3 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Υπηρεσίες Catering Κηφισιά

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Our professionals are available


BREAK WALK ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ - Υπηρεσίες Catering

Υπηρεσίες Catering - Κηφισιά Αττική 145 62

Η εταιρεία BREAK WALK, προσφέρει υπηρεσίες catering για τις σημαντικές εκδηλώσεις σας. Δραστηριοποιούμαστε στην περιοχή της Καλλιθέας και έχοντας πολυετή εμπειρία καθώς και προσωπικό με εξίσου μεγάλη πείρα, οργανώνουμε το μπουφέ της εκδήλωσης σας με τον βέλτιστο τρόπο. Χαρακτηριζόμαστε από την ευγένεια και το σεβασμό απέναντι στον πελάτη και τις απαιτήσεις του.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

TERRA VERDE - Υπηρεσίες Catering

Υπηρεσίες Catering - Κηφισιά Αττική 145 62

Το TERRA VERDE, προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες catering και φιλοξενίας εκδηλώσεων. Βρισκόμαστε σε ένα μαγευτικό τοπίο, στην Κηφισιά, που αγκαλιάζει το χείλος του Κηφισού. Ένας χώρος ολοκαίνουργιος, όπου η λιτή δομή της σύγχρονης αισθητικής παντρεύεται την κομψότητα και τη μεγαλοπρέπεια μιας άλλης εποχής, δεν μπορεί παρά να αποτελεί το ιδανικό σκηνικό που θα φιλοξενήσει τη δεξίωσή σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ ΑΒΕΕ - Υπηρεσίες Catering

Υπηρεσίες Catering - Κηφισιά Αττική 145 62

Η ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ, παρέχει υπηρεσίες κέτερινγκ για την προσωπική ή την επαγγελματική εκδήλωση σας. Με έδρα το Μαρούσι και διαθέτοντας πολλά έτη εμπειρίας, γνωρίζουμε τις συνηθισμένες απαιτήσεις των πελατών και ξέρουμε πως να τους ευχαριστήσουμε, προκειμένου η εκδήλωση να τους μείνει αξέχαστη. Χαρακτηριζόμαστε από συνέπεια, καλή οργάνωση και από τη χρήση υλικών υψηλής ποιότητας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Υπηρεσίες Catering Κηφισιά