3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Σκεπές Κορυδαλλός

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΣΑΛΑΣ - Σκεπές

Σκεπές - Κορυδαλλός Αττική 181 20

Ονομάζομαι Κυριάκος Τσάλας και δίνω αποτελεσματικές λύσεις για την κατασκευή της σκεπής του χώρου σας. Έχω πολυετή πείρα στον κλάδο των οικοδομικών εργασιών. Διαθέτω εξειδικευμένους συνεργάτες, μαζί με τους οποίους θα αναλάβουμε να φέρουμε εις πέρας την εργασία σας. Χάρη στη χρήση των πιστοποιημένων υλικών και την υψηλή ποιότητα εργασιών, αναλαμβάνουμε να φέρουμε για εσάς το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΙ ΥΙΟΣ ΠΟΥΛΟΣ - Σκεπές

Σκεπές - Κορυδαλλός Αττική 181 20

Με την έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα μου αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση ή την επισκευή της σκεπής που ονειρεύεστε. Δραστηριοποιούμαστε για χρόνια στον χώρο των κατασκευών και των οικοδομοτεχνικών εργασιών, στην περιοχή της Αθήνας, προσφέροντας βέλτιστα αποτελέσματα σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε. Χαρακτηριζόμαστε από τη συνέπεια που δείχνουμε ως προς τα χρονοδιαγράμματα και από το σεβασμό για τον χώρο του πελάτη μας. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας για άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

DESIGN & LIGHT - ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΜΟΝ. ΕΠΕ - Σκεπές

Σκεπές - Κορυδαλλός Αττική 181 20

Προσφέρουμε αποτελεσματικές λύσεις για την κατασκευή της σκεπής σας. Δραστηριοποιούμαι σε παντός είδους κατασκευές σκεπών και διαθέτουμε ομάδα από άριστα εκπαιδευμένους συνεργάτες. Ο επαγγελματισμός μας, η συνέπεια και ο γρήγορος χρόνος παράδοσης της εργασίας είναι τα στοιχεία που μας έχουν βοηθήσει έτσι ώστε να έχουμε ένα πιστό πελατολόγιο. Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσουμε μαζί μας, και να με προτιμήσετε για την άριστη διεκπεραίωση των εργασιών σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ