15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ανακαίνιση Μπάνιου Μαρούσι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστα συνεργεία και διάλεξε την καλύτερη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Επαγγελματίες στην Ανακαίνιση Μπάνιου


Βασίλης Χουλιαράς - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Μαρούσι Αττική 151 24

Αναλαμβάνω εργασίες ανακαίνισης μπάνιου για οικιακούς αλλά και επαγγελματικούς χώρους. Διαθέτω πολυετή εμπειρία στον χώρο των ανακατασκευών και μαζί με τους εξειδικευμένους, και εξίσου έμπειρους, συνεργάτες μου θα σας παραδώσουμε λειτουργικά αποτελέσματα που θα αντέξουν στον χρόνο. Είμαστε πάντα εξυπηρετικοί και έτοιμοι να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη. Χαρακτηριζόμαστε από οργάνωση, συνέπεια, επαγγελματισμό και παρέχουμε λύσεις που συμφέρουν τον πελάτη. Φροντίζουμε να ενσωματώνουμε νέες τεχνικές και μεθόδους για να μπορούμε να φέρουμε εις πέρας κάθε εργασία που μας αναθέτετε. Μοναδικός μας στόχος είναι η ευχαρίστησή σας. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσουμε, με άμεσα, επαγγελματικά και ασφαλή αποτελέσματα εργασιών!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παντελής Κατσιάνος - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Μαρούσι Αττική 151 24

Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την ανακαίνιση του μπάνιου του σπιτιού σας. Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων και συνεργαζόμαστε με εξειδικευμένους επαγγελματίες για να καλύψουμε όλες τις απαιτήσεις σας. Στόχος μας είναι οι υψηλές ποιοτικά προδιαγραφές μελέτης και κατασκευής. Καλύπτουμε αποτελεσματικά όλο το φάσμα των εργασιών από το στάδιο του σχεδιασμού μέχρι και την ολοκλήρωση του έργου. Στόχος μας είναι οι υψηλές ποιοτικές προδιαγραφές μελέτης και κατασκευής όσο και η ικανοποίηση των απαιτήσεων του πελάτη. Η αρχή μας είναι πάντα η άριστη ποιότητα στις προσφερόμενες εργασίες, η ταχύτατη εξυπηρέτηση, και πάντα με τις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς. Θα χαρούμε να μας αναθέσετε την ανακαίνιση του χώρου σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αλέξανδρος Λάζαρης - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Μαρούσι Αττική 151 24

Παρέχω λειτουργικές λύσεις σε ανακαινίσεις μπάνιων για το σπίτι ή το γραφείο σας. Διαθέτω πολύχρονη εμπειρία και άριστες τεχνικές γνώσεις. Τα στοιχεία που με χαρακτηρίζουν στις επαγγελματικές εργασίες που αναλαμβάνω είναι η άμεση εξυπηρέτηση και η χρήση υψηλής ποιότητας υλικών. Φροντίζω να αναπτύσσω σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μου και θεωρώ πολύ σημαντική την απόλυτη ικανοποίηση τους. Είμαι δίπλα στους πελάτες μου ώστε να παρέχω εξατομικευμένες λύσεις ανώτερης ποιότητας, λειτουργώντας πάντα με γνώμονα την απόλυτη ικανοποίησή τους και την ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σπύρος Δρακάτος - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Μαρούσι Αττική 151 24

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει ανακαινίσεις μπάνιων για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των ανακατασκευών από το 1981 και διαθέτουμε υψηλή τεχνογνωσία με αποτέλεσμα να είμαστε σε θέση να αναλάβουμε μικρές ή μεγάλες εργασίες. Με σεβασμό προς τους πελάτες και τους συνεργάτες μας, προτεραιότητά είναι η συνέχιση της παράδοσης που μας καταξιώνει στο χώρο με αξιοπιστία και συνέπεια καθώς και η συνεχής αναζήτηση νέων στόχων με σκοπό την βελτίωση και εκσυγχρονισμό των προϊόντων μας. Θα χαρούμε να συνεργαστούμε μαζί σας και να γίνετε και εσείς ένας από τους πιστούς και άκρως ικανοποιημένους μας πελάτες. Ζητήστε προσφορά δωρεάν, για την εργασία που επιθυμείτε να εκτελέστε στον χώρο σας και επωφεληθείτε από την ποιοτική εργασία μας και τις προσιτές μας τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΑΝΙΗΛ ΦΕΣΕΧΑ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Μαρούσι Αττική 151 24

Η πολυετής εμπειρία και η τεχνογνωσία, μας καθιστά ικανούς να επιλύσουμε πάσης φύσεως προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την γενική ανακαίνιση που θέλετε να ολοκληρώσετε στο μπάνιο σας. Επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας είναι ο πελάτης και πρωταρχικό μας μέλημα η απόλυτη ικανοποίησή του. Τα κύρια χαρακτηριστικά μας είναι οι επαγγελματικές λύσεις, η ευελιξία, η πλήρης παροχή υπηρεσιών, η τεχνογνωσία, η ταχύτητα εξυπηρέτησης και η ποιότητα που προσφέρουμε πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Τα συνεργεία μας διαθέτουν την κατάλληλη τεχνογνωσία, ώστε να παρέχουν πληθώρα σχετικών εργασιών σε νέους χώρους και να σχεδιάζουν λειτουργικές ανακαινίσεις.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΑΠΑΡΡΙΖΟΣ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Μαρούσι Αττική 151 24

Η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες και άκρως επαγγελματικές λύσεις για μερικές ή ολικές ανακαινίσεις μπάνιων με μεγάλη επιτυχία, τα τελευταία χρόνια. Το γραφείο μας στελεχώνεται από έμπειρους μηχανικούς και συνεργάτες με πολυετή εργοταξιακή και μελετητική εμπειρία, οι οποίοι μπορούν να αναλάβουν όλα τα στάδια της υλοποίησης ενός έργου από την μελέτη έως και την κατασκευή με συνέπεια και αποτελεσματικότητα. Σε κάθε έργο είμαστε πάντα στην διάθεσή σας, έτοιμοι να καλύψουμε τις λειτουργικές σας ανάγκες προωθώντας την εργονομία των χώρων, σε συνδυασμό με το τελικό αισθητικό αποτέλεσμα που προσαρμόζεται πάντα στις ανάγκες σας. Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε, σε οποιαδήποτε κλίμακα έργου, με συνέπεια, ταχύτητα, ποιοτική εργασία και χαμηλό κόστος.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

INTERARKITEKTS ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Μαρούσι Αττική 151 24

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την γενική ανακαίνιση του μπάνιου σας και προσφέρει ποιοτικά και επαγγελματικά αποτελέσματα υψηλής ποιότητας, που συμφέρουν. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των ανακαινίσεων για πολλά χρόνια, με αποτέλεσμα να μπορούμε να αφουγκραστούμε τις ανησυχίες του πελάτη, προσφέροντας του έτσι ακριβώς τη λύση που χρειάζεται. Μας χαρακτηρίζει η επιμονή μας για ένα ποιοτικό αποτέλεσμα και η συνέπεια μας, απέναντι στους συμφωνημένους χρόνους παράδοσης. Λειτουργούμε με σεβασμό στις ανάγκες σας. Επιλέξτε μας και δημιουργήστε τον χώρο που πάντα ονειρευόσασταν!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

METAPLASIS ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Μαρούσι Αττική 151 24

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την ολική ή μερική ανακαίνιση του μπάνιου σας. Δραστηριοποιούμαστε στην μελέτη, την κατασκευή και την συντήρηση οικοδομικών και επαγγελματικών χώρων. Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους και εξειδικευμένους επαγγελματίες, που θα αναλάβουν μία ευρεία γκάμα εργασιών για τις οικιακές ή τις επαγγελματικές σας ανάγκες. Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την εργασία μας, είναι η άριστη ποιότητα εργασίας σε συνδυασμό με τα πιο ποιοτικά υλικά, οι άριστες τεχνικές μας γνώσεις, αλλά και η συνεχής υποστήριξη που παρέχουμε στους πελάτες μας, κατά την διάρκεια αλλά και μετά το πέρας του έργου. Θα χαρούμε πολύ να αναλάβουμε και την δική σας εργασία και να σας δώσουμε τις απαραίτητες συμβουλές για την διεκπεραίωση της εργασίας σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

CLEMIC SERVICE Α.Ε - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Μαρούσι Αττική 151 24

Η εταιρεία μας μπορεί να ασχοληθεί με απόλυτο επαγγελματισμό και σίγουρη επιτυχία με πληθώρα υπηρεσιών, που σχετίζονται με την γενική ανακαίνιση που θέλετε να εκτελέστε στο μπάνιο του οικιακού ή προσωπικού μας χώρου. Ιδρύθηκε το 1968 και λειτουργεί μέχρι και σήμερα διατηρώντας πάντα τον οικογενειακό της χαρακτήρα, το κύρος και την αξιοπιστία της. Η εταιρεία μας ειδικεύεται στο χώρο των ειδών υγιεινής και πλακιδίων, με βάση την ποιότητα και την ποικιλία σχεδίων, ιδανικών να καλύψουν κάθε ανάγκη σύγχρονης κατοικίας. Χρησιμοποιούμε αξιόπιστα υλικά και είμαστε σε θέση να ανταπεξέλθουμε με επιτυχία σε κάθε έργο λόγω της εμπειρίας και της αγάπης για τη δουλειά μας. Οι πελάτες μας, μας εμπιστεύονται για την προσεγμένη, επαγγελματική, εγγυημένη και οικονομική εργασία.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΠΕΧΑΡΙ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Μαρούσι Αττική 151 24

Η εταιρεία μας στελεχώνεται από εξειδικευμένους επαγγελματίες και δημιουργήθηκε με σκοπό τη διεκπεραίωση πάσης φύσεως εργασιών ανακαίνισης μπάνιου, λειτουργώντας με γνώμονα την ασφάλεια, τη λειτουργικότητα και την αξιοπιστία. Αυτό επιτυγχάνεται με την πλήρη συμμόρφωση στους κανονισμούς που διέπουν τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, καθώς και τη χρησιμοποίηση επώνυμων, πιστοποιημένων υλικών, σε οποιοδήποτε έργο της εταιρείας μας. Η πολυετής πείρα μας σε μικρά και μεγάλα έργα εγγυάται αξιόπιστες λύσεις, για κάθε είδους απαιτήσεις οικιακών και επαγγελματικών χώρων, πάντα με ασφάλεια, συνέπεια και καλαισθησία! Η εμπειρία, η παρακολούθηση της τεχνολογίας και των νέων εφαρμογών, το μεράκι και η αγάπη για τη δουλειά μας μάς καθιστούν έτοιμους να αντεπεξέλθουμε σε κάθε σας απαίτηση και επιθυμία!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Μαρούσι Αττική 151 24

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την πλήρη ανακαίνιση μπάνιων επαγγελματικών χώρων, γραφείων και κατοικιών, με άρτια καταρτισμένα συνεργεία, εκτελώντας έντεχνα οποιαδήποτε επιθυμία του πελάτη. H μεγάλη εμπειρία στο χώρο των κατασκευών μας δίνει τη δυνατότητα να κατασκευάσουμε οτιδήποτε, ανάλογα με τις ανάγκες σας και με υλικά εξαιρετικής ποιότητας, όπως: Γυψοσανίδες, τσιμεντοσανίδες, γύψινα και τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς. Βασική μας δραστηριότητα, επίσης, αποτελούν οι ειδικές κατασκευές σε χώρους τόσο επαγγελματικούς, όσο και σε κατοικίες. Σε συνεργασία με αρχιτέκτονες και διακοσμητές, αναλαμβάνουμε μελέτες επαγγελματικών χώρων και κατοικιών. Στα πλαίσια της 24ωρης λειτουργίας της εταιρείας, 7 ημέρες την εβδομάδα, σας προσφέρουμε δωρεάν επίσκεψη στο χώρο σας, όπου ετοιμάζουμε προσφορά κόστους ανακαίνισης και κατασκευής. Προτιμήστε μας και βγείτε κερδισμένοι!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΡΗΓΑΣ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Μαρούσι Αττική 151 24

Η εταιρεία μου που απαρτίζεται από έμπειρους και άρτια εκπαιδευμένους επαγγελματίες μπορεί να διεκπεραιώσει με επιτυχία την γενική ανακαίνιση του μπάνιου σας. Διαθέτω πολυετή πείρα στον χώρο και ενημερώνομαι καθημερινά για την εξέλιξη του, υιοθετώντας τις νέες αποτελεσματικές μεθόδους, που εμφανίζονται. Συνδυάζω άρτιο εξοπλισμό με υλικά υψηλής ποιότητας και δίνω ένα ολοκληρωμένο και λειτουργικό αποτέλεσμα. Σκοπός μου είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στην οργάνωση και την καθαριότητα του χώρου του πελάτη. Συνδυάζω υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών με ανταγωνιστικές τιμές και εγγυώμαι ένα τέλειο αποτέλεσμα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΠΝΙΑΖΗΣ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Μαρούσι Αττική 151 24

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει παντός τύπου γενικές ανακαινίσεις μπάνιων για το σπίτι σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Διασφαλίζουμε απόλυτα τη βιωσιμότητα των έργων μας και την αντοχή τους στη χρήση και το χρόνο με ταυτόχρονη ελαχιστοποίηση του κόστους επισκευής και συντήρησης. Με την πολυετή πείρα του εξειδικευμένου προσωπικού μας, καταγράφουμε τις ανάγκες σας και συντονίζουμε την υλοποίηση των εργασιών, εξασφαλίζοντας έτσι ένα άριστο τελικό αποτέλεσμα, στις πιο οικονομικές τιμές. Επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας είναι ο πελάτης και πρωταρχικό μας μέλημα η απόλυτη ικανοποίησή του, μέσα από την παροχή εργασιών ανώτερης ποιότητας, που ξεπερνούν τις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού πελάτη. Προτιμήστε μας και λάβετε υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, σε συμφέρουσες τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ELBA CLEANING - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Μαρούσι Αττική 151 24

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την ολοκληρωτική ανακαίνιση του μπάνιου σας. Συμβαδίζοντας με τις εξελίξεις στον χώρο της κατασκευής και έχοντας τον κατάλληλο τεχνικό εξοπλισμό, μπορούμε να εγγυηθούμε ένα άριστο αποτέλεσμα. Πρωταρχικός στόχος μας, είναι η υψηλού επιπέδου ποιότητα παροχής υπηρεσιών και γι’ αυτό μετά το πέρας των εργασιών ζητάμε την αξιολόγηση σας. Σεβόμαστε τον χώρο του πελάτη μας και του τον παραδίδουμε σε άψογη κατάσταση παρέχοντας ολοκληρωμένα πακέτα υπηρεσιών. Αν θέλετε να αναβαθμίσετε το χώρο σας και να ανεβάσετε τη διάθεσή σας, θα σας προσφέρουμε συμβουλές διακόσμησης και σε συνεργασία μαζί σας, θα δουλέψουμε για να φέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Στόχος μας, είναι η παράδοση του χώρου σας σε άψογη κατάσταση για αυτό και παρέχουμε ολοκληρωμένα πακέτα υπηρεσιών, με το κλειδί στο χέρι!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

KEDRO HOME - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Μπάνιου - Μαρούσι Αττική 151 24

Το έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο μας προσωπικό αναλαμβάνει την γενική ή μερική ανακαίνιση του μπάνιου σας. Εξειδικευόμαστε στις ξύλινες κατασκευές και τις διαμορφώσεις εσωτερικών χώρων. Διακρινόμαστε για την ταχύτητα στην κατασκευή και την παράδοση, την ποιότητα των εργασιών και των υλικών αλλά και την ευελιξία στις οικονομικές και σχεδιαστικές απαιτήσεις των πελατών μας. Φροντίζουμε για την απόλυτη ικανοποίησή σας, τόσο σε επίπεδο εργονομίας όσο και αισθητικής, πάντα, σε προσιτές τιμές. Γιατί για εμάς, είναι θέμα τιμής! Επιλέξτε μας και βγείτε κερδισμένοι από τις υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, που προσφέρουμε, στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ανακαίνιση μπάνιου Μαρούσι - 15 επαγγελματίες για ανακαινίσεις