6 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Mobile Software Development Κορυδαλλός

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


stoucky .gr - Mobile Software Development

Mobile Software Development - Κορυδαλλός Αττική 181 20

Είμαστε έμπειροι προγραμματιστές και αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε με επιτυχία και επαγγελματισμό υπηρεσίες ανάπτυξης λογισμικού και εφαρμογών για κινητά. Παρέχουμε πλήρη τεχνική υποστήριξη, με κύριο στόχο τη γρήγορη και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών μας. Ολοκληρώνουμε την εργασία μας, με υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα και σε εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές. Προτιμήστε μας για μια ολοκληρωμένη και διασφαλισμένη ποιότητα εργασίας, σε ανταγωνιστικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Στέφανος Μανωλάκης - Mobile Software Development

Mobile Software Development - Κορυδαλλός Αττική 181 20

Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο του προγραμματισμού επί σειρά ετών γνωρίζοντας καλά το διαδίκτυο και μπορούμε να αναλάβουμε και την ανάπτυξη λογισμικού και εφαρμογών για κινητά. Εργαζόμαστε με συνέπεια και υπευθυνότητα απέναντι στους χρόνους παράδοσης και στις απαιτήσεις του πελάτη μας. Προσφέρουμε μία μεγάλη γκάμα εργασιών, πάντα σεβόμενοι τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη και της κάθε περίπτωσης. Θα χαρούμε να μας επιλέξετε, για να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας , άμεσα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΕΒΑΣΤΟΣ ΜΑΤΖΟΥΡΑΝΗΣ - Mobile Software Development

Mobile Software Development - Κορυδαλλός Αττική 181 20

Με δεκαετή εμπειρία στις διαδικτυακές υπηρεσίες αναλαμβάνω για εσάς την ολοκλήρωση μιας μεγάλης γκάμας εργασιών με σκοπό την απόλυτη κάλυψη των αναγκών σας. Εργάζομαι σαν προγραμματιστής από το 2007 και έχω φέρει εις πέρας με μεγάλη επιτυχία πληθώρα έργων, όπως είναι και η ανάπτυξη λογισμικού και εφαρμογών για κινητά. Οι άριστες γνώσεις μου στο αντικείμενο, η παράδοση του έργου στον συμφωνηθέντα χρόνο, αλλά και η πλήρης κατανόηση των αναγκών των πελατών μου είναι τα στοιχεία που με κάνουν να ξεχωρίζω!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Ε ΚΑΙ Η ΟΕ - Mobile Software Development

Mobile Software Development - Κορυδαλλός Αττική 181 20

Προσφέρουμε υπηρεσίες ανάπτυξης λογισμικού κινητών. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο του προγραμματισμού επί σειρά ετών γνωρίζοντας καλά το διαδίκτυο αλλά και ακολουθώντας τη ροή της τεχνολογίας. Εργαζόμαστε με συνέπεια και υπευθυνότητα απέναντι στους χρόνους παράδοσης και στις απαιτήσεις του πελάτη μας. Προσφέρουμε μία μεγάλη γκάμα εργασιών που ενδεικτικά περιλαμβάνουν διαφημίσεις Google Adwords, υπηρεσίες οπτικής επικοινωνίας και ξενοδοχειακών κρατήσεων. Θα χαρούμε να μας επιλέξετε. Ζητήστε προσφορά, τώρα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ELECTRONICA E-SHOP - Mobile Software Development

Mobile Software Development - Κορυδαλλός Αττική 181 20

Στην εταιρεία μας παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για την ανάπτυξη λογισμικού κινητών. Έχουμε πολλά χρόνια που ξεκινήσαμε τη λειτουργία μας και έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών μας, μετρώντας ήδη στο portfolio μας πολλές επιτυχημένες εργασίες. Λειτουργούμε με απόλυτη συνέπεια, αξιοπιστία, ευελιξία και ταχύτητα απέναντι στις υποχρεώσεις που αναλαμβάνουμε. Όλοι οι πελάτες μας απολαμβάνουν άψογη συνεργασία και άμεση τεχνική υποστήριξη μετά την ολοκλήρωση της εργασίας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

COMPUTER STATION - Mobile Software Development

Mobile Software Development - Κορυδαλλός Αττική 181 20

Η εταιρία μας αναλαμβάνει την ανάπτυξη λογισμικού και εφαρμογών για κινητά. Αποτελείται από στελέχη με πολυετή εμπειρία στον χώρο των διαδικτυακών τεχνολογιών και προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για τη σωστή προβολή της παρουσίας σας στον κυβερνοχώρο. Παρά το μικρό διάστημα δραστηριοτήτων, η εταιρία έχει υλοποιήσει αρκετά έργα για λογαριασμό εθνικών και πολυεθνικών πελατών σε Ελλάδα και εξωτερικό. Αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε είναι η επιμονή μας για να φέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ζητήστε προσφορά, δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ