3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Εταιρική Ταυτότητα - Logo Κορυδαλλός

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για σχεδιασμό λογότυπου


ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΟΥΛΑΚΗΣ - Σχεδιασμός λογότυπου

Εταιρική Ταυτότητα - Logo - Κορυδαλλός Αττική 181 20

Ονομάζομαι Κωνσταντίνος Πουλάκης και προτείνω δημιουργικές και ολοκληρωμένες λύσεις στην σχεδίαση εταιρικής ταυτότητας και logo. Απολαμβάνω την εργασία μου και μου αρέσει η ποιοτική, πρωτότυπη και φρέσκια δουλειά. Με χαρακτηρίζει η συνέπεια που δείχνω στους συμφωνημένους χρόνους παράδοσης του έργου. Σκοπός μου είναι η παροχή επαγγελματικών αποτελεσμάτων με γνώμονα τις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών μου. Θα είναι χαρά μου να επικοινωνήσω μαζί σας και να αναλάβω και τη δική σας εργασία.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΕΖΙΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ COPY CENTER - Σχεδιασμός λογότυπου

Εταιρική Ταυτότητα - Logo - Κορυδαλλός Αττική 181 20

Η εταιρεία μας εδώ και χρόνια αναλαμβάνει την δημιουργία εταιρικής ταυτότητας καθώς και τον σχεδιασμό του logo της επιχείρησης σας. Έχουμε συνεργαστεί με διάφορους κλάδους πολυεθνικών εταιρειών και έχουμε αναπτύξει περισσότερα από 350 διαφορετικά projects, με αποτέλεσμα να γνωρίζουμε τις ανάγκες και τις ανησυχίες των πελατών μας. Κάθε επιχείρηση είναι διαφορετική και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται. Η δουλειά μας είναι να δημιουργούμε πρόσφορο έδαφος στο οποίο θα κινηθεί ο επιχειρηματίας, παρέχοντας του λύσεις και προβλέψεις για όποια προβλήματα μπορεί να προκύψουν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Α. ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ - Σχεδιασμός λογότυπου

Εταιρική Ταυτότητα - Logo - Κορυδαλλός Αττική 181 20

Το γραφείο μου παρέχει υπηρεσίες δημιουργίας εταιρικής ταυτότητας και σχεδιασμού logo. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της έντυπης & ηλεκτρονικής επικοινωνίας πολλά χρόνια και παρέχουμε μία μεγάλη γκάμα υπηρεσιών για την επιχείρηση σας. Οι δουλειές μας χαρακτηρίζονται από την συνέπεια, την αξιοπιστία και την ποιότητα. Στόχος μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας και η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης μαζί τους. Ζητήστε προσφορά, δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ