20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ψυκτικός Κορυδαλλός

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρτε προσφορά από επαγγελματίες Ψυκτικούς


Γιάννης Βανδώρος - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Κορυδαλλός Αττική 181 20

Η εταιρεία αναλαμβάνει επισκευές και εγκαταστάσεις κλιματιστικών σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους. Οποιαδήποτε ψυκτική εργασία με την δική μας βοήθεια θα ολοκληρωθεί γρήγορα και με επιτυχία.Βρισκόμαστε στο συγκεκριμένο κλάδο για 20 χρόνια και συνεργαζόμαστε με πολλούς επαγγελματίες διαφορετικών ειδικοτήτων. Σκοπός μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας σε όλους τους πελάτες μας.Ζητήστε προσφορά, δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Λεωνίδας Κοταράκος - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Κορυδαλλός Αττική 181 20

Ονομάζομαι Λεωνίδας Κοταράκος και δραστηριοποιούμαι στο τομέα των ψυκτικών εργασιών. Η πολυετής εμπειρία μου, οι άριστες τεχνικές μου γνώσεις αλλά και το μεράκι που δείχνω για την κάθε εργασία που αναλαμβάνω, φέρνουν τα καλύτερα αποτελέσματα!Οι εργασίες επισκευής και εγκατάστασης του κλιματιστικού σας θα ολοκληρωθούν με επαγγελματισμό και επιτυχία!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ EXPRESS - ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Κορυδαλλός Αττική 181 20

Η εταιρεία μας με 20ετή πείρα στη θέρμανση, στις αυτονομίες και στα υδραυλικά, μπορεί να επιλύσει με επαγγελματισμό, οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζεται με την μονάδα κλιματισμού σας.Στόχος μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη,η ικανοποίηση των αναγκών του και η ασφάλειά του.Οι τιμές μας είναι προσιτές για την εποχή και λειτουργούμε πάντα εντός προσυμφωνημένου χρονοδιαγράμματος.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Κορυδαλλός Αττική 181 20

Δίνω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου άμεσα και αποτελεσματικά. Με πολυετή εμπειρία στο χώρο μπορώ και ανταποκρίνομαι σε οποιαδήποτε τύπου μοντέλα ψυγείων χρησιμοποιώντας υλικά και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Στόχος μου είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στο να ολοκληρώνονται οι εργασίες με συνέπεια και προσοχή. Δίνω ιδιαίτερη σημασία στη λεπτομέρεια και στην πλήρη ικανοποίηση του πελάτη και όλα αυτά σε τιμές που αξίζουν!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΛΑΖΑΡΟΥ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Κορυδαλλός Αττική 181 20

Ονομάζομαι Στέλιος Λαζάρου και εδώ και χρόνια προσπαθώ και δίνω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου.Οι έμπειροι συνεργάτες μου και εγώ διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία σε αποκαταστάσεις βλαβών και μαζί είμαστε σε θέση να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις στα προβλήματα σας. Με ένα μόνο τηλεφώνημά από εσάς βρισκόμαστε στο χώρο σας για να σας δώσουμε εξατομικευμένες λύσεις και μία οικονομική προσφορά προσαρμοσμένη στις δυνατότητές σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ι. ΟΔΥΣΣΕΥΣ ΜΑΚΡΕΛΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Κορυδαλλός Αττική 181 20

Είμαι επαγγελματίας ψυκτικός και ειδικεύομαι στον τομέα της επισκευής και της εγκατάστασης του επαγγελματικού σας ψυγείου.Το αντικείμενο της πείρας και της γνώσης μου είναι οι εγκαταστάσεις, επισκευές & συντηρήσεις των επαγγελματικών ψυγείων και πάνω σ'αυτό εκπαιδεύομαι καθημερινά για να συμβαδίζω με τις εξελίξεις της εποχής και να μπορώ να ανταποκριθώ σε όλα τα αιτήματα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΟΙΚΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Κορυδαλλός Αττική 181 20

Η εταιρεία μας διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό που αναλαμβάνει να δώσει ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας άμεσα και με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.Προσφέρουμε συμφέρουσες λύσεις και στις καλύτερες τιμές, πάντα με γνώμονα την ευχαρίστηση και την ικανοποίηση του πελάτη. Διαθέτουμε επαγγελματισμό και αποτελεσματικότητα. Ο εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας μας και τα υλικά αρίστης ποιότητας που διαθέτουμε, παραδίδουν άριστα λειτουργικά αποτελέσματα. Επιθυμούμε μακροχρόνιες λύσεις, που θα αφήσουν τους πελάτες μας χαρούμενους και ικανοποιημένους!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

RODIS SERVICE - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Κορυδαλλός Αττική 181 20

Η εταιρεία μας με το άρτια εκπαιδευμένο και καταρτισμένο τεχνικό της προσωπικό, μπορεί να αναλάβει εργασίες επισκευής και εγκατάστασης του κλιματιστικού σας με γνώμονα την ικανοποίηση των αναγκών σας με απόλυτα λειτουργικά αποτελέσματα. Μετά από χρόνια εμπειρίας είμαστε οι κατάλληλοι για να σας προσφέρουμε άμεση εξυπηρέτηση, τέλειο αποτέλεσμα, αξιόπιστες και οικονομικές λύσεις. Έχουμε χιλιάδες ανταλλακτικά που εξυπηρετούν όλα τα μοντέλα ανεξαρτήτως εταιρείας. Επιλέξτε μας για μόνιμο και λειτουργικό αποτέλεσμα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Χ. ΛΕΒΕΝΤΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Κορυδαλλός Αττική 181 20

Είμαι ο άνθρωπος που χρειάζεστε για την επισκευή και την εγκατάσταση των κλιματιστικών σας. Δραστηριοποιούμαι στον χώρο της επισκευής και συντήρησης κλιματιστικών, για αρκετά χρόνια, με αποτέλεσμα να μπορώ να εξυπηρετήσω άμεσα και γρήγορα τις ανάγκες των πελατών μας. Χαρακτηρίζομαι από τη συνέπεια που δείχνουμε στα χρονοδιαγράμματα και από την υπευθυνότητα απέναντι στις απαιτήσεις του πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Άννα Α. Αλβέρτου - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Κορυδαλλός Αττική 181 20

Παρέχουμε λειτουργικές και εγγυημένες λύσεις στην επισκευή και στην εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου. Με πολυετή εμπειρία στο χώρο παρέχουμε λύσεις που ανταποκρίνονται σε όλες τις δυσκολίες που προκύπτουν σε αυτόν τον τομέα. Στόχος μας είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στην λεπτομέρεια και την λειτουργικότητα των συσκευών. Είμαστε συνεπείς στο ραντεβού μας και οικονομικοί στις τιμές μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Κορυδαλλός Αττική 181 20

Αναλαμβάνω λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας. Από συντήρηση και μελέτη έως επισκευή και εγκατάσταση μονάδων κλιματισμού. Εξειδικευμένος σε εφαρμογές ψύξης και κλιματισμού με μεγάλη εμπειρία στο χώρο σε επίπεδο μελέτης και επισκευής κλιματιστικών εγκαταστάσεων. Εξυπηρετώ τις περιοχές στην Αθήνα, με ζήτηση για λύσεις στον κλιματισμό ιδιωτικών και επαγγελματικών χώρων. Στόχος μου η βελτιστοποίηση και η καλύτερη εφαρμογή της εμπειρίας μου στον κλιματισμό του χώρου σας. Έμπειρο συνεργείο από άρτια καταρτισμένους τεχνικούς κλιματισμού. Εγγυημένες υπηρεσίες υψηλής τεχνικής υποστήριξης.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

CLIMA COOL - ΣΟΦΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Κορυδαλλός Αττική 181 20

Η Clima Cool προσφέρει υπηρεσίες επισκευής και εγκατάστασης κλιματιστικού με γνώμονα την ικανοποίηση των επιθυμιών και των αναγκών σας. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στον χώρο της επισκευής και γνωρίζουμε τις ανησυχίες των πελατών μας, με αποτέλεσμα να μπορούμε να τους βοηθήσουμε με τον βέλτιστο τρόπο και σε γρήγορους χρόνους και όλα αυτά σε προσιτές τιμές. Μας διακατέχει μεγάλο αίσθημα υπευθυνότητας και συνέπειας απέναντι στον πελάτη. Βρισκόμαστε σε ετοιμότητα να ανταποκριθούμε στο κάθε σας αίτημα άμεσα και με συνέπεια!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Άννα Α. Αλβέρτου - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Κορυδαλλός Αττική 181 20

Παρέχουμε λειτουργικές και εγγυημένες λύσεις στην επισκευή και στην εγκατάσταση του κλιματιστικού σας για τον ιδιωτικό ή επαγγελματικό σας χώρο. Με πολυετή εμπειρία στο χώρο παρέχουμε λύσεις που ανταποκρίνονται σε όλες τις δυσκολίες που προκύπτουν σε αυτόν τον τομέα. Στόχος μας είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στην λεπτομέρεια και την λειτουργικότητα των συσκευών. Είμαστε συνεπείς στο ραντεβού μας και οικονομικοί στις τιμές μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Α. ΓΑΒΡΙΛΗ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Κορυδαλλός Αττική 181 20

Αναλαμβάνω επισκευή και εγκατάσταση επαγγελματικού ψυγείου άμεσα και αποτελεσματικά. Εξειδικεύομαι σε εφαρμογές ψύξης και με μεγάλη εμπειρία στο χώρο σε επίπεδο μελέτης και επισκευής επαγγελματικών ψυγείων, αντιμετωπίζω οποιαδήποτε δυσκολία στην στιγμή. Δίνω ολοκληρωμένες λύσεις σε όλα τα μοντέλα ανεξαρτήτως μάρκας. Στόχος μου είναι η ικανοποίηση των αναγκών του κάθε πελάτη. Διαθέτουμε έμπειρο συνεργείο από άρτια καταρτισμένους τεχνικούς που εγγυώνται υψηλές υπηρεσίες και ανταγωνιστικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΛΥΜΠΕΡΗΣ Σ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Κορυδαλλός Αττική 181 20

Η εταιρεία μας, με την πολυετή της εμπειρία αναλαμβάνει την επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις που θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες του κάθε πελάτη. Αντιλαμβανόμαστε τις δύσκολες συνθήκες που όλοι αντιμετωπίζουμε και κρατάμε τις τιμές μας στα πλέον ανταγωνιστικά επίπεδα της αγοράς, με συνεχείς εξαιρετικές προσφορές. Συνδυάζουμε τεχνογνωσία και σύγχρονο εξοπλισμό και δίνουμε λύσεις σε παντός είδους πρόβλημα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΑΚΗΣ ΜΑΛΑΝΔΡΑΚΗΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Κορυδαλλός Αττική 181 20

Αναλαμβάνω με απόλυτο επαγγελματισμό αλλά και υπευθυνότητα απέναντι στους πελάτες μου, μια μεγάλη γκάμα εργασιών στις ψυκτικές εργασίες και συγκεκριμένα την επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας. Θα χαρώ πολύ να με εμπιστευθείτε για κάθε ψυκτική εργασία για τον οικιακό αλλά και τον επαγγελματικό σας χώρο. Είμαι σίγουρος πως το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει απόλυτα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΟΙΚΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Κορυδαλλός Αττική 181 20

Η εταιρεία μας διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό που αναλαμβάνει να δώσει ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του επαγγελματικού σας ψυγείου άμεσα και με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.Προσφέρουμε συμφέρουσες λύσεις και στις καλύτερες τιμές, πάντα με γνώμονα την ευχαρίστηση και την ικανοποίηση του πελάτη. Συνδυάζουμε επαγγελματισμό και αποτελεσματικότητα, με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και υλικά αρίστης ποιότητας. Επιθυμούμε μακροχρόνιες λύσεις, που θα αφήσουν τους πελάτες μας χαρούμενους και ικανοποιημένους!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Κορυδαλλός Αττική 181 20

Είμαστε εταιρεία 20ετούς πείρας στη θέρμανση, στις αυτονομίες και στα υδραυλικά.Αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε εργασία επισκευής και εγκατάστασης κλιματιστικού στο χώρο σας οικιακό ή επαγγελματικό άμεσα.Ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα ο επαγγελματισμός, η τήρηση του προσυμφωνημένου χρονοδιαγράμματος και οι προσιτές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

CLIMA COOL - ΣΟΦΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Κορυδαλλός Αττική 181 20

Η Clima Cool προσφέρει υπηρεσίες επισκευής και εγκατάστασης επαγγελματικού ψυγείου με γνώμονα την ικανοποίηση των επιθυμιών και των αναγκών σας. Έχουμε πολυετή εμπειρία στον χώρο της επισκευής επαγγελματικών ηλεκτρικών συσκευών και γνωρίζουμε τις ανησυχίες των πελατών μας, με αποτέλεσμα να μπορούμε να τους βοηθήσουμε με τον βέλτιστο τρόπο και σε γρήγορους χρόνους και όλα αυτά σε προσιτές τιμές. Μας διακατέχει μεγάλο αίσθημα υπευθυνότητας και συνέπειας απέναντι στον πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

RODIS SERVICE - Ψυκτικοί

Ψυκτικός - Κορυδαλλός Αττική 181 20

Η εταιρεία μας με το άρτια εκπαιδευμένο και καταρτισμένο τεχνικό της προσωπικό, μπορεί να αναλάβει εργασίες επισκευής και εγκατάστασης του επαγγελματικού σας ψυγείου με συνέπεια και οργάνωση. Μετά από χρόνια εμπειρίας είμαστε οι κατάλληλοι για να σας προσφέρουμε άμεση εξυπηρέτηση, τέλειο αποτέλεσμα, αξιόπιστες και οικονομικές λύσεις. Έχουμε χιλιάδες ανταλλακτικά που εξυπηρετούν όλα τα μοντέλα ανεξαρτήτως εταιρείας. Επιλέξτε μας για μόνιμο και λειτουργικό αποτέλεσμα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ψυκτικός Κορυδαλλός - 20 επαγγελματίες ψυκτικοί