15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ανακαίνιση Ξενοδοχείου Μαρούσι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες στην Ανακαίνιση


Σπύρος Δρακάτος - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Ξενοδοχείου - Μαρούσι - Σπύρος Δρακάτος#} Μαρούσι Αττική 151 24

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει ανακαινίσεις για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους ξενοδοχείων. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των ανακατασκευών από το 1981 και διαθέτουμε υψηλή τεχνογνωσία με αποτέλεσμα να είμαστε σε θέση να αναλάβουμε μικρές ή μεγάλες εργασίες. Με σεβασμό προς τους πελάτες και τους συνεργάτες μας, προτεραιότητά είναι η συνέχιση της παράδοσης που μας καταξιώνει στο χώρο με αξιοπιστία και συνέπεια καθώς και η συνεχής αναζήτηση νέων στόχων με σκοπό την βελτίωση και εκσυγχρονισμό των προϊόντων μας. Θα χαρούμε να συνεργαστούμε μαζί σας και να γίνετε και εσείς ένας από τους πιστούς και άκρως ικανοποιημένους μας πελάτες. Ζητήστε προσφορά δωρεάν, για την εργασία που επιθυμείτε να εκτελέστε στον χώρο σας και επωφεληθείτε από την ποιοτική εργασία μας και τις προσιτές μας τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παντελής Κατσιάνος - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Ξενοδοχείου - Μαρούσι - Παντελής Κατσιάνος#} Μαρούσι Αττική 151 24

Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένες και αποτελεσματικές λύσεις για την ανακαίνιση του ξενοδοχείου σας. ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων και συνεργαζόμαστε με εξειδικευμένους επαγγελματίες για να καλύψουμε όλες τις απαιτήσεις σας. Στόχος μας είναι οι υψηλές ποιοτικά προδιαγραφές μελέτης και κατασκευής. Καλύπτουμε αποτελεσματικά όλο το φάσμα των εργασιών από το στάδιο του σχεδιασμού μέχρι και την ολοκλήρωση του έργου. Στόχος μας είναι οι υψηλές ποιοτικές προδιαγραφές μελέτης και κατασκευής όσο και η ικανοποίηση των απαιτήσεων του πελάτη. Η αρχή μας είναι πάντα η άριστη ποιότητα στις προσφερόμενες εργασίες, η ταχύτατη εξυπηρέτηση, και πάντα με τις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς. Θα χαρούμε να μας αναθέσετε την ανακαίνιση του χώρου σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Τρύφωνας Μανωλόπουλος - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Ξενοδοχείου - Μαρούσι - Τρύφωνας Μανωλόπουλος#} Μαρούσι Αττική 151 24

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την γενική ανακαίνιση του ξενοδοχείου σας.Διαθέτουμε εμπειρία στον χώρο των αλουμινοκατασκευών και των ανακαινίσεων καθώς και σύγχρονο εξοπλισμό ώστε να μπορούμε να εξυπηρετήσουμε άμεσα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις εργασίες που αναλαμβάνουμε είναι η υπευθυνότητα μας, η υψηλή ποιότητα της εργασίας αλλά και η συνέπεια απέναντι στα προσυμφωνηθέντα. Σας περιμένουμε για να σας αναλύσουμε από κοντά τον τρόπο με τον οποίο θέλετε να ανακαινίσετε το σπίτι σας. Ζητήστε προσφορά δωρεάν για την εργασία γενικής ανακαίνισης που επιθυμείτε να εκτελέσετε και βγείτε κερδισμένοι!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Ξενοδοχείου - Μαρούσι - ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ#} Μαρούσι Αττική 151 24

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις στις υπηρεσίες ανακαίνισης του ξενοδοχείου σας, με μοναδικό στόχο την κάλυψη των αναγκών και των επιθυμιών των πελατών μας και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα υλικών και την γνώση να τα χρησιμοποιήσουμε κατάλληλα ώστε να αναδείξουμε τα πλεονεκτήματά τους. Φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις στον τομέα μας και να παραδίδουμε εντυπωσιακά αποτελέσματα. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας και την εκτίμησή τους. Η συνέπεια και ο σεβασμός που δείχνουμε στον χώρο και τον χρόνο τους είναι τα στοιχεία που ξεχωρίζουν οι πελάτες μας σε εμάς. Είμαστε στην διάθεσή σας για άμεση και οικονομική εξυπηρέτηση!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

KEDRO HOME - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Ξενοδοχείου - Μαρούσι - KEDRO HOME#} Μαρούσι Αττική 151 24

Το έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο μας προσωπικό αναλαμβάνει την γενική ανακαίνιση του ξενοδοχείου σας. Εξειδικευόμαστε στις ξύλινες κατασκευές και τις διαμορφώσεις εσωτερικών χώρων. Διακρινόμαστε για την ταχύτητα στην κατασκευή και την παράδοση, την ποιότητα των εργασιών και των υλικών αλλά και την ευελιξία στις οικονομικές και σχεδιαστικές απαιτήσεις των πελατών μας. Φροντίζουμε για την απόλυτη ικανοποίησή σας, τόσο σε επίπεδο εργονομίας όσο και αισθητικής, πάντα, σε προσιτές τιμές. Γιατί για εμάς, είναι θέμα τιμής! Επιλέξτε μας και βγείτε κερδισμένοι από τις υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, που προσφέρουμε, στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Τρύφωνας Μανωλόπουλος - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Ξενοδοχείου - Μαρούσι - Τρύφωνας Μανωλόπουλος#} Μαρούσι Αττική 151 24

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την γενική ανακαίνιση του ξενοδοχείου σας. Διαθέτουμε εμπειρία στον χώρο των αλουμινοκατασκευών και των ανακαινίσεων καθώς και σύγχρονο εξοπλισμό ώστε να μπορούμε να εξυπηρετήσουμε άμεσα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις εργασίες που αναλαμβάνουμε είναι η υπευθυνότητα μας, η υψηλή ποιότητα της εργασίας αλλά και η συνέπεια απέναντι στα προσυμφωνηθέντα. Σας περιμένουμε για να σας αναλύσουμε από κοντά τον τρόπο με τον οποίο θέλετε να ανακαινίσετε το σπίτι σας. Ζητήστε προσφορά δωρεάν για την εργασία γενικής ανακαίνισης που επιθυμείτε να εκτελέσετε και βγείτε κερδισμένοι!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νικόλαος Ανδριανάκος - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Ξενοδοχείου - Μαρούσι - Νικόλαος Ανδριανάκος#} Μαρούσι Αττική 151 24

Παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις για την ανακαίνιση του ξενοδοχείου σας. Βρίσκομαι χρόνια στον κατασκευαστικό κλάδο και συνεργάζομαι με καταξιωμένους επαγγελματίες. Ξεκινήσαμε την ενασχόληση μας στον συγκεκριμένο τομέα πρώτα με εργασίες κατασκευής στις αρχές της δεκαετίας του 1970 και μέχρι και σήμερα, εξακολουθεί να αποτελεί πρωταρχικό μας μέλημα η πραγματοποίηση εργασιών που θα καλύψουν πλήρως τις ανάγκες σας και θα φέρουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα στο χώρο σας.Με χαρακτηρίζει η συνέπεια προς τους πελάτες μου καθώς και η επιμονή μου για ένα υψηλής ποιότητας αποτέλεσμα. Δίνω έμφαση στην ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιώ ώστε να μπορώ να παραδίδω έργα που είναι ταυτόχρονα λειτουργικά και όμορφα αισθητικά.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

INTERARKITEKTS ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Ξενοδοχείου - Μαρούσι - INTERARKITEKTS ΕΤΑΙΡΕΙΑ#} Μαρούσι Αττική 151 24

Η εταιρεία μας παρέχει εδώ και χρόνια άμεσες λύσεις στον τομέα της ανακαίνισης ξενοδοχείων και λειτουργούμε άμεσα και υπεύθυνα. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των ανακαινίσεων για πολλά χρόνια, με αποτέλεσμα να μπορούμε να αφουγκραστούμε τις ανησυχίες του πελάτη, προσφέροντας του έτσι ακριβώς τη λύση που χρειάζεται. Μας χαρακτηρίζει η επιμονή μας για ένα ποιοτικό αποτέλεσμα και η συνέπεια μας, απέναντι στους συμφωνημένους χρόνους παράδοσης. Λειτουργούμε με σεβασμό στις ανάγκες σας αλλά και στον χώρο σας. Επιλέξτε μας και δημιουργήστε τον χώρο που πάντα ονειρευόσασταν!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΑΠΑΡΡΙΖΟΣ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Ξενοδοχείου - Μαρούσι - ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΑΠΑΡΡΙΖΟΣ#} Μαρούσι Αττική 151 24

Η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες και άκρως επαγγελματικές λύσεις για μερικές ή ολικές ανακαινίσεις ξενοδοχείων, με μεγάλη επιτυχία, τα τελευταία χρόνια. Το γραφείο μας στελεχώνεται από έμπειρους μηχανικούς και συνεργάτες με πολυετή εργοταξιακή και μελετητική εμπειρία, οι οποίοι μπορούν να αναλάβουν όλα τα στάδια της υλοποίησης ενός έργου από την μελέτη έως και την κατασκευή με συνέπεια και αποτελεσματικότητα. Σε κάθε έργο είμαστε πάντα στην διάθεσή σας, έτοιμοι να καλύψουμε τις λειτουργικές σας ανάγκες προωθώντας την εργονομία των χώρων, σε συνδυασμό με το τελικό αισθητικό αποτέλεσμα που προσαρμόζεται πάντα στις ανάγκες σας. Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε, σε οποιαδήποτε κλίμακα έργου, με συνέπεια, ταχύτητα, ποιοτική εργασία και χαμηλό κόστος.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΠΕΧΑΡΙ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Ξενοδοχείου - Μαρούσι - ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΠΕΧΑΡΙ#} Μαρούσι Αττική 151 24

Είμαι η πρώτη επιλογή στον τομέα της ανακαίνισης του επαγγελματικού χώρου και εξασφαλίζουμε για τους πελάτες μας εντυπωσιακά αποτελέσματα, ενώ μπορούμε να αναλάβουμε και την ανακαίνιση του ξενοδοχείου σας. Με τους συνεργάτες μου διαθέτουμε την πείρα και την τεχνογνωσία από την πρώτη επαφή με τον χώρο να αντιληφθούμε τις ανάγκες του και να του προσφέρουμε μακροχρόνιες λύσεις. Ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις στον τομέα μας και εξασφαλίζουμε επαγγελματικά αποτελέσματα που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Είμαστε έτοιμοι καθημερινά να φέρουμε εις πέρας κάθε εργασία και να αναπτύξουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Στεκόμαστε δίπλα σας και έπειτα από το πέρας της εργασίας σε οτιδήποτε χρειαστείτε. Προτιμήστε μας και δεν θα χάσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

METAPLASIS ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Ξενοδοχείου - Μαρούσι - METAPLASIS ΕΤΑΙΡΕΙΑ#} Μαρούσι Αττική 151 24

Η ομάδα μας καθημερινά φέρνει εις πέρας εργασίες ανακαίνισης ξενοδοχείων με άμεσα αποτελέσματα και με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους επαγγελματίες, που θα αναλάβουν μία ευρεία γκάμα εργασιών για τις οικιακές ή τις επαγγελματικές σας ανάγκες. Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την εργασία μας, είναι η άριστη ποιότητα εργασίας σε συνδυασμό με τα πιο ποιοτικά υλικά, οι άριστες τεχνικές μας γνώσεις, αλλά και η συνεχής υποστήριξη που παρέχουμε στους πελάτες μας, κατά την διάρκεια αλλά και μετά το πέρας του έργου. Θα χαρούμε πολύ να αναλάβουμε και την δική σας εργασία και να σας δώσουμε τις απαραίτητες συμβουλές για την διεκπεραίωση της εργασίας σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

CLEMIC SERVICE Α.Ε - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Ξενοδοχείου - Μαρούσι - CLEMIC SERVICE Α.Ε#} Μαρούσι Αττική 151 24

Η εταιρεία μας μπορεί να ασχοληθεί με απόλυτο επαγγελματισμό και σίγουρη επιτυχία με πληθώρα υπηρεσιών, που σχετίζονται με την γενική ανακαίνιση που θέλετε να εκτελέστε στο ξενοδοχείο σας. Ιδρύθηκε το 1968 και λειτουργεί μέχρι και σήμερα διατηρώντας πάντα τον οικογενειακό της χαρακτήρα, το κύρος και την αξιοπιστία της. Η εταιρεία μας ειδικεύεται στο χώρο των ειδών υγιεινής και πλακιδίων, με βάση την ποιότητα και την ποικιλία σχεδίων, ιδανικών να καλύψουν κάθε ανάγκη σύγχρονης κατοικίας. Χρησιμοποιούμε αξιόπιστα υλικά και είμαστε σε θέση να ανταπεξέλθουμε με επιτυχία σε κάθε έργο λόγω της εμπειρίας και της αγάπης για τη δουλειά μας. Οι πελάτες μας, μας εμπιστεύονται για την προσεγμένη, επαγγελματική, εγγυημένη και οικονομική εργασία.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΑΝΙΗΛ ΦΕΣΕΧΑ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Ξενοδοχείου - Μαρούσι - ΔΑΝΙΗΛ ΦΕΣΕΧΑ#} Μαρούσι Αττική 151 24

Η πολυετής εμπειρία και η τεχνογνωσία, μας καθιστά ικανούς να επιλύσουμε πάσης φύσεως προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την γενική ανακαίνιση που θέλετε να ολοκληρώσετε στην ξενοδοχειακή σας μονάδα. Επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας είναι ο πελάτης και πρωταρχικό μας μέλημα η απόλυτη ικανοποίησή του. Τα κύρια χαρακτηριστικά μας είναι οι επαγγελματικές λύσεις, η ευελιξία, η πλήρης παροχή υπηρεσιών, η τεχνογνωσία, η ταχύτητα εξυπηρέτησης και η ποιότητα που προσφέρουμε πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Τα συνεργεία μας διαθέτουν την κατάλληλη τεχνογνωσία, ώστε να παρέχουν πληθώρα σχετικών εργασιών σε νέους χώρους και να σχεδιάζουν λειτουργικές ανακαινίσεις.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ELBA CLEANING - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Ξενοδοχείου - Μαρούσι - ELBA CLEANING#} Μαρούσι Αττική 151 24

Η ανακαίνιση του ξενοδοχείου σας, αποτελεί για εμάς τον τομέα ειδίκευσής μας και εγγυόμαστε πρωτότυπες ιδέες και λύσεις προσαρμοσμένες στις δικές σας προτιμήσεις. Πρωταρχικός στόχος μας, είναι η υψηλού επιπέδου ποιότητα παροχής υπηρεσιών και γι’ αυτό μετά το πέρας των εργασιών ζητάμε την αξιολόγηση σας. Σεβόμαστε τον χώρο του πελάτη μας και του τον παραδίδουμε σε άψογη κατάσταση παρέχοντας ολοκληρωμένα πακέτα υπηρεσιών. Αν θέλετε να αναβαθμίσετε το χώρο σας και να ανεβάσετε τη διάθεσή σας, θα σας προσφέρουμε συμβουλές διακόσμησης και σε συνεργασία μαζί σας, θα δουλέψουμε για να φέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Στόχος μας, είναι η παράδοση του χώρου σας σε άψογη κατάσταση για αυτό και παρέχουμε ολοκληρωμένα πακέτα υπηρεσιών, με το κλειδί στο χέρι!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΡΗΓΑΣ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Ξενοδοχείου - Μαρούσι - ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΡΗΓΑΣ#} Μαρούσι Αττική 151 24

Η εταιρεία μου που απαρτίζεται από έμπειρους και άρτια εκπαιδευμένους επαγγελματίες μπορεί να διεκπεραιώσει με επιτυχία την γενική ανακαίνιση του ξενοδοχείου σας. Διαθέτω πολυετή πείρα στον χώρο και ενημερώνομαι καθημερινά για την εξέλιξη του, υιοθετώντας τις νέες αποτελεσματικές μεθόδους, που εμφανίζονται. Συνδυάζω άρτιο εξοπλισμό με υλικά υψηλής ποιότητας και δίνω ένα ολοκληρωμένο και λειτουργικό αποτέλεσμα. Σκοπός μου είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στην οργάνωση και την καθαριότητα του χώρου του πελάτη. Συνδυάζω υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών με ανταγωνιστικές τιμές και εγγυώμαι ένα τέλειο αποτέλεσμα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ανακαίνιση ξενοδοχείου Μαρούσι - 15 επαγγελματίες