3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ανακαίνιση Ξενοδοχείου Μαρούσι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες στην Ανακαίνιση


Σπύρος Δρακάτος - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Ξενοδοχείου - Μαρούσι Αττική 151 24

Η εταιρεία ΔΡΑΚΑΤΟΣ αναλαμβάνει ανακαινίσεις μπάνιων για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους ξενοδοχείων. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των ανακατασκευών από το 1981 και διαθέτουμε υψηλή τεχνογνωσία με αποτέλεσμα να είμαστε σε θέση να αναλάβουμε μικρές ή μεγάλες εργασίες. Με σεβασμό προς τους πελάτες και τους συνεργάτες μας, προτεραιότητά μας είναι η συνέχιση της παράδοσης που μας καταξιώνει στο χώρο με αξιοπιστία και συνέπεια καθώς και η συνεχής αναζήτηση νέων στόχων με σκοπό την βελτίωση και εκσυγχρονισμό των προϊόντων μας. Ζητήστε προσφορά, δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Τρύφωνας Μανωλόπουλος - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Ξενοδοχείου - Μαρούσι Αττική 151 24

Το ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ αναλαμβάνει την γενική ανακαίνιση του ξενοδοχείου σας. Διαθέτουμε εμπειρία στον χώρο των αλουμινοκατασκευών και των ανακαινίσεων καθώς και σύγχρονο εξοπλισμό ώστε να μπορούμε να εξυπηρετήσουμε άμεσα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις εργασίες που αναλαμβάνουμε είναι η υπευθυνότητα απέναντι στους πελάτες και τα υψηλής ποιότητας αποτελέσματα που παραδίδουμε. Ζητήστε προσφορά δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παντελής Κατσιάνος - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Ξενοδοχείου - Μαρούσι Αττική 151 24

Η εταιρεία ΑΚΑΤ, προσφέρει ολοκληρωμένες και αποτελεσματικές λύσεις για την ανακαίνιση του ξενοδοχείου σας. Η ομάδα μας, αποτελείται από έμπειρους μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων και είναι έτοιμη να σας εξυπηρετήσει άμεσα και αποτελεσματικά. Στόχος μας είναι οι υψηλές ποιοτικές προδιαγραφές μελέτης και κατασκευής όσο και η ικανοποίηση των απαιτήσεων του πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ανακαίνιση ξενοδοχείου Μαρούσι - 3 επαγγελματίες