20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Μετακόμιση Κορυδαλλός

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για την μετακόμισή σου


ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Κορυδαλλός Αττική 181 20

Ονομάζομαι Ιωάννης Παναγιωτακόπουλος και προσφέρω ολοκληρωμένες υπηρεσίες για το πρόβλημα που σας απασχολεί με τις μετακομίσεις μεταφορές σας εντός νομού Αττικής. Συγκεκριμένα, αναλαμβάνουμε μεταφορές οικοσκευών μέχρι διανομές εμπορευμάτων σε εταιρείες ή πρακτορεία μεταφορών. Τα στοιχεία που με χαρακτηρίζουν είναι η συνέπεια απέναντι στους χρόνους παράδοσης, η προσοχή στην λεπτομέρεια και ο σεβασμός απέναντι στις ανάγκες και τις επιθυμίες του πελάτη!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΡΗΓΑΣ ΠΑΙΠΑΗΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Κορυδαλλός Αττική 181 20

Η εταιρεία μου προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για τις μεταφορές και τις μετακομίσεις άμεσα και με συνέπεια στο χρονοδιάγραμμα και μπορεί να αναλάβει και την επιτυχημένη μεταφορά των εμπορευμάτων σας. Η πολύχρονη εμπειρία μας, εξασφαλίζει απόλυτα τη μεταφορά των πραγμάτων σας, με ασφάλεια και υπευθυνότητα και προσοχή. Εξυπηρετούμε άμεσα, καθημερινά και φροντίζουμε οι υπηρεσίες μας να διακρίνονται πάντα για την αξιοπιστία και την ποιότητα τους. Χαρακτηριζόμαστε από την άμεση ανταπόκριση, το σεβασμό για τα αντικείμενα του κάθε πελάτη, και υποσχόμαστε ότι κάθε αντικείμενο θα φτάσει στον προορισμό του!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΗΓΑΣΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Κορυδαλλός Αττική 181 20

Η εταιρεία μας με πολυετή παρουσία στον κλάδο αναλαμβάνει μετακομίσεις παντός είδους, μεταφορές,ανυψώσεις,αποθήκευση και πολλές άλλες εργασίες τέτοιου τύπου. Χαρακτηριζόμαστε για την ασφάλεια των προϊόντων σας κατά την μεταφορά τους, για τον επαγγελματισμό μας και για τις προσιτές μας τιμές.Ζητήστε προσφορά δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Κορυδαλλός Αττική 181 20

Ονομάζομαι Ιωάννης Παναγιωτακόπουλος και δίνω άμεσες λύσεις στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με τις διεθνείς μεταφορές των φορτίων σας με συνέπεια και ασφάλεια. Διαθέτω πολυετή εμπειρία και εξοπλισμό που μπορεί να μεταφέρει οποιαδήποτε υλικό θέλετε με προσοχή. Φροντίζω και παραδίδω πάντα τα αντικείμενά σας στην κατάσταση που τα παρέλαβα και στο σημείο παράδοσης που έχει συμφωνηθεί. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας να σας παρέχω λύσεις άμεσα και οικονομικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

INSTATRANS - COURIER SERVICES - Μεταφορές

Μετακόμιση - Κορυδαλλός Αττική 181 20

Οι διεθνείς μεταφορές είναι η ειδικότητά μας και εδώ και χρόνια τις αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα και σεβασμό στις επιθυμίες τους πελάτη. Διαθέτουμε τα κατάλληλα μηχανήματα και εξειδικευμένο προσωπικό και εγγυόμαστε την ασφαλή μεταφορά των αντικειμένων σας. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι η αμεσότητα, η συνέπεια στο χρονοδιάγραμμα και η προσοχή στην λεπτομέρεια. Βρισκόμαστε σε ετοιμότητα να δώσουμε οικονομικές λύσεις στο πρόβλημά σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΥΚΟΥΛΗΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Κορυδαλλός Αττική 181 20

Αναλαμβάνω τις μετακομίσεις και τις μεταφορές σας εντός νομού Αττικής, εύκολα και ανώδυνα. Έχοντας πολυετή εμπειρία στον χώρο των μεταφορών, είμαι σε θέση να πραγματοποιήσω μαζί με τους αξιόπιστους συνεργάτες μου ένα εύρος υπηρεσιών. Από μία απλή σύνδεση επίπλου μέχρι ανυψώσεις και μεταστεγάσεις εταιρειών, είμαστε οι άνθρωποι που θα σας εξυπηρετήσουν άμεσα και αποτελεσματικά. Μας χαρακτηρίζει η ποιότητα της εργασίας μας, καθώς δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην σωστή μεταφορά των προσωπικών σας αντικειμένων.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΡΤΑΛΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Κορυδαλλός Αττική 181 20

Το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό μου είναι σε θέση να αναλάβει μετακομίσεις και μεταφορές παντός τύπου και άρα μπορούμε να ασχοληθούμε και με την επαγγελματική μεταφορά των εμπορευμάτων σας. Διαθέτουμε τα κατάλληλα εργαλεία και φορτηγά για τέτοιου είδους εργασίες. Στόχος μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας και η ασφάλεια των προϊόντων τους, κατά την μεταφορά. Επιλέξτε μας για επαγγελματικές και ασφαλείς εργασίες, με οικονομικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΟ ΣΠΙΡΤΟ - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Κορυδαλλός Αττική 181 20

Η εταιρεία μας ιδρυθείσα το 1995, μία επιχείρηση με μακρόχρονη εμπειρία στο χώρο της μετακόμισης, της μεταφοράς, της συσκευασίας, της διανομής και της αποθήκευσης, προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε ιδιώτες και επιχειρήσεις και είναι στη διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσει.Ο στόλος της αποτελείται από ειδικά ανυψωτικά γερανοφόρα μηχανήματα και από φορτηγά όλων των τύπων για οποιαδήποτε μεταφορά και μετακόμιση. Καλύπτουμε όλο το πανελλαδικό δίκτυο και παρέχουμε σε κάθε πελάτη αξιόπιστη και οικονομική μεταφορά με βάση τις ανάγκες του.Ο εξοπλισμός μιας μεταφορικής εταιρείας είναι σημαντικός, όμως το ανθρώπινο δυναμικό είναι αυτό που κάνει μια μεταφορική να ξεχωρίζει.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

AKRITAS TRANS - Μεταφορές

Μετακόμιση - Κορυδαλλός Αττική 181 20

Παρέχουμε υπηρεσίες για τις μετακομίσεις και μεταφορές των εμπορευμάτων της επιχείρησης σας εντός νομού Αττικής. Από μεταφορές οικοσκευών μέχρι διανομές εμπορευμάτων σε εταιρείες ή πρακτορεία μεταφορών, βρίσκομαι κοντά σας για να αναλάβω εργασίες σε όλη την Ελλάδα, με έδρα την Αθήνα. Χαρακτηρίζομαι από τη συνέπεια απέναντι στους χρόνους παράδοσης αλλά και από το σεβασμό απέναντι στα αντικείμενα του πελάτη μου.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΠΑΝΟΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Κορυδαλλός Αττική 181 20

Η μεταφορική μας, προσφέρει αποτελεσματικές λύσεις για τις μετακομίσεις και μεταφορές της οικοσκευής σας εντός νομού Αττικής. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στον κλάδο και έμπειρο προσωπικό που θα βρεθεί κοντά σας και θα εκτελέσει με τον καλύτερο τρόπο κάθε εργασία. Φροντίζουμε να είμαστε πολύ προσεκτικοί με τα πράγματα σας κατά τη διαδικασία της μεταφοράς. Είμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα με ιδιαίτερα οικονομικές λύσεις!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΟΥΖΑΚΗΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Κορυδαλλός Αττική 181 20

Ονομάζομαι Χαράλαμπος Μουζάκης και η εταιρεία μου προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για τις μεταφορές και τις μετακομίσεις εντός νομού Αττικής. Η πολύχρονη εμπειρία μας, σας εξασφαλίζει απόλυτα τη μεταφορά των πραγμάτων σας, με ασφάλεια και υπευθυνότητα. Εξυπηρετούμε άμεσα, όλες τις μέρες τις εβδομάδας και φροντίζουμε οι υπηρεσίες μας να διακρίνονται πάντα για την αξιοπιστία και την ποιότητα τους. Χαρακτηριζόμαστε από τη συνέπεια και το σεβασμό για τα αντικείμενα του κάθε πελάτη, υποσχόμενοι πως θα φτάσουν ασφαλή στον προορισμό τους.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΑΚΑΚΗΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Κορυδαλλός Αττική 181 20

Η εταιρεία μου αναλαμβάνει καθημερινά να ανταποκριθεί στις ανάγκες σας για μεταφορές και μετακομίσεις άμεσα και αποτελεσματικά εντός νομού Αττικής. Δίνουμε ολοκληρωμένες με ιδιαίτερη προσοχή στην ασφάλεια των αντικειμένων που μεταφέρουμε από την στιγμή παραλαβής έως την στιγμή παράδοσης. Συνδυάζουμε συνέπεια και οργάνωση με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και όλα αυτά στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΑΚΗΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Κορυδαλλός Αττική 181 20

Ονομάζομαι Ιωάννης Καραγιαννάκης και μαζί με τους συνεργάτες μου αναλαμβάνουμε μετακομίσεις εντός νομού Αττικής. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των μεταφορών πολλά χρόνια και διαθέτουμε ιδιόκτητα φορτηγά προκειμένου να παρέχουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες παντός είδους μεταφορών σε ανταγωνιστικές τιμές, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και ασφάλειας. Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να συνεργαστούμε. Είμαστε σίγουροι ότι και εσείς θα είστε στους ικανοποιημένους πελάτες μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΡΗΓΑΣ ΠΑΙΠΑΗΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Κορυδαλλός Αττική 181 20

Η εταιρεία μου προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για τις μεταφορές και τις μετακομίσεις σας εντός νομού Αττικής άμεσα και με συνέπεια στο χρονοδιάγραμμα. Η πολύχρονη εμπειρία μας, εξασφαλίζει απόλυτα τη μεταφορά των πραγμάτων σας, με ασφάλεια και υπευθυνότητα και προσοχή. Εξυπηρετούμε άμεσα, καθημερινά και φροντίζουμε οι υπηρεσίες μας να διακρίνονται πάντα για την αξιοπιστία και την ποιότητα τους. Χαρακτηριζόμαστε από την άμεση ανταπόκριση, το σεβασμό για τα αντικείμενα του κάθε πελάτη, και υποσχόμαστε ότι κάθε αντικείμενο θα φτάσει στον προορισμό του!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΙΣΑΜΟΠΟΥΛΟΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Κορυδαλλός Αττική 181 20

Είμαι ο Βασίλειος Σισαμόπουλος και αναλαμβάνω να δώσω ολοκληρωμένες στις μετακομίσεις και τις μεταφορές σας εντός νομού Αττικής. Δίνω άμεσα και λειτουργικά αποτελέσματα με βάση τις ανάγκες του πελάτη και με σεβασμό στις επιθυμίες του. Συνδυάζω σεβασμό και προσοχή στα προσωπικά αντικείμενα του πελάτη με εξοπλισμό και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Βρίσκομαι στην διάθεσή του να ανταποκριθώ στο αίτημά του οποιαδήποτε στιγμή!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΧΑΡΤΟΦΥΛΗΣ ΠΟΛΟΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Κορυδαλλός Αττική 181 20

Στην αναζήτησή σας για επαγγελματίες στις διεθνείς μεταφορές εμείς προσφέρουμε άμεσες και οικονομικές λύσεις. Σεβόμαστε τις επιθυμίες και τις ανάγκες του πελάτη και αναπτύσσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης μαζί του με το να μεταφέρουμε με ασφάλεια τα αντικείμενά του. Συνδυάζουμε εμπειρία με ευγένεια χαρακτήρα και οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι υψηλών προδιαγραφών και όλα αυτά στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΧΑΡΤΟΦΥΛΗΣ ΠΟΛΟΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Κορυδαλλός Αττική 181 20

Η εταιρεία μου προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για τις μεταφορές και τις μετακομίσεις των αντικειμένων σας εντός νομού Αττικής ενώ παράλληλα εγγυόμαστε ασφάλεια και ποιότητα στις υπηρεσίες μας. Η πολύχρονη εμπειρία μας, εξασφαλίζει απόλυτα τη μεταφορά των πραγμάτων σας, με ασφάλεια και υπευθυνότητα. Έχουμε άμεση εξυπηρέτηση και όλες τις μέρες τις εβδομάδας και φροντίζουμε οι υπηρεσίες μας να διακρίνονται πάντα για την αξιοπιστία και την ποιότητα τους. Είμαστε δίπλα στον κάθε πελάτη καθ 'όλη την διάρκεια της μεταφοράς των αντικειμένων του και τον ενημερώνουμε συνεχώς για την πορεία τους μέχρι την παραλαβή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

AKRITAS TRANS - Μεταφορές

Μετακόμιση - Κορυδαλλός Αττική 181 20

Παρέχουμε υπηρεσίες για τις μετακομίσεις και μεταφορές των εμπορευμάτων της επιχείρησης σας εντός νομού Αττικής. Από μεταφορές οικοσκευών μέχρι διανομές εμπορευμάτων σε εταιρείες ή πρακτορεία μεταφορών, βρίσκομαι κοντά σας για να αναλάβω εργασίες σε όλη την Ελλάδα, με έδρα την Αθήνα. Χαρακτηρίζομαι από τη συνέπεια απέναντι στους χρόνους παράδοσης αλλά και από το σεβασμό απέναντι στα αντικείμενα του πελάτη μου. Επιλέξτε με, για να δώσω λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΡΤΑΛΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Κορυδαλλός Αττική 181 20

Το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό μου είναι σε θέση να αναλάβει μετακομίσεις και μεταφορές παντός τύπου. Διαθέτουμε τα κατάλληλα εργαλεία και φορτηγά για τέτοιου είδους εργασίες.Στόχος μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας και η ασφάλεια των προϊόντων τους κατά την μεταφορά. Επιλέξτε μας για επαγγελματικές και ασφαλείς εργασίες με οικονομικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΝΙΚΑΛΕΞΗΣ - Μεταφορές

Μετακόμιση - Κορυδαλλός Αττική 181 20

Η εταιρεία μας διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό και κατάλληλο εξοπλισμό να ανταποκριθεί στο αίτημά σας για άμεση και ασφαλή λύση στις μεταφορές και τις μετακομίσεις σας εντός νομού Αττικής. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στον χώρο και δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην ασφάλεια των μεταφορών που αναλαμβάνουμε. Στοχεύουμε στην πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας και σε παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και όλα αυτά σε τιμές που σοκάρουν!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ