3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Ανακαίνιση Δωματίου Κορυδαλλός

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστα συνεργεία και διαλέξε την καλύτερη τιμή.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες στην ανακαίνιση δωματίου


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΡΚΟΥΡΗΣ - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Δωματίου - Κορυδαλλός Αττική 181 20

αναλαμβάνω ολοκληρωμένες εργασίες ανακαίνισης μερικής και ολικής, και συγκεκριμένα προσφέρω ολοκληρωμένες λύσεις για την ανακαίνιση του δωματίου σας. Δίνω την απαραίτητη προσοχή σε όλα τα στάδια της εργασίας και προτείνω οικονομικές και λειτουργικές λύσεις για την καλύτερη αξιοποίηση του χώρου. Έχοντας πολυετή εμπειρία στον τομέα, είμαι σε θέση να ικανοποιήσω την κάθε ανάγκη, πάντα με γνώμονα την αισθητική και την άνεση του πελάτη και της εταιρείας του. Από την αρχή και μέχρι το τέλος της κάθε εργασίας, ακούω τους πελάτες μου, προτείνοντας τους τις ιδανικότερες λύσεις. Χρησιμοποιώ υλικά και εξοπλισμό εξαιρετικής ποιότητας, με αντοχή στον χρόνο.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Δωματίου - Κορυδαλλός Αττική 181 20

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει ολοκληρωμένες λύσεις στην ανακαίνιση του χώρου σας, έχοντας πολυετή εμπειρία στον κλάδο. Από το 2002 ασχολείται με αυτό τον κλάδο και προσαρμόζεται, με το πέρασμα των ετών στις ανάγκες των πελατών και της εποχής. Στόχος της είναι η επένδυση του πελάτη, να δώσει ένα όμορφο και άνετο αποτέλεσμα που θα ταιριάζει με το σύνολο της αισθητικής του χώρου του, αλλά και με τον ίδιο!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Καλλίντια Μπούρα - Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Δωματίου - Κορυδαλλός Αττική 181 20

Είμαι Πολιτικός Μηχανικός και το τεχνικό γραφείο μου παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες γενικής ανακαίνισης του χώρου και οποιουδήποτε δωματίου σας! Στόχος μας είναι η σχεδίαση και η κατασκευή χώρων που να ξεχωρίζουν για την υψηλή αισθητική τους με τη χρήση πρότυπων υλικών, σύγχρονων μεθόδων κατασκευών (παρέχουμε τρισδιάστατη μορφή σχεδίων) και σε συνεργασία πάντα με εξειδικευμένους επιστήμονες και άρτια εξειδικευμένη ομάδα προσωπικού. Η επιστημονική μας κατάρτιση, η πολύχρονη εμπειρία μας, η υψηλή ποιότητα εργασίας και οι πρωτότυπες λύσεις μας, είναι η εγγύηση και οι λόγοι που οι πελάτες μας, μας επιλέγουν συνειδητά.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Ανακαίνιση Δωματίου Κορυδαλλός - 3 επαγγελματίες στις ανακαινίσεις