15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Επισκευή κλιματιστικού Κορυδαλλός

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για επισκευή ή και τοποθέτηση κλιματιστικού


Γιάννης Βανδώρος - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Κορυδαλλός Αττική 181 20

Η εταιρεία αναλαμβάνει επισκευές και εγκαταστάσεις κλιματιστικών σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους. Οποιαδήποτε ψυκτική εργασία με την δική μας βοήθεια θα ολοκληρωθεί γρήγορα και με επιτυχία.Βρισκόμαστε στο συγκεκριμένο κλάδο για 20 χρόνια και συνεργαζόμαστε με πολλούς επαγγελματίες διαφορετικών ειδικοτήτων. Σκοπός μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας σε όλους τους πελάτες μας.Ζητήστε προσφορά, δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Λεωνίδας Κοταράκος - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Κορυδαλλός Αττική 181 20

Ονομάζομαι Λεωνίδας Κοταράκος και δραστηριοποιούμαι στο τομέα των ψυκτικών εργασιών. Η πολυετής εμπειρία μου, οι άριστες τεχνικές μου γνώσεις αλλά και το μεράκι που δείχνω για την κάθε εργασία που αναλαμβάνω, φέρνουν τα καλύτερα αποτελέσματα!Οι εργασίες επισκευής και εγκατάστασης του κλιματιστικού σας θα ολοκληρωθούν με επαγγελματισμό και επιτυχία!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΑΚΗΣ ΜΑΛΑΝΔΡΑΚΗΣ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Κορυδαλλός Αττική 181 20

Αναλαμβάνω με απόλυτο επαγγελματισμό αλλά και υπευθυνότητα απέναντι στους πελάτες μου, μια μεγάλη γκάμα εργασιών στις ψυκτικές εργασίες και συγκεκριμένα την επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας. Θα χαρώ πολύ να με εμπιστευθείτε για κάθε ψυκτική εργασία για τον οικιακό αλλά και τον επαγγελματικό σας χώρο. Είμαι σίγουρος πως το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει απόλυτα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Άννα Α. Αλβέρτου - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Κορυδαλλός Αττική 181 20

Παρέχουμε λειτουργικές και εγγυημένες λύσεις στην επισκευή και στην εγκατάσταση του κλιματιστικού σας για τον ιδιωτικό ή επαγγελματικό σας χώρο. Με πολυετή εμπειρία στο χώρο παρέχουμε λύσεις που ανταποκρίνονται σε όλες τις δυσκολίες που προκύπτουν σε αυτόν τον τομέα. Στόχος μας είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών με ιδιαίτερη βαρύτητα στην λεπτομέρεια και την λειτουργικότητα των συσκευών. Είμαστε συνεπείς στο ραντεβού μας και οικονομικοί στις τιμές μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γεώργιος Τακτικός - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Κορυδαλλός Αττική 181 20

Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας διαθέτοντας έμπειρους και εξειδικευμένους τεχνικούς που θα σας εξυπηρετήσουν άμεσα οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμήσετε. Αναλαμβάνουμε να επισκευάσουμε πολλούς και διαφορετικούς τύπους κλιματιστικών άμεσα και οικονομικά. Η εξειδικευμένη και έμπειρη ομάδα μας θα επισκευάσει και θα συντηρήσει την συσκευή σας και θα την θέσει πολύ γρήγορα σε λειτουργία. Διακρινόμαστε στο επάγγελμα για την ταχύτητα μας, τόσο στην ανταπόκριση όσο και στην εργασία καθώς και για τα εγγυημένα αποτελέσματα που ικανοποιούν τους πελάτες!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Κορυδαλλός Αττική 181 20

Αναλαμβάνω λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας. Από συντήρηση και μελέτη έως επισκευή και εγκατάσταση μονάδων κλιματισμού. Εξειδικευμένος σε εφαρμογές ψύξης και κλιματισμού με μεγάλη εμπειρία στο χώρο σε επίπεδο μελέτης και επισκευής κλιματιστικών εγκαταστάσεων. Εξυπηρετώ τις περιοχές στην Αθήνα, με ζήτηση για λύσεις στον κλιματισμό ιδιωτικών και επαγγελματικών χώρων. Στόχος μου η βελτιστοποίηση και η καλύτερη εφαρμογή της εμπειρίας μου στον κλιματισμό του χώρου σας. Έμπειρο συνεργείο από άρτια καταρτισμένους τεχνικούς κλιματισμού. Εγγυημένες υπηρεσίες υψηλής τεχνικής υποστήριξης.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

CLIMA COOL - ΣΟΦΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Κορυδαλλός Αττική 181 20

Η Clima Cool προσφέρει υπηρεσίες επισκευής και εγκατάστασης κλιματιστικού με γνώμονα την ικανοποίηση των επιθυμιών και των αναγκών σας. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στον χώρο της επισκευής και γνωρίζουμε τις ανησυχίες των πελατών μας, με αποτέλεσμα να μπορούμε να τους βοηθήσουμε με τον βέλτιστο τρόπο και σε γρήγορους χρόνους και όλα αυτά σε προσιτές τιμές. Μας διακατέχει μεγάλο αίσθημα υπευθυνότητας και συνέπειας απέναντι στον πελάτη. Βρισκόμαστε σε ετοιμότητα να ανταποκριθούμε στο κάθε σας αίτημα άμεσα και με συνέπεια!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ EXPRESS - ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Κορυδαλλός Αττική 181 20

Η εταιρεία μας με 20ετή πείρα στη θέρμανση, στις αυτονομίες και στα υδραυλικά, μπορεί να επιλύσει με επαγγελματισμό, οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζεται με την μονάδα κλιματισμού σας.Στόχος μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη,η ικανοποίηση των αναγκών του και η ασφάλειά του.Οι τιμές μας είναι προσιτές για την εποχή και λειτουργούμε πάντα εντός προσυμφωνημένου χρονοδιαγράμματος.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΞΤΑΝΤ Α.Ε. - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Κορυδαλλός Αττική 181 20

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει με απόλυτο επαγγελματισμό αλλά και υπευθυνότητα απέναντι στους πελάτες της, την επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας είτε αφορά ιδιωτικό είτε επαγγελματικό χώρο. Διαθέτουμε έμπειρο προσωπικό και άριστη τεχνογνωσία και μπορούμε να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε μοντέλο με ευκολία. Εγγυόμαστε πλήρη λειτουργικότητα των κλιματιστικών σας και αποτελέσματα που θα σας ικανοποιήσουν πλήρως!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΝΙΕΣΤΡΗΣ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Κορυδαλλός Αττική 181 20

Παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας άμεσα και αποτελεσματικά. Από επισκευή έως τοποθέτηση και εγκατάσταση σε κλιματιστικά. Εξειδικευμένος ψυκτικός με πολυετή εμπειρία σε επισκευές συστημάτων κλιματισμού. Εξυπηρετώ σε όλες τις περιοχές που υπάρχει ανάγκη για κλιματισμό, στην περιοχή Αθήνα. Στόχος μου η άμεση εξυπηρέτηση και το καλύτερο αποτέλεσμα. Με εγγυημένη απόδοση και παρουσία στο χώρο, αναλαμβάνω κάθε είδους εργασία για τις ανάγκες σας στον κλιματισμό.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΟΙΚΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Κορυδαλλός Αττική 181 20

Η εταιρεία μας διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό που αναλαμβάνει να δώσει ολοκληρωμένες λύσεις στην επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας άμεσα και με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.Προσφέρουμε συμφέρουσες λύσεις και στις καλύτερες τιμές, πάντα με γνώμονα την ευχαρίστηση και την ικανοποίηση του πελάτη. Διαθέτουμε επαγγελματισμό και αποτελεσματικότητα. Ο εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας μας και τα υλικά αρίστης ποιότητας που διαθέτουμε, παραδίδουν άριστα λειτουργικά αποτελέσματα. Επιθυμούμε μακροχρόνιες λύσεις, που θα αφήσουν τους πελάτες μας χαρούμενους και ικανοποιημένους!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Χ. ΛΕΒΕΝΤΗΣ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Κορυδαλλός Αττική 181 20

Είμαι ο άνθρωπος που χρειάζεστε για την επισκευή και την εγκατάσταση των κλιματιστικών σας. Δραστηριοποιούμαι στον χώρο της επισκευής και συντήρησης κλιματιστικών, για αρκετά χρόνια, με αποτέλεσμα να μπορώ να εξυπηρετήσω άμεσα και γρήγορα τις ανάγκες των πελατών μας. Χαρακτηρίζομαι από τη συνέπεια που δείχνουμε στα χρονοδιαγράμματα και από την υπευθυνότητα απέναντι στις απαιτήσεις του πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Κορυδαλλός Αττική 181 20

Είμαστε εταιρεία 20ετούς πείρας στη θέρμανση, στις αυτονομίες και στα υδραυλικά.Αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε εργασία επισκευής και εγκατάστασης κλιματιστικού στο χώρο σας οικιακό ή επαγγελματικό άμεσα.Ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα ο επαγγελματισμός, η τήρηση του προσυμφωνημένου χρονοδιαγράμματος και οι προσιτές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

RODIS SERVICE - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Κορυδαλλός Αττική 181 20

Η εταιρεία μας με το άρτια εκπαιδευμένο και καταρτισμένο τεχνικό της προσωπικό, μπορεί να αναλάβει εργασίες επισκευής και εγκατάστασης του κλιματιστικού σας με γνώμονα την ικανοποίηση των αναγκών σας με απόλυτα λειτουργικά αποτελέσματα. Μετά από χρόνια εμπειρίας είμαστε οι κατάλληλοι για να σας προσφέρουμε άμεση εξυπηρέτηση, τέλειο αποτέλεσμα, αξιόπιστες και οικονομικές λύσεις. Έχουμε χιλιάδες ανταλλακτικά που εξυπηρετούν όλα τα μοντέλα ανεξαρτήτως εταιρείας. Επιλέξτε μας για μόνιμο και λειτουργικό αποτέλεσμα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΛΥΜΠΕΡΗΣ Σ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ - Τοποθέτηση κλιματιστικού

Επισκευή κλιματιστικού - Κορυδαλλός Αττική 181 20

Η εταιρεία μας, με την πολυετή της εμπειρία αναλαμβάνει την επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις που θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες του κάθε πελάτη. Αντιλαμβανόμαστε τις δύσκολες συνθήκες που όλοι αντιμετωπίζουμε και κρατάμε τις τιμές μας στα πλέον ανταγωνιστικά επίπεδα της αγοράς, με συνεχείς εξαιρετικές προσφορές. Συνδυάζουμε τεχνογνωσία και σύγχρονο εξοπλισμό και δίνουμε λύσεις σε παντός είδους πρόβλημα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Επισκευή κλιματιστικού Κορυδαλλός - 15 ειδικοί στα κλιματιστικά