μετά το πέρας του έργου. Θα χαρούμε πολύ να αναλάβουμε και την δική σας εργασία και να σας δώσουμε τις απαραίτητες συμβουλές για την διεκπεραίωση της εργασίας σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΑΝΙΗΛ ΦΕΣΕΧΑ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Σπιτιού - Μαρούσι Αττική 151 24

Η πολυετής εμπειρία και η τεχνογνωσία, μας καθιστά ικανούς να επιλύσουμε πάσης φύσεως προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την γενική ανακαίνιση που θέλετε να ολοκληρώσετε στον οικιακό σας χώρο. Επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας είναι ο πελάτης και πρωταρχικό μας μέλημα η απόλυτη ικανοποίησή του. Τα κύρια χαρακτηριστικά μας είναι οι επαγγελματικές λύσεις, η ευελιξία, η πλήρης παροχή υπηρεσιών, η τεχνογνωσία, η ταχύτητα εξυπηρέτησης και η ποιότητα που προσφέρουμε πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Τα συνεργεία μας διαθέτουν την κατάλληλη τεχνογνωσία, ώστε να παρέχουν πληθώρα σχετικών εργασιών σε νέους χώρους και να σχεδιάζουν λειτουργικές ανακαινίσεις.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Σπιτιού - Μαρούσι Αττική 151 24

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την πλήρη ανακαίνιση επαγγελματικών χώρων, γραφείων και κατοικιών, με άρτια καταρτισμένα συνεργεία, εκτελώντας έντεχνα οποιαδήποτε επιθυμία του πελάτη. H μεγάλη εμπειρία στο χώρο των κατασκευών μας δίνει τη δυνατότητα να κατασκευάσουμε οτιδήποτε, ανάλογα με τις ανάγκες σας και με υλικά εξαιρετικής ποιότητας, όπως: Γυψοσανίδες, τσιμεντοσανίδες, γύψινα και τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς. Βασική μας δραστηριότητα, επίσης, αποτελούν οι ειδικές κατασκευές σε χώρους τόσο επαγγελματικούς, όσο και σε κατοικίες. Σε συνεργασία με αρχιτέκτονες και διακοσμητές, αναλαμβάνουμε μελέτες επαγγελματικών χώρων και κατοικιών. Στα πλαίσια της 24ωρης λειτουργίας της εταιρείας, 7 ημέρες την εβδομάδα, σας προσφέρουμε δωρεάν επίσκεψη στο χώρο σας, όπου ετοιμάζουμε προσφορά κόστους ανακαίνισης και κατασκευής. Προτιμήστε μας και βγείτε κερδισμένοι!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

INTERARKITEKTS ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Σπιτιού - Μαρούσι Αττική 151 24

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την γενική ανακαίνιση του σπιτιού σας και προσφέρει ποιοτικά και επαγγελματικά αποτελέσματα υψηλής ποιότητας, που συμφέρουν. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των ανακαινίσεων για πολλά χρόνια, με αποτέλεσμα να μπορούμε να αφουγκραστούμε τις ανησυχίες του πελάτη, προσφέροντας του έτσι ακριβώς τη λύση που χρειάζεται. Μας χαρακτηρίζει η επιμονή μας για ένα ποιοτικό αποτέλεσμα και η συνέπεια μας, απέναντι στους συμφωνημένους χρόνους παράδοσης. Λειτουργούμε με σεβασμό στις ανάγκες σας. Επιλέξτε μας και δημιουργήστε τον χώρο που πάντα ονειρευόσασταν!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΠΝΙΑΖΗΣ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Σπιτιού - Μαρούσι Αττική 151 24

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει παντός τύπου γενικές ανακαινίσεις για το σπίτι σας. Διασφαλίζουμε απόλυτα τη βιωσιμότητα των έργων μας και την αντοχή τους στη χρήση και το χρόνο με ταυτόχρονη ελαχιστοποίηση του κόστους επισκευής και συντήρησης. Με την πολυετή πείρα του εξειδικευμένου προσωπικού μας, καταγράφουμε τις ανάγκες σας και συντονίζουμε την υλοποίηση των εργασιών, εξασφαλίζοντας έτσι ένα άριστο τελικό αποτέλεσμα, στις πιο οικονομικές τιμές. Επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας είναι ο πελάτης και πρωταρχικό μας μέλημα η απόλυτη ικανοποίησή του, μέσα από την παροχή εργασιών ανώτερης ποιότητας, που ξεπερνούν τις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού πελάτη. Προτιμήστε μας και λάβετε υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, σε συμφέρουσες τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΠΕΧΑΡΙ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Σπιτιού - Μαρούσι Αττική 151 24

Η εταιρεία μας στελεχώνεται από εξειδικευμένους επαγγελματίες και δημιουργήθηκε με σκοπό τη διεκπεραίωση πάσης φύσεως εργασιών ανακαίνισης, με γνώμονα την ασφάλεια, τη λειτουργικότητα και την αξιοπιστία. Αυτό επιτυγχάνεται με την πλήρη συμμόρφωση στους κανονισμούς που διέπουν τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, καθώς και τη χρησιμοποίηση επώνυμων, πιστοποιημένων υλικών, σε οποιοδήποτε έργο της εταιρείας μας. Η πολυετής πείρα μας σε μικρά και μεγάλα έργα εγγυάται αξιόπιστες λύσεις, για κάθε είδους απαιτήσεις οικιακών και επαγγελματικών χώρων, πάντα με ασφάλεια, συνέπεια και καλαισθησία! Η εμπειρία, η παρακολούθηση της τεχνολογίας και των νέων εφαρμογών, το μεράκι και η αγάπη για τη δουλειά μας μάς καθιστούν έτοιμους να αντεπεξέλθουμε σε κάθε σας απαίτηση και επιθυμία!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ELBA CLEANING - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Σπιτιού - Μαρούσι Αττική 151 24

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την ολοκληρωτική ανακαίνιση του σπιτιού σας. Συμβαδίζοντας με τις εξελίξεις στον χώρο της κατασκευής και έχοντας τον κατάλληλο τεχνικό εξοπλισμό, μπορούμε να εγγυηθούμε ένα άριστο αποτέλεσμα. Πρωταρχικός στόχος μας, είναι η υψηλού επιπέδου ποιότητα παροχής υπηρεσιών και γι’ αυτό μετά το πέρας των εργασιών ζητάμε την αξιολόγηση σας. Σεβόμαστε τον χώρο του πελάτη μας και του τον παραδίδουμε σε άψογη κατάσταση παρέχοντας ολοκληρωμένα πακέτα υπηρεσιών. Αν θέλετε να αναβαθμίσετε το χώρο σας και να ανεβάσετε τη διάθεσή σας, θα σας προσφέρουμε συμβουλές διακόσμησης και σε συνεργασία μαζί σας, θα δουλέψουμε για να φέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Στόχος μας, είναι η παράδοση του χώρου σας σε άψογη κατάσταση για αυτό και παρέχουμε ολοκληρωμένα πακέτα υπηρεσιών, με το κλειδί στο χέρι!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

KEDRO HOME - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Σπιτιού - Μαρούσι Αττική 151 24

Το έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο μας προσωπικό αναλαμβάνει την γενική ανακαίνιση του σπιτιού σας. Εξειδικευόμαστε στις ξύλινες κατασκευές και τις διαμορφώσεις εσωτερικών χώρων. Διακρινόμαστε για την ταχύτητα στην κατασκευή και την παράδοση, την ποιότητα των εργασιών και των υλικών αλλά και την ευελιξία στις οικονομικές και σχεδιαστικές απαιτήσεις των πελατών μας. Φροντίζουμε για την απόλυτη ικανοποίησή σας, τόσο σε επίπεδο εργονομίας όσο και αισθητικής, πάντα, σε προσιτές τιμές. Γιατί για εμάς, είναι θέμα τιμής! Επιλέξτε μας και βγείτε κερδισμένοι από τις υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, που προσφέρουμε, στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

CLEMIC SERVICE Α.Ε - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Σπιτιού - Μαρούσι Αττική 151 24

Η εταιρεία μας μπορεί να ασχοληθεί με απόλυτο επαγγελματισμό και σίγουρη επιτυχία με πληθώρα υπηρεσιών, που σχετίζονται με την γενική ανακαίνιση που θέλετε να εκτελέστε στον οικιακό ή και επαγγελματικό σας χώρο. Ιδρύθηκε το 1968 και λειτουργεί μέχρι και σήμερα διατηρώντας πάντα τον οικογενειακό της χαρακτήρα, το κύρος και την αξιοπιστία της. Η εταιρεία μας ειδικεύεται στο χώρο των ειδών υγιεινής και πλακιδίων, με βάση την ποιότητα και την ποικιλία σχεδίων, ιδανικών να καλύψουν κάθε ανάγκη σύγχρονης κατοικίας. Χρησιμοποιούμε αξιόπιστα υλικά και είμαστε σε θέση να ανταπεξέλθουμε με επιτυχία σε κάθε έργο λόγω της εμπειρίας και της αγάπης για τη δουλειά μας. Οι πελάτες μας, μας εμπιστεύονται για την προσεγμένη, επαγγελματική, εγγυημένη και οικονομική εργασία.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΡΗΓΑΣ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Σπιτιού - Μαρούσι Αττική 151 24

Η εταιρεία μου που απαρτίζεται από έμπειρους και άρτια εκπαιδευμένους επαγγελματίες μπορεί να διεκπεραιώσει με επιτυχία την γενική ανακαίνιση του σπιτιού σας. Διαθέτω πολυετή πείρα στον χώρο και ενημερώνομαι καθημερινά για την εξέλιξη του, υιοθετώντας τις νέες αποτελεσματικές μεθόδους, που εμφανίζονται. Συνδυάζω άρτιο εξοπλισμό με υλικά υψηλής ποιότητας και δίνω ένα ολοκληρωμένο και λειτουργικό αποτέλεσμα. Σκοπός μου είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στην οργάνωση και την καθαριότητα του χώρου του πελάτη. Συνδυάζω υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών με ανταγωνιστικές τιμές και εγγυώμαι ένα τέλειο αποτέλεσμα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ανακαίνιση σπιτιού Μαρούσι - 15 ειδικοί στις ανακαινίσεις