3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Software development Κορυδαλλός

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


stoucky .gr - Software development

Software development - Κορυδαλλός Αττική 181 20

Είμαστε έμπειροι επαγγελματίες και αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένες λύσεις, με την για την ανάπτυξη λογισμικού. Παρέχουμε πλήρη υποστήριξη, με κύριο στόχο τη γρήγορη και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών μας. Ολοκληρώνουμε την εργασία μας, με υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα και σε εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές. Προτιμήστε μας για μια ολοκληρωμένη και διασφαλισμένη ποιότητα εργασίας, σε ανταγωνιστικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΕΒΑΣΤΟΣ ΜΑΤΖΟΥΡΑΝΗΣ - Software development

Software development - Κορυδαλλός Αττική 181 20

Με δεκαετή εμπειρία στις διαδικτυακές υπηρεσίες αναλαμβάνω για εσάς την ολοκλήρωση μιας μεγάλης γκάμας εργασιών με σκοπό την ανάπτυξη λογισμικού με γνώμονα την απόλυτη κάλυψη των αναγκών σας. Εργάζομαι σαν προγραμματιστής από το 2007 και έχω φέρει εις πέρας με μεγάλη επιτυχία πληθώρα έργων, όπως είναι και η ανάπτυξη λογισμικού και εφαρμογών για κινητά. Οι άριστες γνώσεις μου στο αντικείμενο, η παράδοση του έργου στον συμφωνηθέντα χρόνο, αλλά και η πλήρης κατανόηση των αναγκών των πελατών μου είναι τα στοιχεία που με κάνουν να ξεχωρίζω!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

E- MATHES - Software development

Software development - Κορυδαλλός Αττική 181 20

Η εταιρεία μας προσφέρει υπηρεσίες για την ανάπτυξη λογισμικού καθημερινά και με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές. Έχουμε συνεργαστεί με διάφορους κλάδους πολυεθνικών εταιρειών και έχουμε αναπτύξει περισσότερα από 350 διαφορετικά projects, με αποτέλεσμα να γνωρίζουμε τις ανάγκες και τις ανησυχίες των πελατών μας. Κάθε επιχείρηση είναι διαφορετική και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται. Η δουλειά μας είναι να υλοποιήσουμε προγράμματα που θα καλύπτουν τις ανάγκες της επιχείρησης σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ