3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ανακαίνιση Εσωτερικού Πολυκατοικίας Κορυδαλλός

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστα συνεργεία και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για την ανακαίνιση των χώρων της πολυκατοικίας


Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Εσωτερικού Πολυκατοικίας - Κορυδαλλός Αττική 181 20

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει ολοκληρωμένες λύσεις στην ανακαίνιση του εσωτερικού χώρου της πολυκατοικίας σας, έχοντας πολυετή εμπειρία στον χώρο. Από το 2002 δραστηριοποιείται ενεργά στον κλάδο των ανακαινίσεων και προσαρμόζεται, με το πέρασμα των ετών στις ανάγκες των πελατών και της εποχής. Στόχος της είναι η επένδυση του πελάτη, να δώσει ένα όμορφο και άνετο αποτέλεσμα, που θα ταιριάζει με το σύνολο της αισθητικής του χώρου του και με την πολυκατοικία του.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Καλλίντια Μπούρα - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Εσωτερικού Πολυκατοικίας - Κορυδαλλός Αττική 181 20

Είμαι Πολιτικός Μηχανικός και το τεχνικό γραφείο μου παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες γενικής ανακαίνισης του εσωτερικού χώρου της πολυκατοικίας σας. Στόχος μας είναι η σχεδίαση και η κατασκευή χώρων που να ξεχωρίζουν για την υψηλή αισθητική τους με τη χρήση πρότυπων υλικών, σύγχρονων μεθόδων κατασκευών (παρέχουμε τρισδιάστατη μορφή σχεδίων) και σε συνεργασία πάντα με εξειδικευμένους επιστήμονες και άρτια εξειδικευμένη ομάδα προσωπικού. Η επιστημονική μας κατάρτιση, η πολύχρονη εμπειρία μας, η υψηλή ποιότητα εργασίας και οι πρωτότυπες λύσεις μας, είναι η εγγύηση και οι λόγοι που οι πελάτες μας, μας επιλέγουν συνειδητά.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δανιήλ Τσουλάτης - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Εσωτερικού Πολυκατοικίας - Κορυδαλλός Αττική 181 20

Αναλαμβάνω ολοκληρωμένες λύσεις στην ανακαίνιση του εσωτερικού χώρου της πολυκατοικίας σας, σε όλα τα στάδια, από μελέτη του χώρου έως την διαμόρφωση και την ολοκλήρωσή του. Σε κάθε εργασία μου, φροντίζω να χρησιμοποιώ υλικά υψηλής ποιότητας και σε συνδυασμό με την πολύχρονη εμπειρία μου, χρησιμοποιώ τις τεχνικές μου γνώσεις, προκειμένου να εξυπηρετήσω τις ανάγκες του κάθε πελάτη και να ολοκληρωθεί η εργασία, επιτυχώς. Στόχος μου είναι το αποτέλεσμα να είναι μοναδικό και ο πελάτης να νιώθει άνετα στον χώρο του!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ανακαίνιση Εσωτερικού Πολυκατοικίας Κορυδαλλός - 3 επαγγελματίες