3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Οικιακός καθαρισμός - Μία φορά Κορυδαλλός

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


SPIC AND SPAN LTD - Οικιακός καθαρισμός - Μία φορά

Οικιακός καθαρισμός - Μία φορά - Κορυδαλλός Αττική 181 20

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τον καθαρισμό του επαγγελματικού και προσωπικού σας χώρου ή του κτιρίου σας. Διαθέτουμε πολύ έμπειρη ομάδα καθώς και υπερσύγχρονο εξοπλισμό, με αποτέλεσμα να μπορούμε να ικανοποιήσουμε ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες μας. Σε κάθε εργασία, τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε είναι υποαλλεργικά και βιοδιασπώμενα με πιστοποιήσεις. Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας και είμαστε σίγουροι πως θα μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

LT CLEAN - Γιώργος Κανταρτζής - Οικιακός καθαρισμός - Μία φορά

Οικιακός καθαρισμός - Μία φορά - Κορυδαλλός Αττική 181 20

Είμαστε κοντά σας από το 2001, όποτε μας χρειάζεστε, όταν μας χρειάζεστε, παρέχοντας όλες τις βασικές και ειδικές υπηρεσίες καθαρισμού για οποιοδήποτε μέγεθος εμπορικής ή προσωπικής ιδιοκτησίας. Εξασφαλίζουμε την άριστη καθαριότητα των χώρων σας, σε τιμές πραγματικά ανταγωνιστικές. Στόχος μας να διατηρούμε την επιχείρηση ή την οικία σας άψογη, ικανοποιώντας τις ανάγκες σας και λειτουργώντας με φιλικότητα, συνέπεια και επαγγελματισμό!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

MTS ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Οικιακός καθαρισμός - Μία φορά

Οικιακός καθαρισμός - Μία φορά - Κορυδαλλός Αττική 181 20

Είμαστε συνεργείο καθαρισμού και μπορούμε να αναλάβουμε τους οικιακούς και επαγγελματικούς σας χώρους. Η εταιρεία μας απασχολώντας μεγάλο αριθμό έμπειρων εργαζομένων, με γνώμονα τη σκληρή δουλεία και με σύμμαχο την δημιουργικότητα και την εμπιστοσύνη που απολαμβάνουμε από τους πελάτες μας, καλύπτουμε για εσάς παντός είδους εργασίες στο χώρο του καθαρισμού των χώρων σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Οικιακός καθαρισμός - Μία φορά Κορυδαλλός