15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Πλακάκια Κηφισιά

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και συνεργεία, διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για τοποθέτηση πλακιδίων


DIPO ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Κηφισιά Αττική 145 62

Η εταιρεία μας μπορεί να προσφέρει ολοκληρωμένες, λειτουργικές και επαγγελματικές υπηρεσίες, που σχετίζονται με την τοποθέτηση πλακιδίων, στον χώρο σας. Η πολύχρονη πείρα μας στον χώρο του αλουμινίου σε συνδυασμό με τον σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό είναι η εγγύηση για την ποιότητα, την αισθητική, την λειτουργικότητα και την αντοχή των κατασκευών μας. Η εξειδίκευση, η εμπειρία και η συνεχής εκπαίδευση των συνεργατών που πλαισιώνουν την ομάδα μας, εξασφαλίζουν την επιτυχή ολοκλήρωση του κάθε έργου. Σκοπός μας είναι η πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας με τιμές και υπηρεσίες που εντυπωσιάζουν!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

VIOSPIRAL Α.Ε.Β.Ε. - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Κηφισιά Αττική 145 62

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εργασίες τοποθέτησης πλακιδίων και μαρμάρων. Βρισκόμαστε στον χώρο της οικοδόμησης και είμαστε σε θέση να καλύψουμε κάθε σας απαίτηση. Μας χαρακτηρίζουν στοιχεία όπως η υψηλή ποιότητα της εργασίας που προσφέρουμε και η φιλική εξυπηρέτηση προς τους πελάτες μας. Με την τεχνογνωσία μας, μπορούμε να σας προτείνουμε λύσεις επί των τεχνικών θεμάτων και των υλικών που θα ταιριάξουν στις ανάγκες σας. Η εμπειρία μας στο χώρο, η καθαρή και προσεγμένη, επαγγελματική εργασία και το εγγυημένο αποτέλεσμα, σε συνάρτηση με τις πολύ καλές τιμές έχουν δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

STUDIO - ARTES - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Κηφισιά Αττική 145 62

Η εταιρεία μας με μακροχρόνια πορεία στον κλάδο μπορεί να αναλάβει την ολοκληρωμένη και επαγγελματική εργασία τοποθέτησης πλακιδίων στον χώρο σας, εταιρικό ή προσωπικό. Ανταγωνιστικά μας χαρακτηριστικά η οργάνωση ο σεβασμός στις ανάγκες σας, μέσα από την παροχή αποτελεσμάτων ανώτερης ποιότητας. Η ομάδα μας αποτελείται από άψογα εξειδικευμένους συνεργάτες, οι οποίοι σας επισκέπτονται στο χώρο σας, σας προτείνουν τις πιο ενδεδειγμένες και ασφαλείς λύσεις και σας υποβάλλουν έγγραφη αναλυτική προσφορά με προσαρμογή του κόστους στα δεδομένα σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΜΠΑΚΛΑΤΣΙΔΗΣ Α. & ΣΙΑ Ε.Ε. - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Κηφισιά Αττική 145 62

Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση μαρμάρων και πλακιδίων, στον χώρο σας, άμεσα και αποτελεσματικά. Η εταιρεία σήμερα δραστηριοποιείται στον τομέα της χονδρικής και λιανικής πώλησης, αλλά αναλαμβάνει και έργα, συνεργαζόμενη με κατασκευαστικές εταιρείες, αρχιτέκτονες, ξενοδοχεία και άλλους φορείς. Διαθέτουμε τα πιο ποιοτικά προϊόντα, που τηρούν όλες τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές, με την καλύτερη σχέση ποιότητας - τιμής. Παρακολουθώντας τις νέες τάσεις της αγοράς, προσφέρουμε πρωτοποριακά προϊόντα και υπηρεσίες, που στηρίζονται σε νέες, καινοτόμες ιδέες και προτάσεις. Επιλέγοντας μας σας προσφέρουμε λύσεις που συμφωνούν με τις ανάγκες του χώρου σας και τις προτιμήσεις σας, αλλά και αποτελέσματα ανώτερης ποιότητας, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΑΤΕΛΗ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Κηφισιά Αττική 145 62

Η επιχείρηση μας προσφέρει αποτελεσματικές και ολοκληρωμένες λύσεις στην τοποθέτηση πλακιδίων για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Διαθέτουμε ομάδα εξειδικευμένων τεχνικών που κατέχουν άρτια τεχνογνωσία στον τομέα με αποτέλεσμα να μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και ποιοτικά. Στόχος μας είναι να παραδίδουμε έναν χώρο ξεχωριστό και μοναδικό! Προτιμήστε μας και δημιουργήστε χώρους, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας, όπως τους ονειρευόσασταν πάντα, άμεσα και με αποτελέσματα που διαρκούν, με την πάροδο του χρόνου.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΡΙΤΩΝ - Ι ΜΑΡΟΥΛΗΣ ΑΕ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Κηφισιά Αττική 145 62

Η ομάδα μας απαρτίζεται από εξειδικευμένους και άρτια εκπαιδευμένους τεχνικούς, έτοιμους να δώσουν την λύση στο πρόβλημα που σας απασχολεί και σχετίζεται με την εργασία τοποθέτησης πλακιδίων στο χώρο σας. Φροντίζουμε για τη διαρκή επιμόρφωση του ανθρώπινου δυναμικού μας, ούτως ώστε να είναι σε θέση να ανταποκρίνεται καθημερινά στις απαιτήσεις των πελατών μας. Κάθε πελάτης είναι πολύτιμος για εμάς και μας δίνει την ευκαιρία για να βελτιώσουμε την παροχή των υπηρεσιών μας. Είμαστε η κατάλληλη επιλογή για να διαμορφώσετε τον χώρο σας, όπως τον επιθυμείτε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΥΑΛΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Κηφισιά Αττική 145 62

Η εταιρεία μας ασχολείται με την εμπορία και την τοποθέτηση πλακιδίων στον οικιακό ή επαγγελματικό σας χώρο. Είμαστε ενεργοί στον κλάδο για πάνω από 50 χρόνια και άρα είμαστε μια έμπειρη και αξιόπιστη λύση στο πρόβλημά σας. Είμαστε καθιερωμένοι, αξιόπιστοι και ενδιαφερόμαστε για τους πελάτες μας. Αυτές τις αξίες έχουμε ως αρχή μας. Διαθέτουμε ομάδα εξειδικευμένων τεχνικών που κατέχουν άρτια τεχνογνωσία στον τομέα με αποτέλεσμα να μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και ποιοτικά. Θα χαρούμε να συνεργαστούμε μαζί σας και να υλοποιήσουμε με επαγγελματισμό, όποια σχετική εργασία, μας αναθέσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ Ε. & ΣΙΑ ΟΕ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Κηφισιά Αττική 145 62

Παρέχουμε ολοκληρωμένες και άκρως επαγγελματικές λύσεις, που σχετίζονται με την υπηρεσία τοποθέτησης πλακιδίων στον χώρο σας, καλύπτοντας τις προσωπικές, αλλά και εταιρικές σας ανάγκες. Η εταιρεία μας σημαίνει πάνω από όλα εμπιστοσύνη και αξιοπιστία. Λειτουργούμε με σεβασμό στις ανάγκες του πελάτη και στην επένδυσή του, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι ποιοτικά και ανθεκτικά, οι μέθοδοι τοποθέτησης σύγχρονοι και πάντα σεβόμαστε τις προτιμήσεις και ανάγκες των πελατών μας και λειτουργούμε αναλόγως. Προτιμήστε μας και επωφεληθείτε από τις τιμές και από την ποιότητα μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΓΩΝΑΣ ΔΗΜ. & ΣΙΑ Ο.Ε. - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Κηφισιά Αττική 145 62

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στην εμπορία και τοποθέτηση πλακιδίων και μαρμάρων, με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια, έχοντας διεκπεραιώσει ποικιλία διαφορετικών περιπτώσεων. Απόδειξη όλων των παραπάνω το πιστό και άκρως ικανοποιημένο από τις υπηρεσίες μας πελατολόγιο, που μας εμπιστεύεται κάθε σχετική εργασία. Τα υλικά μας είναι ποιοτικά και αντέχουν στο χρόνο και η εργασία μας ολοκληρώνεται άμεσα και αποτελεσματικά, σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων μου είναι ο πελάτης και πρωταρχικός μου στόχος είναι η απόλυτη ικανοποίησή του. Προτιμήστε μας για εργασίες ανώτερης ποιότητας, σε τιμές που συμφέρουν και δεν θα χάσετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΤΕΚΟΦΛΟΡ ΕΠΕ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Κηφισιά Αττική 145 62

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την ολοκληρωμένη και επαγγελματική εργασία τοποθέτησης πλακιδίων, στους χώρους της οικίας σας ή της εταιρείας σας. Χρησιμοποιούμε αξιόπιστα υλικά και είμαστε σε θέση να ανταπεξέλθουμε με επιτυχία σε κάθε έργο λόγω της εμπειρίας και της αγάπης για τη δουλειά μας. Οι πελάτες μας, μας εμπιστεύονται για την προσεγμένη, επαγγελματική, εγγυημένη και οικονομική εργασία. Στο επίκεντρό των δραστηριοτήτων μας βρίσκεται η ικανοποίησή των πελατών μας και κύριο μέλημά μας είναι η παροχή υπηρεσιών, που είναι αντάξιες των προσδοκιών σας. Οι διαρκώς αναβαθμισμένες υπηρεσίες μας, η κατανόηση των αναγκών σας και η άψογη εξυπηρέτηση θα είναι πάντα στόχος μας για δημιουργικές συνεργασίες και σχέσεις εμπιστοσύνης!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

COTTO PARK - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Κηφισιά Αττική 145 62

Η ομάδα μας που απαρτίζετε από έμπειρους και άρτια εκπαιδευμένους τεχνικούς προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις διαμόρφωσης και εξοπλισμού μπάνιου και κουζίνας, με την καλύτερη σχέση ποιότητας - κόστους. Αξιοποιώντας τη γνώση τους για την παγκόσμια αγορά, αναζήτησαν διεθνείς συνεργασίες που θα εναρμονίζονταν πλήρως με το εταιρικό τους όραμα και τα κατάφεραν. Διακρινόμαστε από αξιοπιστία και υπευθυνότητα και όλες μας οι εργασίες ολοκληρώνονται εντός χρονοδιαγράμματος. Αναλαμβάνουμε όποια εργασία μας ανατεθεί, ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας και καλύπτουμε τις προσωπικές και εταιρικές σας ανάγκες με τον ίδιο επαγγελματισμό!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Α & ΣΙΑ ΟΕ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Κηφισιά Αττική 145 62

Η εταιρεία μας η οποία εμπορεύεται και τοποθετεί πλακάκια και Είδη Υγιεινής, ιδρύθηκε το 1977 από τον Αθανάσιο Διαμαντόπουλο. Από το 2000, τα ηνία της επιχείρησης ανέλαβε η δεύτερη γενιά, οι οποίοι οραματίστηκαν τη δημιουργία μιας εταιρείας που θα προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις διαμόρφωσης και εξοπλισμού μπάνιου και κουζίνας, με την καλύτερη σχέση ποιότητας - κόστους. Αξιοποιώντας τη γνώση τους για την παγκόσμια αγορά, αναζήτησαν διεθνείς συνεργασίες που θα εναρμονίζονταν πλήρως με το εταιρικό τους όραμα. Ολοκληρώνουμε τις εργασίες σας, σεβόμενοι πάντα τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη, αλλά και την διαφορετικότητα της κάθε περίπτωσης. Προσφέρουμε ποιοτικές, λειτουργικές και όμορφες αισθητικές λύσεις, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΡΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗΣ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Κηφισιά Αττική 145 62

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την τοποθέτηση πλακιδίων στους αγαπημένους σας χώρους. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των τεχνικών εργασιών και ανακατασκευών και είμαστε σε θέση να φέρουμε εις πέρας εργασίες μικρής και μεγάλης κλίμακας. Διαθέτουμε έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα τεχνικών που θα προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις δίνοντας βάση στην ποιότητα των υλικών αλλά και τη σωστή υλοποίηση του έργου. Οι αρχές μου στις εργασίες που αναλαμβάνω, είναι η υπευθυνότητα η εντιμότητα και η άμεση εξυπηρέτηση με τον καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τον πελάτη. Επιλέξτε μας για υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς και επωφεληθείτε από τις ποιοτικές, ολοκληρωμένες και άκρως λειτουργικές λύσεις, που προσφέρουμε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

BAGNO CASA - Κ. ΠΑΠΑΠΟΛΙΤΗΣ Α.Ε.Β.Ε. - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Κηφισιά Αττική 145 62

Το έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό μου προσωπικό μπορεί να διεκπεραιώσει οποιαδήποτε εργασία σχετίζεται με την τοποθέτηση πλακιδίων, στους χώρους σας, καλύπτοντας τις οικιακές σας και εταιρικές σας ανάγκες. Η εταιρεία μας έχει ως συνώνυμο της, την λειτουργικότητα και την καλαισθησία, αλλά πάνω από όλα την εμπιστοσύνη και την αξιοπιστία. Λειτουργούμε με σεβασμό στις ανάγκες του πελάτη και στην επένδυσή του, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές! Επίκεντρό των δραστηριοτήτων μου η ικανοποίησή των πελατών μου! Επιλέξτε μας για υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, ανθεκτικές και λειτουργικές και μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι! Είμαστε η λύση στο πρόβλημα σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΑΒΡΑΔΟΣ - Τοποθέτηση πλακιδίων

Πλακάκια - Κηφισιά Αττική 145 62

Η εταιρεία μας ειδικεύεται στον χώρο των ειδών υγιεινής και πλακιδίων με βάση την ποιότητα και την ποικιλία σχεδίων που ιδανικά καλύπτουν κάθε ανάγκη σύγχρονης κατοικίας. Η εταιρεία μας ιδρύθηκε και ξεκίνησε το 1968 και από το 2005 την εταιρεία διευθύνει ο γιος του, διατηρώντας τον οικογενειακό της χαρακτήρα, το κύρος και την αξιοπιστία της. Αναλαμβάνουμε την ολοκλήρωση εργασιών που σχετίζονται και με την τοποθέτηση πλακιδίων, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες του οικιακού και εταιρικού σας χώρου. Διαθέτουμε επαγγελματικότητα, προσφέρουμε κλειδωμένη τιμή, οικονομία, εγγύηση ποιότητας και άριστη εξυπηρέτηση για έργα που αφορούν πλακάκια. Η πολύχρονη εμπειρία μας και το πλούσιο πελατολόγιο μας όλα αυτά τα χρόνια εγγυώνται το ύψιστο αποτέλεσμα της εργασίας μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Πλακάκια Κηφισιά - 15 επαγγελματίες πλακιδίων