4 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ανακαίνιση Κουζίνας Κορυδαλλός

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστα συνεργεία και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι διαθέσιμοι επαγγελματίες στην κατηγορία Ανακαίνιση Κουζίνας


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΡΚΟΥΡΗΣ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Κουζίνας - Κορυδαλλός Αττική 181 20

Αναλαμβάνω ολοκληρωμένες εργασίες ανακαίνισης μερικής και ολικής, της κουζίνας σας. Δίνω την απαραίτητη προσοχή σε όλα τα στάδια της εργασίας και προτείνω οικονομικές και λειτουργικές λύσεις για την καλύτερη αξιοποίηση του χώρου. Έχοντας πολυετή εμπειρία στον τομέα, είμαι σε θέση να ικανοποιήσω την κάθε ανάγκη, πάντα με γνώμονα την αισθητική και την άνεση του πελάτη και της εταιρείας του. Από την αρχή και μέχρι το τέλος της κάθε εργασίας, ακούω τους πελάτες μου, προτείνοντας τους τις ιδανικότερες λύσεις. Χρησιμοποιώ υλικά και εξοπλισμό εξαιρετικής ποιότητας, με αντοχή στον χρόνο. Εγγυώμαι ένα επαγγελματικό και λειτουργικό αποτέλεσμα για την κουζίνα σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δανιήλ Τσουλάτης - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Κουζίνας - Κορυδαλλός Αττική 181 20

Αναλαμβάνω την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων για την ανακαίνιση κουζίνας σας, σε όλα τα στάδια από τη μελέτη του χώρου έως την διαμόρφωση και την ολοκλήρωσή του. Σε κάθε εργασία μου, φροντίζω να χρησιμοποιώ υλικά υψηλής ποιότητας και σε συνδυασμό με την πολύχρονη εμπειρία μου, χρησιμοποιώ τις τεχνικές μου γνώσεις, προκειμένου να εξυπηρετήσω τις ανάγκες του κάθε πελάτη και να ολοκληρωθεί η εργασία. Στόχος μου είναι το αποτέλεσμα να είναι μοναδικό και ο πελάτης να νιώθει άνετα στον χώρο του!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Κουζίνας - Κορυδαλλός Αττική 181 20

Η “Κωνσταντινίδης Κατασκευαστική” αναλαμβάνει ολοκληρωμένες λύσεις για την ανακαίνιση κουζίνας σας, έχοντας πολυετή εμπειρία στον χώρο. Η εταιρεία δραστηριοποιείται από το 2002 στην ανακαίνιση κουζίνας και προσαρμόζεται, με το πέρασμα των ετών στις ανάγκες της αγοράς, ενώ παράλληλα προσφέρει υψηλές υπηρεσίες. Στόχος της είναι η επένδυση του πελάτη, να δώσει ένα όμορφο και άνετο αποτέλεσμα, που θα αντιπροσωπεύει το γούστο και το στυλ του!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Καλλίντια Μπούρα - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Κουζίνας - Κορυδαλλός Αττική 181 20

Είμαι Πολιτικός Μηχανικός και το τεχνικό γραφείο μου παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες γενικής ανακαίνισης και της κουζίνας σας! Στόχος μας είναι η σχεδίαση και η κατασκευή χώρων που να ξεχωρίζουν για την υψηλή αισθητική τους με τη χρήση πρότυπων υλικών, σύγχρονων μεθόδων κατασκευών (παρέχουμε τρισδιάστατη μορφή σχεδίων) και σε συνεργασία πάντα με εξειδικευμένους επιστήμονες και άρτια εξειδικευμένη ομάδα προσωπικού. Η επιστημονική μας κατάρτιση, η πολύχρονη εμπειρία μας, η υψηλή ποιότητα εργασίας και οι πρωτότυπες λύσεις μας, είναι η εγγύηση και οι λόγοι που οι πελάτες μας, μας επιλέγουν συνειδητά.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ανακαίνιση Κουζίνας Κορυδαλλός - 4 επαγγελματίες